Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
MAGDA M tomas k Andrzej Wolski FirmaSprzatajoc Daniel bbs olka28 Nowak (19636 niezalogowanych)
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
fullcasco napisał:
no gdzie ta pomoc
do Polski nie JEZDRZE I NIE ZAMIERZAM

Mam nadzieje, ze nie jestes z tym sam.Dobrze jest rozmawiac o problemach na bierzaco bo maja tendencje do rozprzestrzeniania sie.
Poza tym czy ktos cie zdjagnozowal?sami niestety nie mozemy sie diagnozowac, do tego potrzebne sa umiejetnosci i zdolnosc poslugiwania sie nimi.zapraszam na prywatne forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
Nudnik Szpilkez napisał:
ja ja ja mam Depresje Na poczatku jak tu przyjechalem to bylem taaaki samotny ale moj smutek po kilkunastu miesiacach zakonczyl sie sukcesem wylapalem ja juz nie klade sie spac samotny i nie wstaje sam wszedzie mi towarzyszy moja kochana depresja kli kli kli hrum hrum hrum
No to swietnie sobie poradziles!Autorka Harrego Pottera tez ma depresje i napoczatku psycholog podpowiedzial jej, zeby przelewala przezycia na papier i sami widzicie co z tego wyszlo.Czyli dzieki pomocy fachowca kobieta uporala sie z problemem i jeszcze ma na drobne wydatki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
ulv72 napisał:
md... moze potrzebuja jeszcze jednej mącigłówki, zapytaj ... a nuz bedzie okazja realizowac sie...zawodowo :
www.mojanorwegia.pl/polacy_w_norwegii/dom_polski_zaprasza.html

cytuje z artykulu, m.in.:

"Podczas spotkania informacyjno - integracyjnego, będzie można:

Zapisać się do „DOMU POLSKIEGO”

Skorzystać z bezpłatnej konsultacji z psychologiem.

Zapraszamy osoby ,które przebywając na emigracji w Norwegii, doświadczają różnego rodzaju dyskomfortu psychicznego."

W Oslo powstal osrodek pomocy psychologicznej dla Polakow co swiadczy o naszej sile zarowno przebicia jak i intelektualnej!Jest to tez dowod na to, ze jest zapotrzebowanie na takie uslugi.Mit o psychologach jako wiedzminach i czarownicach juz raczej wystepuje szczatkowo w swiatopogladzie ludzi ktorzy niestety niewiele wiedza o dobroczynnym wplywie rozmow i otwierania sie przed innymi.Rozmowy jakie psychologowie prowadza z ludzmi pomagaja w rozwiazaniu wielu problemow,uzmyslowieniu sobie pewnych rzeczy na ktore sami czasami nie jestesmy w stanie obiektywnie spojrzec w pospiechu zycia codziennego.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
nie mozemy sie diagnozowac, do tego potrzebne sa umiejetnosci i zdolnosc poslugiwania sie nimi
czarna magia ,powolania ,cos mi tu smierdzi klerykalizmem
co ty myslisz ze z czego zyje pol roku
W Oslo powstal osrodek pomocy psychologicznej dla Polakow co swiadczy o naszej sile zarowno przebicia jak i intelektualnej! co za samokrytyka
.Rozmowy jakie psychologowie prowadza z ludzmi pomagaja w rozwiazaniu wielu problemow,
to Elwira zatrudnia pracownikow tez tam robisz?jak popsycholog
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Sorki Dino to miał być Bogdan Tomaszewski
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
mdpsycholog napisał:
ulv72 napisał:
md... moze potrzebuja jeszcze jednej mącigłówki, zapytaj ... a nuz bedzie okazja realizowac sie...zawodowo :
www.mojanorwegia.pl/polacy_w_norwegii/dom_polski_zaprasza.html

cytuje z artykulu, m.in.:

"Podczas spotkania informacyjno - integracyjnego, będzie można:

Zapisać się do „DOMU POLSKIEGO”

Skorzystać z bezpłatnej konsultacji z psychologiem.

Zapraszamy osoby ,które przebywając na emigracji w Norwegii, doświadczają różnego rodzaju dyskomfortu psychicznego."

W Oslo powstal osrodek pomocy psychologicznej dla Polakow co swiadczy o naszej sile zarowno przebicia jak i intelektualnej!Jest to tez dowod na to, ze jest zapotrzebowanie na takie uslugi.Mit o psychologach jako wiedzminach i czarownicach juz raczej wystepuje szczatkowo w swiatopogladzie ludzi ktorzy niestety niewiele wiedza o dobroczynnym wplywie rozmow i otwierania sie przed innymi.Rozmowy jakie psychologowie prowadza z ludzmi pomagaja w rozwiazaniu wielu problemow,uzmyslowieniu sobie pewnych rzeczy na ktore sami czasami nie jestesmy w stanie obiektywnie spojrzec w pospiechu zycia codziennego.

Pierwsze co, to zacznjcie pomagać sobie nawzajem heheh. A kto sponsoruje ten osrodek pomocy???? Pani psycholog, ta tutejsza pani wypowiedz brzmi jak nijaki szczątek z wykładu w Krakowskiej Szkole Wyższej (KSW), co niektórzy pieszczotliwie nazywają Kup Sobie Wykształcenie. Od lat wiadomo, ze jesli dziewczyna nie dostala sie na wymarzone studia, to poszła na wydzial psychologii i pedagogiki. Najprostsze studia zaraz po marketingu.
Moi byli uczniowie, ktorzy ledwo coś tam umieli, skonczyli szkoły zawodowe, potem technika dla pracujących a teraz studiują zaocznie. zapytałby ktos co studiują... ano psychologię, aby zdobyc mgr i miec przed nazwiskiem i potem dostac sie do pracy w Urzędzie Miejskim. taka praca jest stworzona specjanlie dla nich. Urzednicy nigdy nic nie wiedzą, nie umieją.
A co do tej "diagnozy" w poprzednim poście, to nie napisałas nic, czego ja sama nie wiem. Ameryki nie odkryłaś.
Natomiast na kolana kładzie mnie ten twoj tekst:"Najwyrazniej przezywasz lekki chaos spowodowany nadmiarem obowiazkow,poza ty dochodzi twoj charakter plus kilka stresujacych sytuacji i jak sama dobrze okreslilas omlet gotowy.Duzo jest w tobie zlosci ktora powoduje, ze iskra sie zapala przy podgrzaniu atmosfery. A TEGO TO JUZ KOMPLETNIE NIE ROZUMIEM :Owszem nie dziwie sie, ze bycie w zwiazku w ktorym poprzednia partnerka prezentuje brak opanowania i atakuje sprawia ci przykrosc i rodzi frustracje." O jakim ty związku mówisz i o jakiej byłej partnerce? Jaki brak opanowania? Mi sprawia przykrość jakaś była partnerka?? Ale czyja?? Taki z ciebie psycholog własnie ech szkoda słów.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
hehehe.... no widzisz hiltonku, wyszlo na to, ze ty dziewczyny wolisz

daj sie wziac pani mdpsychol w obroty, to dowiesz sie takich niesamowitych rzeczy o sobie, ze ech...szkoda slow...
a wszystko to oczywiscie ukryte w twojej podswiadomosci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
ulv72 napisał:
hehehe.... no widzisz hiltonku, wyszlo na to, ze ty dziewczyny wolisz

daj sie wziac pani mdpsychol w obroty, to dowiesz sie takich niesamowitych rzeczy o sobie, ze ech...szkoda slow...
a wszystko to oczywiscie ukryte w twojej podswiadomosci

Ale ona nie jest w moim typie Przynajmniej intelektualnie mi nie odpowiada hahah
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok