Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
:)  dd :) ff (2533 niezalogowanych)
13 Posty
Aneta Kowalska
(anetaka)
Wiking
i najbardziej wkurza mnie to, że wiekszość z Was tak jak i tamci, od razu posadziła ich na kilka lat.

bez rozprawy, bo przecież to Polacy i jak mieli przy sobie po 10000 zł na głowe to przecież są winni.

a przez miesiąc pracowali sobie sprzedając te ozdoby i pewnie nic na nich nie zarobili..

to przkre
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Uciążliwa jesteś Kobitko i tyle...
Jak sprzedawali po mieszkaniach nachalnie ..."Świecidełka"... to i od czasu do czasu coś złośliwie pewnie i zmajstrowali ... ,bo każdy rozsądny Ich Przeganiał...
Czytałem gdzieś na Innym Forum a może i na Tym Nie pamiętam już , że podobny gość , tylko z obrazkami , ukradł paczkę papierosów , która leżała sobie spokojnie na poręczy ...
Nie ma ognia bez Iskry i TYLE...
Policja bezpodstawnie nie zatrzymuje na tak długi okres Niewinnych Ludzi i tyle i Kropka ...!!! .
Poczekasz Zobaczysz ... a teraz Daj Sobie spokój , bo jak widzisz , zaogniasz tylko niepotrzebnie i tak niewesołą już sytuację...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Aneta Kowalska
(anetaka)
Wiking
zaogniam bo osłabia mnie takie podejście.

ja WIEM że oni nie kradli i nie pojechali tam po to żeby kraść i nie zależy mi na tym czy w to wierzycie czy nie.

Tylko szczęka Ci gościu opadnie do samej ziemi jak się okaże że są niewinni, a się okaże na pewno. Bo nie będzie DNA, nie będzie śladu po bucie przy balkonie, ani odcisków palców na meblach z których rzekomo skradziono biżuterię.

Nie porównuj tu jakiegoś chłystka co zwinął paczkę papierosów, bo tu Policja oskarża ich o zamierzone i celowe włamania. PASERSTWO że niby wszystko sprzedali i to akurat dzień przed aresztowaniem. To jest dla mnie śmieszne, bo to jest szukanie sobie na siłę winnych. Zamiast się K**** wziąć do roboty!

i to na podstawie czego?

na podstawie tego, że najpierw kilku ludzi stwierdziło że widziało busa na polskich blachach w okolicy osiedla w którym były kradzieże.

A później jakaś dziewczyna zadzwoniła na policję bo widziała polaków busem pod supermarketem jak robili zakupy..

A policja jak zobaczyła, że są spakowani (bo chcieli się przeprowadzać) to ich halt na posterunek. I tak zostało.

nie uważasz, że jakby kradli to by cos przy nich znaleźli??
że nie znalazł by się jeden z 10 osób taki mądry, co by chciał swojej dziewczynie kolczyki chodziaż malutkie przywieźć??

I nie pytaj mnie skąd ja to wszystko wiem. Niektórych z tych ludzi znam od lat. Sama byłam na takim wyjeździe nie raz i nie tylko w Norwegii. Nigdzie niczego nie kradliśmy.

wiesz jak denerwuje mnie to, że wkręcacie mi że na pewno kradli, że ja o swoim chłopaku wszystkiego nie wiem, że to że tamto.

Ludzie opanujcie się.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Anetaka - wyluzuj ! Poczekaj do sprawy i pozniej oceniaj ! A swoja droga - ten kto kradnie nie mowi wszystkiego zonie , dziewczynie . Ty na sile chcesz wierzyc chlopakowi . Byc moze niewiele ma udzialow w tym calym bajzlu . ale poczekaj -nie bulwersuj sie tak . Przeciez ot tak sobie ,z niczego nie zamykaja . Spojrz na to z drugiej strony . I to by bylo na tyle !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Aneta Kowalska
(anetaka)
Wiking
gdyby nie to że spotykam się z nim od 8 lat i sama byłam na takim wyjeździe 4 razy może i bym się zastanowiła..

a tak to nie mam wątpliwości.. to wszystko.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
mnie przekonałaś !
gdybyś była w norge to pewnie byłby już na wolności taki masz dar przekonywania
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Nie ma się czym martwić. Jak tylko udowodnią że pieniądze zarobili w legalny sposób to ich wypuszczą.
Tak swoją drogą to ja też w Polsce bez 10000 z domu się nie ruszałem, pewnie jak większość z Was, przecież to normalne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Aneta Kowalska
(anetaka)
Wiking
chociaż wyczuwam tu lekką nutę ironii miło, że rozmowa schodzi na inne tory..

Owszem gdybym mogła cokolwiek zrobić to bym zrobiła. Ale niestety siedzę tu z rozłożonymi rękami i po prostu czekam.

Niewątpliwie nikt z nas nie chodzi z takimi pieniędzmi po ulicach. Z drugiej strony jednak większa część Polaków którzy dorywczo pracują w Norwegii czy gdziekolwiek z takimi pieniędzmi a nawet kilkukrotnie większymi wraca samochodami, autobusami, samolotami. Tylko nikt się z tym nie afiszuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
anetaka napisał:
chociaż wyczuwam tu lekką nutę ironii miło, że rozmowa schodzi na inne tory..

Owszem gdybym mogła cokolwiek zrobić to bym zrobiła. Ale niestety siedzę tu z rozłożonymi rękami i po prostu czekam.

Niewątpliwie nikt z nas nie chodzi z takimi pieniędzmi po ulicach. Z drugiej strony jednak większa część Polaków którzy dorywczo pracują w Norwegii czy gdziekolwiek z takimi pieniędzmi a nawet kilkukrotnie większymi wraca samochodami, autobusami, samolotami. Tylko nikt się z tym nie afiszuje.

Powaznie? ..a ja myslalem, ze wiekszosc korzysta z bankow..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Aneta Kowalska
(anetaka)
Wiking
Grzes203 napisał:
Nie ma się czym martwić. Jak tylko udowodnią że pieniądze zarobili w legalny sposób to ich wypuszczą.
Tak swoją drogą to ja też w Polsce bez 10000 z domu się nie ruszałem, pewnie jak większość z Was, przecież to normalne.

chodziło mi o ten zapis..

Ale jak widać zgryźliwi ludzie lubią robić z igły widły.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok