Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
619 Postów
Wyjadacz
ale wam zazdroszcze tez juz bym chciala a tak mam jeszcze pare miesiecy czekania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
hehe-wlasnie moj maz mnie nastraszyl ze moze zaczne rodzic jak jego nie bedzie w domu-chyba bym go zabila hehe-ja nawet nie biore tego pod uwage!ale czytalam w internecie ze wpasowanie sie glowki dziecka w kanal rodny jest oczywiscie oznaka zblizajacego sie porodu ale nie oznaka zblizajacej sie akcji porodowej-zazwyczaj do porodu jest jeszcze 2,3 tyg.wiec jestem spokojniejsza.moj maz jeszcze teraz pracuje normalnie,bo do terminu zostalo mi jeszcze teoretycznie +/- 3 tyg.a ze jest kierowca to zjezdza do domu co drugi dzien...mam nadzieje ze w razie czego trafie na moment kiedy on bedzie.dopiero w ostatnim tyg.przed porodem zostaje na miejscu i pracuje na warsztacie.
za tydzien we wtorek mam umowiona wizyte w szpitalu na obejrzenie sali porodowej i wogole.powiedzialam dzis dla meza ze nic nie robie w domu i bede byczyc sie jak łania na polu hehe.tylko ugotuje obiad i finito.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
A u nas byl kolejny telefon do UDI i sie dowiedzielismy ze sprawa jest jeszcze nie rozpatrzona i ze maja jeszcze 2,5 miesiaca... :/
A Zuzia juz fajnie wczoraj dostala mleko o 22 i wstala o 4- herbata i poszla spac, wstala przed 8
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Monika Wójcik
(Niusia89)
Nowicjusz
kasiar12 zobaczysz wszystko bedzie dobrze ale w tych urzedach to chyba wszystko tak powoli robią ja pod koniec marca złożyłam wniosek o macierzynskie i jeszcze nie znam decyzji a Zuzka jak aniołek az Ci zazdroszcze bo ja dzis do mojego smyka musialam wstawac w nocy 6 razy od 3 juz nie chcial spac... ile ja bym dala zeby mi tak spal jak Twoja maleńka
Gabuś ma już prawie 3 miesiące
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Niusia89 u mnie o te "becikowe" i o pieniadze do malej skladal maz, bo ja nie mam numeru.
A co do urzedow to straszna porazka, moj brat ma zone rosjanke i w PL nie bylo takie problemu, bardzo szybko dostala karte pobytu.
Nasza Zuzka wczoraj skonczyla 7 tyg. my oduczamy w nocy picia mleczka
Gabrys - slodziak jeden
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Monika Wójcik
(Niusia89)
Nowicjusz
to można takie maleństwo oduczyć jedzonka w nocy?? nie wiedzialam moj Gabcio najdluzsza przerwe pomiędzy karmieniem miał 5h...ale to tylko czasami mu się tak udaje...tak to karmie go co 2h tylko ze ja karmie piersią.
Dobrze ze chociaż Twój mąż mógł się starać o pieniążki dla malutkiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Moja Zuzia dostaje mieszane, ja odciagam bo ona z cyca nie je i na noc dostaje butelke a w dzien moje mleko, a jak sie budzi w nocy to zamiast mleczka dostaje herbetke i idzie spac i taka nauka moze potrwac tydzien, dwa az wkoncu mozg zacznie myslec ze nie warto sie budzi w nocy na herbatke i bedzie spac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Tysia,jak bylam 10 dni temu u lekarza,to Julka nie wstawiala sie jeszcze w kanal rodny.Teraz mam wizyte za tydzien,wiec mi powiedza. Ale ja czuje,ze cos sie zmienilo,bo brzuch mi bardzo opadl i mam bole w podbrzuszu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
ja kolejna wizyte mam za tydz.w czwartek-znalazlam super lekarke,zupelnie inna niz ta co mialam wczesniej.mi te bole minely cos ostatnio.mam skurcze,ale nie bola mnie.za to strasznie bola mnie pachwiny i czesto lapie mnie skurcz ale w tylek-nie wiem dlaczego.a spakowalas sie juz kompletnie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Ja tez mialam skurcze lydek, czasem takie ze pozniej przez 20 min nie potrafilam noga ruszyc, a wszystko dlatego bo dzidzia jest wieksza i uciska na nerw po porodzie wszystko przejdzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok