Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
9 Postów
iza cz
(anna_cz)
Wiking
Zapomnialam dodac ze mieszkam w okolicy Bergendziekuje za pomoc!pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
anna_cz najprawdopodobniej chodzi o to ze twoj chlopak to nie twoj maz i musicie udowodnic ze jestescie razem i ze to wasze dziecko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
NANA to może mejemu tez sie wtedy zbieraja bąki bo tez sie robi czerwony i pręzy nogi i może te gazy go tak męczą;( jeju kiedy to przejdzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Marzenko ja mowilam juz nie raz,ze Olik ma takie same objawy jak Gabrys i jesli czytajac objawy ktore opisalam stwierdzilas,ze tak samo sie dzieje u Olika to napewno jest wtedy kolka!Wiec nie schizuj sie slonko bo niestety taki urok naszych synkow I my i oni musimy przez to jakos przejsc starajac sie lagodzic im te objawy w miare naszych mozliwosci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
iza cz
(anna_cz)
Wiking
hmm no tak to o to chodzi, ale w takim razie w jaki sposob to mozna udowodnic?:> pytala sie na policji czy ma robic badania DNA zeby to udowodnic to powiedzial ze nie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Aniu ja bylam w podobnej sytuacji i pierwsze co zrobilismy to laczenie rodzin,potem juz dzieki temu dostalam numer personalny i dzieki temu nalezalo mi sie becikowe
A co do uznania ojcostwa to po porodzie jak Ci przysla dokumenty do wypelnienia o akt urodzenia to wtedy dolacza sie tez dokument o uznanie ojcostwa i wtedy automatycznie przyznaja Ci rodzinne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
iza cz
(anna_cz)
Wiking
No ja wlasnie pytalam tez o to laczenie rodzin...ale ja to jeszcze tych wszystkich spraw nie ogarniam tu:/ a mozesz mi napisac co dokladnie zrobiliscie wtedy?:> dziekuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Wera, ja bez znieczulenia,bo bylam w domu. Przyjechalam do szpitala 50 minut przed urodzeniem Juli
anna_cz , dokladnie, najpierw laczenie rodzin,potem juz z gorki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
iza cz
(anna_cz)
Wiking
A w ogole na policji mi jeszcze powiedzieli, ze tak naprawde to teraz nic nie moge zrobic tylko czekac gdzies do 4-5 miesiaca...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Aniu z tego co pamietam to pojechalismy do Oslo do siedziby UDI i tam wszystko zalatwilismy w jeden dzien

www.nyinorge.no/pl/Nowicjusz-w-Norwegii/...i--krajouw-trzecich/

www.udi.no/Kontakt-oss/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok