Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
MIROSLAW B Adam wa Bartosz Zielinski Lukasm3 .. JANUSZ DRABIK Martin K Artur KOLASIŃSKI norheimsund23 grzesiek Angelika Mojak kajak Ż Sylwester O Kuba p (3070 niezalogowanych)
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
Anna82 a tak na serio to jeśli chodzi Ci o tylko uzupełnienie czynnika to nie ma sensu...
bo jeśli gdzieś ten "gaz uciekł"to najpierw trzeba naprawić a następnie uzupełnić.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Nie wiem czy uciekł , nie wiem czy się skończył, mruga mi lampka DUAL w hondzie crv i albo się coś zjeb... albo skończył się gaz, tak czy siak klima nie działa ale jutro podpinam się pod komputer więc może okaże się co jest nie tak.

Co do Jasia mam do niego szacunek ale nie dam mu "nabić mojej klimatyzacji"
qantan też się Ciebie żarty trzymają
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
193 Posty
Angelika Mojak
(Angela22)
Stały Bywalec
Mam klimatyzator od roku i zastanawiam się, jak często trzeba go serwisować. Czy to coś, co można ogarnąć samemu, czy raczej lepiej zlecić firmie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
193 Posty
Angelika Mojak
(Angela22)
Stały Bywalec
Mam klimatyzator od roku i zastanawiam się, jak często trzeba go serwisować. Czy to coś, co można ogarnąć samemu, czy raczej lepiej zlecić firmie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
holdigreti
(holdigreti) Online
Nowicjusz
Zaleca się robić serwis co najmniej raz w roku, najlepiej przed sezonem letnim. Chodzi głównie o czyszczenie filtrów, sprawdzenie szczelności układu i ogólne sprawdzenie stanu urządzenia. Teoretycznie część rzeczy można zrobić samemu, ale do pełnego serwisu jednak lepiej zaprosić fachowców – mają sprzęt i wiedzą, na co zwrócić uwagę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok