Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
grzegorz żurek Anna Lec franooooo Magne Jorstad (8655 niezalogowanych)
1 Post

(mariolka)
Wiking
Hej Basia.
Super fotka, wyglądasz jak eskimos w tym kapturze ale zimno musiało być a malutka jakie czerwone ma policzki-super. Ja już nie mogę się doczekać tego lata ,ciekawe czy potem będę taka podekscytowana na miejscu jak zacznie sie normalna rzeczywistość ale wydaje mi się że tak może na początku będę miał problem z językiemż Ciekawa jestem gdzie zamieszkamy czy w Bergen czy Floro w tym tygodniu wszystko się wyjaśni.Pozdrawiam cieplutko z Polski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mariolka)
Wiking
Basia co tak icicho nic się nie odzywasz?????pozdrawiam zamarzłaś????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
BASIA S
(basiulka)
Nowicjusz
hejka!!Mariolciu milo ze sie o mnie martwisz hehe dzis puscil mrozek wiec nie grozi mi zamarzniecie! !caly tydz bylam w domku wiec umowie sie zeb znajomymi i wyskoczymy znowu do ablegoy!tam sobie poszaleja nasze szkraby!!a tak ogolnie niech robi sie cieplej wowczas bedzie mozna zaczac sezon grilowy pozdrowionka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(^marta^)
Wiking
hej Babeczki
ja tez niemoge sie doczekac grilowania...na moje urodzinki zawsze robie grilla w ogrodku a to juz niedlugo...
A nasze spotkano przesuniete z powodu braku formy zdrowotnej moich maluszkow
a Mariolka co porabiasz? jak tam grypa w PL? moza o epidemi juz?
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
DOROTA K.
(DORA348)
Nowicjusz
czesc Wam niedawno sie tutaj zalogowalam.ja jestem w bergen juz 4lata i urodzilam tu dwujke dzieci to juz co nieco wiem.jak by co to piszcie,chetnie pomoge
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
anna szlaga
(annasz69)
Wiking
Witam Wszystkie mamy !!!! Co prawda nie jesteśmy jeszcze w Norwegii, nawet nie wiem czy uda nam się wyjechać ,ale staram się dowiedzięc czegoś więcej w razie "W". nawet nie wiem w jaki sposób załatwić sobie prace,szkołe,mieszkanie...a bardzo chcemy stąd wyjechać...może mogłybyście podpowiedziec mi ,jak Wam udało się wyjechać ? będe wdzięczna za każdą info,,,, pozdrawiam, Anna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
anna szlaga
(annasz69)
Wiking
witaj dora !!!! na samą myśl wyjazdu sie poce, ale już podjęliśmy decyzje o wyjeżdzie.pozostało jeszcze załatwienie jakiejs pracy i życzliwych ludzi, którzy pomogli by na początku nowego startu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mariolka)
Wiking
hej Anasz69
Ja tez w czerwcu jade do NO ale mam troszeczke inna sytuacje bo moj mąz juz tam jest.Jeżeli chodzi o sprawy mieszkaniowe i szkołę to jestem zmuszona sama załatwiać bo mąz moj nie ma czasu.Jest w Oslo irma Polish connecticon i ona zalatwi Wam wszystko(oczywiscie odplatnie)szkołe ,podania no pobyt,pozwolenia wszelkie i szkołe również.Wlaśnie dla moich dzieci jest w trakcie zalatwiania.Jeżeli chodzi o mieszkanie to takich rzeczu nie załatwiają.Jest też w Gdyni oddział tej firmy i możesz do nich bezpośrednio sie udac jeżeli jest łatwiej.ŻYCZE POWODZENIA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mariolka)
Wiking
Hej Marta!!!!
u nas tez grypa szaleje ,własnie dopadła mnie ale jakos to znoszę.Dzisiaj w końcu wyszło słonko może będzie już trochę cieplej.Oby do wiosny Dzieci u nas w wojewodztwie zaczęły ferie.Widzę że na forum dołączyla do nas Anasz69 ktora ma zamiar przyjechać do Norwegii,nie tylko ja jestem taka szalona hahah pozdrawiam gorąco.Dawno sie nie odzywałas ale to chyba przea tą grypę Duzo zdrówka dla maluszków i dla Ciebie.papa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
anna szlaga
(annasz69)
Wiking
witaj Mariolka ! z mojej strony to desperacja i szaleństwo razem wzięte,,,,boję się ,alecóż ? życie pokaże jak będzie...pozdrawiam ciepło...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok