hej Ania.
Ja też czekam az dzieci moje skończa rok szkolny w czerwcu aale to szybko zleci-mam nadzieje( bo juz nie moge sie doczekać)W marcu będe zapisywala dzieci do szkoly a czy Ty wiesz już do jakiego miasta pojedziecie?czy to zalezy od tego gdzie dostaniecie prace?
Też na poczatku się balam ale po przemyślniu wszystkich ,,za'' i ,,przeciw'' to wątpliwości mi sie rozwiały oraz po zaciągnięciu opinii w Polish Connection i informacjach na temat szkoły,dzieci,kursow no i calej procedury przesiedleńczej wątpliwości moje rozwiały sie ,napewno bedzie to wielkie wezwanie,cale życie o 180% odwrucone ale jeżelinjest to cena za to aby być razem - to ja w to weszlam,mam nadzieje ze ta decyzja jest sluszna.Zobaczymy co za rok będziemy pisały na forum?????????
cze HELLP
??? czy HAPPY
.PODZRAWIAM GORĄCO I GLOWA
DO GÓRY
Ja też czekam az dzieci moje skończa rok szkolny w czerwcu aale to szybko zleci-mam nadzieje( bo juz nie moge sie doczekać)W marcu będe zapisywala dzieci do szkoly a czy Ty wiesz już do jakiego miasta pojedziecie?czy to zalezy od tego gdzie dostaniecie prace?