drugi z brzegu to wyretuszowana fota mowiaca-zobaczcie jaka jestem zajebista
rzadko daje sie sprowokowac do odpowiedzi w Twoich tematach pani psycholog,bo raz,ze twardo stapam po ziemi,a dwa to nie mam czasu na dyrdymaly i psychologiczne przemyslenia,ale wkurza mnie to,ze robisz sobie z forum o Norwegii prywatne forum psychologiczno-religijne
strach juz wejsc nawet w informator emigranta
ja rozumiem,ze tu gada sie na rozne tematy,ale przychodza tu ludzie glownie zainteresowani zyciem w Norwegii i o tym takze rozmawiaja,natomiast Ty poza jednym zdaniem,w ktorym stwierdzilas jak jest w No wspaniale i bezstresowo,z glownym tematem forum nie masz ochoty miec nic wspolnego,co pokazujesz na kazdym kroku(mimo iz sie starasz i nawet w temcie o depresji przemycasz slowo Norwegia,zeby bylo w konwencji forum)
rownie dobrze moglas isc na forum o kotach(tam mozna zalozyc interesujacy watek o wyzszosci depresji kotow perskich nad dachowcami),albo samochodach(tu bardzo ciekawie mozna przedstawic depresyjne strony posiadaczy fiata 126p),czy gdziekolwiek
wiec dlaczego tu?
ano wymyslilas sobie,ze stworzysz cos w rodzaju pomocy psychologicznej Polakom w Norwegii(patrz watek pomoc domowa zdaje sie)plus doradztwo(to juz naprawde jest smieszne)w znalezieniu szkoly jezykowej i teraz jakos musisz zdobyc popularnosc i wybadac rynek,aby przejsc do czynow
ale moze oszczedz nas i zaloz sobie jeden watek pod jakimkolwiek psychologiczno-religijnym tytulem i tam zdobywaj popularnosc tak potrzebna do zalozenia stowarzyszenia,ktore zapewne w zamysle ma dostawac jako stowarzyszenie polonijne duze dotacje na swoje cele(bo ja nie widze innego wytlumaczenia tego zaangazowania akurat na tym forum,gdzie najwiecej ludzie maja problemow z praktyczna organizacja zycia codziennego)