kasia ale zuzia juz kobieta jest wielka!-jejku,nie mam czasu czesto wchodzic na forum,ale za kazdym razem gdy jestem kazde z waszych dzieci jest wieksze hehe

.Kasia gdzie zakladalas kolczyki dla Zuzi?bo tez bym chciala oliwii przekluc uszy ale nie wiem czy nie poczekac do lata jak bedziemy w Pl.
A co do tej kaszki ryzowej ja dodaje ja dla oliwii do zupek jak jej gotuje.ostatnio jadla buraczka z piersia kurczaka-uwielbia buraki-ma cos chyba po mnie

,naszego,doroslego jedzenia nie chce jesc wogole-gotuje jej osobne posilki-narazie bazuje na marchewce,pietruszce,selerze,brokule,zielonym groszku,cukinii,ziemniaku i buraku-miesa jako tako nie lubi,chyba ze wlasnie z burakiem albo marchewka-wtedy jest slodsze i chce to zjesc

.narazie niestety od cyca nie odrywa sie w zaden sposob-to wciaz jej glowne danie

.w nocy cale szczescie nie budzi mi sie czesto-czasami tylko raz,a tak normalnie to dwa,ale to bardziej nad ranem.butelki nie tknie!kolezanka podpowiedziala mi zebym kupila smoczek kauczukowy-taki ''starodawny'',nie wiem-sprobuje.mama wyslala mi paczke z Pl i go kupila(tutaj ciezko go dostac)-mam nadzieje ze oliwia posmakuje w butli bo inaczej zalamie sie podajac jej wszystko lyzeczka

.a teraz lece robic obiad i o 15 po kube z przedszkola..buziaki dla was