Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
lady-dosia-kupuj kupuj,poki taniej jeszcze-tymbardziej jak tak dawno w pl nie bylas
My lecimy jak zawsze do stolicy-czyli do Szczecina hihi
Ja mam jak wiecie wozek Stokke i kupuje wlasnie dzisiaj pokrowiec PramPack Stokke zeby wozek zapakowac,wiec ladnie zapakowany bedzie-ale jakbym tego nie miala to i tak sobie nie wyobrazam nie wziasc gondoli-trzeba walczyc o swoje hihi ,chociaz zapewniam ze zadnych problemow nie bedziecie mialy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
lady _dosia z Poznania leciałam do Norwegii miałm wózek z gondolą nie było najmniejszego problemu wózek miałam tak napakowany ze hej miał 25 kg z czyms i album ze zdjeciami i tapete miałm w wózku i torebke i zabawki ciuszki no wszystko potem wózek ownięłam czarnym workiem zatśmowałm i gitara nikt o nic nie pytał daris tak to mi wysłałs zaproszenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
halas super to wymyslilas z tym wozkiem he he zapakowalas co trzeba a do worka oklejonego juz pozniej nikt zagladac nie bedzie ja mam problem bo wozek 3 w 1 czeka w polsce ale niestety nie mam go narazie jak sprowadzic do norwegii kurier kosztuje ok 1000r moze macie namiary na kogos kto jezdzi duzym autem do polski i moglby zabrac wozek i przywiezc do norwegii za jakas rozsadna cene?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
owie3ka18 przykro mi ale nie mam namiarów na kogos takiego a szkoda bo sam bym skorzystał i to nie raz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Owieczka18 sprobuj u kogos kto sie oglasza na mojej norwegii w ogloszeniach-jest zatrzesienie przewoznikow.Cena pewnie bedzie zalezec jak zawsze od tego skad i gdzie ten wozek...mozesz tez sama sie wybrac do pl po wozeczek samolotem-odwiedzisz znajomych przy okazji no i problem bedzie z glowy hihi-jak przygoda to przygoda
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aniolek14 ...
(aniolek14)
Wiking
hej dziewczyny mam termin na marzec czy któraś z Was rodzila może w Arendalu???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
A ja dziś dziewczynki odebrałam gratisy z obu aptek i tak jak pisałyście jestem miło zaskoczona.

I przy okazji kupiłam tabletki od zgagi ooo...jaka ulga świetne są.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
oby tak bylo z tymi wozkami jak mowicie heh ja mam zle doswiadczenie bo mnie nie chcieli wpuscic z podrecznym bo niby za pelny mimo ze kg sie zgadzaly dobrze ze jakis gosciu mi wziol troszke bo bylo by kiepsko i to najlepsze nie przy odprawie tylko jak wchodzilismy na samolot
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
agusss bagaz podreczny moze miec okreslone kilogramy i ich nie przekraczac jednak mozna te rzeczy w tym bagazu tak nieumiejetnie poukladac ze ktos zwroci na to uwage. I po prostu by sie ten bagaz podreczny na wysokosc nie zmiescil do tych boksow
Wogole takie rozwazanie o wozkach i samolotach to raczej zbedne jest bo i tak zadna z was sie przekona dopiero na lotnisku-jesli nie wierzy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ja lece w polowie marca. Do Goleniowa i Norwegianem. Zobaczymy jak bedzie
daris,tak patrzylam na pokrowce na wozki. Kurcze,troche kosztuja. Za ile znalazlas do swojego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok