Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Kosmetyki przy łuszczycy skóry głowy i ciała – mąż kierowca, potrzebne - Norwegia

Czytali temat:
zarty (98 niezalogowanych)
62 Posty
holdigreti
(holdigreti)
Początkujący
U mnie najlepiej sprawdziło się podejście mieszane – na głowę stosuję zestaw Psorisel (szampon, emulsja i płyn na noc), bo faktycznie po nich mam spokój z łuszczeniem, a to był najgorszy obszar. Twarz i uszy smaruję delikatnie olejem rycynowym – tym samym, co jest do picia, kupisz w aptece. Działa lepiej niż kremy i nie zapycha. Z tym że w trasie to będzie trudne – może chociaż rano i wieczorem.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty
miralsa
(miralsa)
Nowicjusz
Ja też polecam Psorisel – szczególnie emulsję i płyn na noc, bardzo łagodzi i mniej się sypie z głowy i uszu. Na twarz i ciało sprawdzało mi się mieszanie maści z witaminą A i Cerkogelu – ale wiem, że nie każdy to lubi. Oleje są fajne (rycynowy, konopny), ale trzeba je stosować regularnie. No i warto ogarnąć dietę – ja odstawiłam nabiał i ostre rzeczy, widzę różnicę. Co do pracy męża – może spróbujcie raz dziennie coś silnie nawilżającego + ten płyn na noc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Angelika Mojak
(Angela22)
Stały Bywalec
Jeśli chodzi o coś konkretnego na skórę głowy, to serio warto przetestować:
www.superpharm.pl/verdelove-psorisel-zes...e-skory-glowy-176194

Ja też pracuję jako kierowca i u mnie zestaw sprawdza się idealnie – szczególnie szampon i płyn, bo nie zostawiają tłustego filmu, co w trasie ma znaczenie. A na ciało po prostu Cerkobaza, raz dziennie wystarcza. Co do niedoborów – warto sprawdzić witaminę D, cynk i kwasy omega-3. Dieta to temat rzeka, ale na początek ograniczenie cukru i fast foodów już coś daje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok