Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
U nas juz czwarty miesiac leci z czekaniem, jak nie dostane to musimy wrocic do PL
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
U nas juz czwarty miesiac leci z czekaniem, jak nie dostane to musimy wrocic do PL
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty

(kleopatra86)
Wiking
Kasiar12 śliczna ta twoja córeczka z zadowoleniem patrze i wyobrażam sobie swoją księżniczkę jeszcze m-c oczekiwania ona czuję jak mówię o niej bo wtedy bardziej kopie w brzuszku
Co do apostille to też na początku myślałam że nie trzeba tak się dowiedziałam od innych polek które w mojej miejscowości załatwiali sprawy. w UDI nie chcieli aktu małżeństwa z apostille ale już do nr personalnego wymagali a niby to porozumienie zostało zawarte w Hadze między państwami które są związane tym porozumieniem co do wszystkich pism urzędowych m.in aktów USC i przed wszystkimi instytucjami urzędowymi. Reasumując UDI nie jest instytucją państwową
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
tu maja namieszane jednym każa innym nie masakra jakaś
a ty sie kasiu nie załamuj będzie dobrze zobaczysz i nigdzie nie będziesz wracać trzym sie jakoś:*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kasia, to faktycznie paskudna sytuacja Ale ja nawet nie dopuszczam mysli,ze bedziesz musiala wracac do Polski. Bedzie dobrze. Trzymam mocno kciuki Aguss, jesli Twoj pobyt tutaj jest na zasadzie laczenia rodzin,to jednak apostille moze byc wymagane.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
moja córeczka urosła 500g przez ostatnie 3 tygodnie. jest wciąż za mała o jakieś 300 g ale najważniejsze że rośnie za 3 tygodnie kolejna wizyta w szpitalu dziś wygląda tak... 32 tydzień...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Limetka,to swietnie Na pewno szybko dojdzie do odpowiedniej wagi Tez mam takie zdjecie Super pamiatka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Limetka piekne zdjecie

Co do mojej sytuacji no to smieszna jest, prawo maja strasznie nieuregulowane no ale coz... poczekamy i zobaczymy... a najlepsza sytuacja byla jak dostalismy ten arkusz wywiadowy, prawie 2 godziny odpowiedzi pisalismy i po miesiacu dowiedzielismy sie ze owszem dokomenty doszly ale sie zgubily i jak chcemy to mamy wypelnic raz jeszcze i przeslac - szok O_o
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
wiec chyba sie musze o to postarac;(
aj fajne zdjecie ma nadzieje ze mojej malutkiej tez pozniej uda sie takie zrobic
a bo maja takie balagany ze szok masakra jakas;(ale badz dobrej mysli;*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dziewczyny, w czym rodzilyscie? Bo mam potrzebe spakowania torby i zupelnie nie wiem czy mam brac jakas koszule i jaka bedzie odpowiednia? A moze daja w szpitalu? Bralyscie ubranka dla dziecka czy tylko na wyjscie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok