Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
ja juz jestem spakowana-wczoraj dostalam paczke z polski.przez internet w pl kupilam sobie koszule i szlafrok-napewno go wezme bo nie wiem jak w gruncie rzeczy te szpitalne wygladaja.bynajmniej w PL w szpitalnej po oddziale nie pochodzisz bo albo bedzie ci widac pupe,albo jak naciagniesz z tylu to cos innego hehe.nie wiem jak tu jest ale jak to mowia przezorny ubezpieczony.dla malej wzielam 2 czapeczki,rekawiczki niedrapki,2 rozpinane body i spioszki.reczniki tez swoje wzielam,pampersy dla malej,chusteczki do pupy,dla siebie klapki pod prysznic,koszule wlasnie,pomadke nawilzajaca(wiem ze w moim przypadku BARDZO bede jej potrzebowac,bo przy rodzeniu synka mialam okropniascie suche usta i brakowalo mi jej),gumke do wlosow,staniki do karmienia,wkladki laktacyjne no i kosmetyki,aha-i rozek tez wzielam dla malej.moze powiecie ze to duzo i nie trzeba ale ja wole wziac,niz pozniej sie stresowac ze czegos mi nie dali.ja juz od 3 dni czuje straszne napiecie malej w dol-chyba juz calkowicie ustawia sie w kanal rodny bo mam tez przy tym silne bole w okolicach podbrzusza,ktory promieniuje do plecow.w nsp.niedziele przyjezdza moja mama wiec mam nadzieje ze oliwia nie zawita wczesniej...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Kleopatra to gratulacje... my dalej czekamy tydzien temu w czwartek pisalismy maila (niby maja 5 dni na odpowiedz) i co i dupa... zero odpowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ja jak bylam na oddziale,to tez widzialam babeczki w dresach. Wiec tez sobie biore takie cieniutkie. Co do koszul,to nie widzialam. Ale jak sa to super. Wezme tez sobie swoja na wszelki wypadek. Ale nie mam takiej rozpinanej,wiec nie wiem jak to bedzie. Kleopatra,ja mam termin na 1 sierpnia, ale od 28 tygodnia mam skurcze, wiec musze byc przygotowana. Szyjka tez mi sie skrocila ostatnio i jest bardziej miekka. Po za tym mam bole i klocia w podbrzuszu. Tysia ma podobnie. Wiec dlatego juz sie pakujemy No i super,ze masz juz ten numer. Powazny klopot z glowy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty

(kleopatra86)
Wiking
Dziewczyny zaczynam się martwić codziennie rano boli mnie brzuszek ale mój mały skarb ma jeszcze czas bo termin na koniec sierpnia i trzymamy się tego
jeszcze nie mam wybranego lekarza ale we wtorek jadę do położne na badanko- niech mi coś powie jak tam moja szyjka...i w jakiej pozycji malutka jest
kto wydaje kartę ciąży lekarz czy położna???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
I lekarz i polozna moga Ci karte wypisac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
mi wystawił polski lekarz karte
ja dziś dostałam ten list od szpitala
dziewczyny a wjakim szpitalu bedziecie rodzić albo rodziłyście??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kleopatra86,mnie to bolal brzuch od 16 tygodnia do 28 z malutkimi przerwami. Potem sie uspokoilo. A teraz znowu boli. Tylko,ze teraz inaczej. Raczej jest to spowodowane tym,ze Julka sie strasznie rozpycha i wklada mi raczki i nozki we wszystkie narzady Ostatnio, to jakiegos krecka dostala Ja lazilam po lekarzach i u mnie te bole nic nie znaczyly. Po prostu stara jestem i mialam zastoj w miesniach Zanim sie naciagnely,to myslalam,ze zwariuje. Bolalo nawet 2 tygodnie non stop. Aguss, ja rodze w Lørenskog w Ahus.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
ja rodzę w Tonsbergu. może jest ktoś z forum kto ma termin na wrzesień? ja mam 1 termin na 7 a drugi na 14 - przesuneli mi termin pierwszy bo Maja była mniejsza a jak się okazało to ona jest w ogóle mała... tak więc ja obstawiam ten wcześniejszy termin.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Limetka, jeszcze sie okaze, ze Maja urodzi sie najwieksza z forumowych dzieciaczkow W pomiarach zawsze moze zdarzyc sie blad.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
wlasnie wrocilam od lekarza,ktory powiedzial mi ze moge urodzic juz w kazdej chwili-oliwka wpasowala sie juz bardzo w kanal rodny-zreszta sama to juz czulam.juz jestem podekscytowana na maxa!ale jeszcze z tydz.moglaby poczekac zeby urodzila sie w 38 tyg.a tobie aga mowili cos?sugerowali?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok