Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

45 Postów

(jaraz)
Nowicjusz
Grzechu, skad wyplywasz na jak dlugo i ile od osoby??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
153 Posty
Grzegorz Ostapowicz
(grzechu73)
Stały Bywalec
150 koron od osoby 4 wedkarzy optymalny sklad .6 tez mialem w tedy 2 na dziob moze isc sa tam relingi .dla mnie najlepsze miejsce lowimy tak okolo 4-5 godz jak klijent niebyl by zadowolony z polowow to dluzej mam kilka sprawdzonych miejsc ryb tu jest! niekiedy lapki bola
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
153 Posty
Grzegorz Ostapowicz
(grzechu73)
Stały Bywalec
Mam takie pytanko mozka kupic w nor jakies profesjonalne klowrotki ma mega wielkie ryby mam kilka ale sie pomalu rozsypujamoje duze sa typowo morskie 6 lozysk 45 zylki 300 metrow w chodzi ale i tak siadaja prawie co dzien lowie wiec maja takie prawo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Ja wczoraj, też jadłam tę rybę i też jeszcze żyję.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
153 Posty
Grzegorz Ostapowicz
(grzechu73)
Stały Bywalec
Ostatnio bylem na nocnej wycieczce tak do 1 w nocy polowilem zakotwiczony na 175 metrach .wychaczylem brosme taka ponad 4 kilo i druga znacznie wieksza prawie bo na 30 metrach odpiela sie z agrafki pewnie jak to wnocy nie zapielem jej .po chwili wyplynelo cielsko na powierzchnie spuchnieta jak balon ze 170 metrow wytargana ze 20 metrow od lodzi dokladnie widzialem mialem latarke .zanim kotwice zwinolem i zapuscilem silnik znikla zebrala sie albo ja lodzia rozjechalem kolega byl nie do obudzenia tak sie w lodzi rozespal a samemu w nocy to nie jest latwo szkoda ryby a i jeszcze rano lanego czerniaka wychaczylem 7,5 kilo jest na zdjeciu .dzis juz dam se siana nie wyplywam na noc wycieczke mialem litwini tez lowic lubia takie od 3-4 kilo braly czeniaki chlopaki natargali ze do nocy beda filetowac!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
114 Posty
Henryk Sikorski
(Wieprz)
Początkujący
Później sie dziwić ze sie topią, jak po nocach prawie samemu sie pływa (drugi pewnie śpi po przepiciu).

Ehhhhhh.... byle by tylko plotewke zlowic

Trochę to nieodpowiedzialne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
153 Posty
Grzegorz Ostapowicz
(grzechu73)
Stały Bywalec
Trzezwy byl tylko spiaczka go dopadla ja tez kapoki byly lodz oswietlona wszystko z godnie z przepisami BHP
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
114 Posty
Henryk Sikorski
(Wieprz)
Początkujący
....tu przepisy BHP nie funkcjonują ,... HMS się tu przestrzega. ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
czesc widze ze grzes szaleje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
153 Posty
Grzegorz Ostapowicz
(grzechu73)
Stały Bywalec
Prawie szaleje ale nie do konca .bylem w czoraj na nocnych polowach okolo 12 zavzol deszcz padac to siedzialem w cieplej kabinie pijac herbatke nagle jakby kotwica sie zerwala szarpnelo moja lajba i zmienila polozenie .wybieglem zaniepokojony bo 3 wedki zarzucone na makrele na glebokosc 170-180 m jak by sie poplataly byla by robota do rana lina kotwicza byla luzna ale po chwili naprezyla sie i bylo ok o 2 postanowilem wracac 2 wedki byly bez bran ale jedna ku mojemu zdziwieniu byla przestawiona ponad 100 metrow od miejsca zarzucenia zaplatana o line od hodowli .no i wyjasnilo sie szarpniecie lodzia ! To byla ryba pociagla lajbe kila metrow i weszla w zaczep ! Polowalem na brosmy i molwy ale mysle ze winny tego zajscia byl halibut ! Dzis mialem wycieczke litwinow twarde chlopaki i jedna dziewczyna lalo jak z cebra i wialo a oni bez przerwy lowili nawet na momet do kabiny ne weszli ! Jutro ma byc polepszenie pogody to wio na ryby!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok