Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Ja jakoś nie miałam problemu z jeżdżeniem samochodem na polskich blachach a mój mąż jest tutaj ponad 5 lat. Ale za to nie mogę jeździć jego firmowym autem na norweskich blachach, bo jedynym kierowcą mogą być pracownicy z jego firmy. A polski samochód sprzedaliśmy, bo tylko potem stał. Z firmowego możemy korzystać nawet do własnych celów więc nie potrzebny Nam był drugi samochód. A ja aż tak często nie jeżdżę tutaj )

Co do tych leżaczków to też się zastanawiam jaki na początek kupić ale nie mam nic jeszcze konkretnego na oku. Na razie czytam wasze opinie i oglądam linki )

A ja dziś chyba wyląduję na pogotowiu ;/ Biodro już mi tak doskwiera, że boli okropne nawet jak leże lub siedzę. Wcześniej bolało tylko jak chodziłam. Dzwoniłam do mojego lekarza a ona stwierdziła, że to normalne i nic więcej. Ani czy jakieś leki mogę brać ani nic. A wiem, że to jest nienormalne, bo odkąd pamiętam miałam problemy z tym biodrem. Więc chyba pojadę na pogotowie i niech mnie tam zbadają, bo nie da się wytrzymać. A jak mam chodzić to już w ogóle tragedia a tak średnio co pół godz do łazienki to idzie się wykończyć Już sama nie wiem co mam robić Doradźcie mi coś kobietki !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Tuptusiowata wiem jak boli biodro bo jakies 2 tyg po porodzie zaczęło mnie bolec prawe biodro i chodziłam na boki,nawet jak wstawałam z łózka to bolało tylko nie wiem czemu dopiero po 2 tyg odczułam ból może dlatego że cały czas brałam paracetamol i naproxen na moje rwące szwy;( starałam sie jak najwięcej chodzić i rozchodzic ten ból bo chyba sie zależałam w domu i potem przeszło ale Ty chyba masz jakis wiekszy problem z tym biodrem i jeszcze teraz jak jestes w ciązy to wierze ze ci cięzko chodzić idz jak najszybciej na to pogotowie,na pewno Cie nie odeślą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Tuptusiowata,bidulko nasza-wierze ze boli ale obawiam sie ze dla nich to bedzie "normalne" i cie niestety ale odesla...
Dla nich tu wiekszosc chorob to normalne i trzeba je woda zapic i ewentualnie ale tylko ewentualnie to...paracetamol wziasc hahaha
Kochana,ja tez mialam pod koniec ciazy takie okropne bole i wtedy probowalam znalezc pozycje w ktorej boli najmniej i grzalam to miejsce termoforem-czasem bralam paracetamol bo mozna,ale lepiej ograniczyc sie do naturalnych metod lagodzenia bolu Sprobuj jak masz termofor-moze akurat ulzy troszke...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Anna K.
(anula.kas)
Wiking
aga31, co do moich skurczow, to jest ten problem, ze ja jestem w 22 tyg... wiec nie powinno sie tak dziac, prawda? jeszcze przed Swietami bylam u lekarza i mnie zbadal od ''srodka'' i stwierdzil, ze z szyjka na razie jest wszystko w porzadku. Takze prosze za mnie trzymac kciuki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
anula.kas 22 tydzien to chyba wczesnie jak na jakiekolwiek skurcze... moze pojdz jeszcze raz do poloznej albo do lekarza i powiedz co sie dzieje..bo to jednak wczesnie chociaz moze ktos juz tak mial i czasem tak sie zdarza ze sie czuje jakis male skurczyki Ja np przez cala ciaze nie mialam ani jednego skurcza takiego ktorego bym czula..nic a nic-pierwszy skurcz mialam jak juz w szpitalu lezalam i dali mi tabletki na wywolanie.
W kazdym razie napewno nie czytaj tysiaca stron w sieci zadajac pytanie czy to normalne bo az sie przestraszysz odpowiedzi pewnie- a napewno wszystko bedzie w porzadku i oczywiscie ze trzymamy kciuki-mocno!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
anula pamietasz jak Ci mówiłam że ja tez miałam takie skurcze??? i tu na forum tez pisałam i mi te skurcze tez sie bardzo wczesnie zaczeły jakos od 17 tyg i tez sie martwiłam;0 kochana na pewno wszystko jest dobrze;*:*:* całuski;* no i my trzymamy kciuki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
daris ja miałam takie skurczyki i czesto mi twardniał brzuch wtedy i połozna mi powiedziała że to są te skurcze braxtona i że to normalne ale ja i tak sie martwiłam ale potem sie unormowało i tez sie dziwiłam że to nie mozliwe że tak wczesnie mam te skurcze tylko że ja te skurcze miałam chyba od sprzatania i przemeczenia bo jak poszłam na zwolnienie to sie zmniejszyły
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
No widzisz jak szybko sie ktos znalazl z takimi samymi skurczykami
Ehh marzenie ty to bylas bidulka w tej ciazy-pamietam Ale teraz Oli juz z nami jest i ciocia niedlugo wpadnie-wycalowac malenstwo a Natanek zolwika przybic
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Anna K.
(anula.kas)
Wiking
dzieki dziewuszki na pewno wszystko bedzie dobrze odpoczywam sobie teraz przez dwa tygodnie , potem na krotki urlop i znowu do pracy... ale to moze i lepiej, bo mozna w domku zwariowac samemu jak sie nie ma jeszcze babelka i maz w pracy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Jak sie ma babelka to tez mozna zwariowac Dlatego mamuski- laczmy sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok