Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
ale piszesz o usg agusss?bo jezeli tak to w moim wypadku trwalo to ok.godzinki-samo usg moze 25/30 min.pozniej wizyta na oddziale ginekologicznym i wypelnianie dokumentow.ale ja nie mieszkam w Oslo,tam moze inaczej te procedury przebiegaja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Moja wizyta rowniez trwala okolo godzinki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
no mysle ze o usg chodzi bo to mi moj lekarz wysylal do szpitala ze niby maja mi potwierdzic czy mnie przyjma no i przyjeli i mam jakas wizyte tam chyba z polozna i to usg tak mysle a kurcze nie wiem na jaki czas mam sie przygotowac bo tak mi sie trafilo ze lece w ten sam dzien do polski:/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Tysia,mam zgage ale tylko czasami. Co do tycia,to ja ostatnio schudlam 0,5 kilo i dalej mam 10 kilo do przodu. Aguss,pewnie piszesz o usg polowkowym. To zalezy od szpitala. Ja jak pojechalam,to mieli juz wszystkie moje dane w komputerze. Moja fastlege wszystko zalatwila. Usg trwalo 0,5 godziny. Pomierzyli,poogladali Julke z kazdej strony, dali karte z wynikami +4 zdjecia. Moze to trwac znacznie dluzej,jesli zadajesz pytania w trakcie. Ja tego nie zrobilam,bo to juz bylo 4 usg i po prostu o wszystko juz zapytalam wczesniej. Co do ogladania szpitala,to dostalam takie zaproszenie miesiac temu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
ana ana
(ana85)
Wiking
agusss, zawsze mozesz zadzwonic (lub tez udac sie na miejsce osobiscie) i przelozyc wizyte. Pewnie na wczesniejszy termin bedzie trudno, ale jakis pozniejszy, po Twoim powrocie z Pl, nie powinno byc problemu. Nie bedziesz sie stresowac, ze Ci samolot ucieknie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty

(MARTYNKA)
Początkujący
kasiar to juz wszystko rozumiem moj synus ma miesiac i 13 dni i karmie go piersia budzi sie co 3 godzinki lub co 4 mi sie wydaje ze wlasnie mleko maatki jest mniej syte niz sztuczne bo na sztucznym dluzej spi bobas.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Martynka ja nie mam na tyle mleka zeby dawac tylko moje Zuzi i dostaje tylko 30 ml do kazdego posilku (oprocz nocy) i reszta modyfikowanego a i tak sie budzi czasem po 2ch godzinach albo po 3. A rosnie mi strasznie szybko ubranka na 56 juz robia sie za male i wysylam do brata
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
odnosząc się do postu można doszukać się tu pewnej dyskryminacji mężczyzn

czyli ojców

chyba nie tylko ,,młode mamy,, są jedynymi osobami wychowującymi dzieci

dlatego stanowczo proponuję założyć związek ,, młode taty w norwegii ,, --- PANOWIE NIE DAJMY SIĘ DYSKRYMINOWAĆ !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
chyba sie pojade zapytac ile to bedzie trwało bo i tak bede w tamtych rejonach przed ta wizyta a jak to bedzie długo to przełoze dziekuje wam za rady jestescie kochane:*
tak mezczyzni zakladajcie my z checia poczytamy co tam piszecie;p
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
powiatowy myśliciel napisał:
odnosząc się do postu można doszukać się tu pewnej dyskryminacji mężczyzn

czyli ojców

chyba nie tylko ,,młode mamy,, są jedynymi osobami wychowującymi dzieci

dlatego stanowczo proponuję założyć związek ,, młode taty w norwegii ,, --- PANOWIE NIE DAJMY SIĘ DYSKRYMINOWAĆ !!!

Lepiej brzmi "mlodzi ojcowie" lub "mlodzi tatusiowie"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok