Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aga i ja tez mam pytanie jak przyjechaliście do szpitala to Twój mąz musiał sie wrócić na ten kryty parking czy można parkować obok szpitala jak zaczyna sie poród??Może głupie pytanie ale mnie to zaciekawiło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Agusss bez badania nikt Cię do domu nie odeśle jeśli przyjedziesz za wcześnie to tak może się zdażyć jeśli do rozwiązania będzie jeszcze dużo czasu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Hej dziewczyny u nas czas leci bardzo fajnie
Dzis moja tesciowa byla znow na policji zeby odeslac odpowiedz do UDI (i w zeszlym tygodniu byla informacja ze otwarte bedzie od poniedzialku) po czym ona przyszla i znow zamkniete w tym tygodniu tak wiec poszla wkurzona na gore do policji i mowi ze jest strasznie wkurzona na UDI po czym pan policjant mowi jej ze on tez i on zapytal sie czy to chodzi o ta sprawe gdzie kobieta z polski ma meza norwega i dziecko urodzone w Norwegii i kaza jej opuscic kraj- moja tesciowa na to ze tak... (tak wiec widac ze dyskutowano u nas na policji) i kazali odeslac ta odpowiedz nasza do UDI i jak sie nie zgodza to policja kazala wyslac list w imieniu dziecka ze chce zeby jego mama mieszkala w Norwegii .

Heh

Milego dnia
(aaa i moja Zuzia wczoraj przespala od 19 do 4:55 )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ja wiem że mogą odesłać i to sie zdarza robią niby jakieś badania ale przecież jak odejdą wody i po 6godz sie nie urodzi to trzeba podać coś żeby dzidzi nie miało bakteri a tu nie wiem czy cos podawaja czy to olewaja...;/ aj boje sie strasznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dziewczeta,co do odsylania ze szpitala, to faktycznie bez badania tego nie zrobia. Polozna ogladnela mnie,zbadala mocz i zrobila ktg. I powiedziala,ze nic sie nie dzieje Wiec roznie to bywa. marzenie,maz moj zostawil auto na parkingu przed szpitalem. Mandatu nie dostal
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss,mi wody odeszly i babak powiedziala,ze jesli w ciagu 3 dni sie nie urodzi to dopiero wywolaja porod. Bylam o 12 w nocy w szpitalu, to umowila mnie na nastepny dzien na 12 na kontrol. I tak to wygladalo ze mna.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Ja mialam skurcze co 2-3 minuty i mnie odeslali... i powiedzieli ze jeszcze tydzien pochodze... 3h pozniej odeszly wody i juz nie dalam sie wyslac do domu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Emilia Blachowska
(emilkana102)
Wiking
Hej dziewczyny
Ja do szpitala mam 85 km jak mnie odeślą to nie wiem co zrobię . Mam nadzieje ,że tak nie będzie .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Nasza Zuzinka z nowa kolezanka Fortunka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Emilia Blachowska
(emilkana102)
Wiking
Dziewczyny a któraś z was miała cc w norwegi ??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok