Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

aresztowani 14,grudnia Polacy - Norwegia

Czytali temat:
:)  dd :) ff (2583 niezalogowanych)
13 Posty
Aneta Kowalska
(anetaka)
Wiking
Witam!

14 grudnia aresztowano w okolicach Stavanager 10 Polaków

www.aftenbladet.no/lokalt/1305392/%7Barticle.url%7D

zwracam się do Was więc z prośbą, albyście umieszczali wszystkie informacje jakiekolwiek będa w prasie czy w internecie na ten temat.

Rodziny przyjaciele ludzi którzy teraz przesiadują w aresztach, zamiast przygotowywać się w Polsce do świąt, bardzo się o nich martwią.

Tym bardziej że nie możemy uzyskać żadych informacji oprócz tych, które udało się znaleźć w internecie..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Tak w ramach pocieszki.. na pewno maja cieplo, maja co jesc, moga liczyc na tlumacza, rzetelne dochodzenie, jak i uczciwy proces oraz szybka ekstradycje, jezeli zostanie udowodniona im wina..

..z drugiej strony jednak, jezeli okaza sie winni.. sam upi.....ilbym im lapy.. Wstyd po raz enty..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
anetaka napisał:Witam!
14 grudnia aresztowano w okolicach Stavanager 10 Polaków
www.aftenbladet.no/lokalt/1305392/%7Barticle.url%7D
zwracam się do Was więc z prośbą, albyście umieszczali wszystkie informacje jakiekolwiek będa w prasie czy w internecie na ten temat.
Rodziny przyjaciele ludzi którzy teraz przesiadują w aresztach, zamiast przygotowywać się w Polsce do świąt, bardzo się o nich martwią.
Tym bardziej że nie możemy uzyskać żadych informacji oprócz tych, które udało się znaleźć w internecie..

...CO ZA HIPOKRYZJA ...

Biedactwa ... , zostali ...aresztowani , ... a rodziny ...się martwią ... , że KASA NA CZAS NIE DOTRZE...
O ILE W OGÓLE DOTRZE... .

RODZINY Bardzo dobrze wiedzą , za co zostali zatrzymani....
.................................................................................................................
.................................................................................................................

A teraz z innej beczki... niemniej w tym samym kieracie ...

Pewnego dnia na śniadaniu w pracy słyszę , że gość ....ma na zbyciu parę puszek piwa ...
Zgłaszam się , bo ..."SUSZY"... , ależ Oczywiście nie ma problemu , ile tylko chcesz słyszę głośną odpowiedz , na zadane szeptem pytanie ...
Po pracy idę z facetem do auta ....
SZOK !!!.. dostawczy... transit ...na PL blachach ... z nowszej serii ... . po zakupie paru puszek ,
Zadaję pytanie ...
DLACZEGO MAJĄC TAK DOBRĄ STAŁĄ PRACĘ .... RYZYKUJE UTRATĄ AUTA I SAMEJ PRACY...???

Odpowiedź ...

NO WIESZ...Kasa..., kasa..., Dodatkowa kasa ... !!! a auta Mi nie zabiorą ... tylko grzywną postraszą ...
Jednak Ja mam już tyle ,że mogą Mi skoczyć ...
................................................................................................................
................................................................................................................
A później ktoś z Rodziny ...lub bliski znajomy ...pisze żałosne i żenujące posty .....
Dobrze ,że ..."anetka"... nie napisała ... , iż zła i głupia Norweska policja zatrzymała Niewinnych Rodaków...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Przyznam, ze jestem nieco poruszony... .. juz osiem godzin, i jeszcze nikt nie wysunal teorii, ze to na pewno(!) ci Niemcy, ktorzy polecieli zamiast Polakow sa wszystkiemu winni..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
gabriel napisał:
...CO ZA HIPOKRYZJA ...

...co za mega hipokryzja

najpierw kupujesz piwo od przemytnika,a pozniej go pytasz dlaczego to robi...

...turbo szok

p/s:

jak juz go zlapia,to oczywiscie zapytasz go,jaka czesc grzywny masz zaplacic...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
piękny sierpowy Ładny. gratulacje no i rodzi się problem, czy potępiać prostytutkę, czy napalonego? szmuglownika, czy spragnionego? no i kogo powinni wsadzić do kozy??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
PIOTR MOSKAŁA
(PIOTRMLODY)
Wiking
[b]anetaka napisał

Tym bardziej że nie możemy uzyskać żydach informacji oprócz tych, które udało się znaleźć w internecie..

a możne te chłopaczki o które się tak martwi ANETAKA SA jej winne pieniążki które obiecali zwrócić przed świętami...?:> hm... zastanawiające, a poza tym z linku można wyczytać ze są podejrzani o kilkadziesiąt kradzieży, wiec nie ma ich co żałować...
wesołych świat i szczęśliwego nowego roku!! ha...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...jasta

kogo potepiac,to ja nie wiem.
wiem natomiast,ze im wiecej nakazow,zakazow...tym wieksze pole do popisu,dla wszelkiej masci kontrabandy...

p/s:
...jak spiewal pan staszewski : to co nielegalne,jest najbardziej oplacalne!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ja myślę, że trzeba potępiać po równo. i tego tak okrutnie spragnionego, i tego co mu tej przemyconej wody podał, choć działał w myśl chrześcijańskich nakazów, aby napoić. a już na pewno odebrać prawo do oceny moralnej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...po rowno,powiadasz

ladnie to brzmi - tylko zaraz znajda sie rowni i rowniejsi - i znowu lipa

p/s:
puszczajac wodze fantazji,to zamiast potepiac i przykrecac srube,sprobowalbym raczej,troche ta srube odkrecic,poluzowac...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok