Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
MAGDA M tomas k Andrzej Wolski FirmaSprzatajoc Daniel bbs olka28 Nowak (19625 niezalogowanych)
140 Postów
Renata nata
(renat35)
Stały Bywalec
Każdy kraj ma swoje lepsze i gorsze strony, Polska jak dla mnie była ok, czy tu jest lepiej - jeszcze tego powiedzieć nie mogę, A bieganie po urzędach podobnie jak w Polsce stresujące i nie koniecznie trwa krócej, powiedziałabym , że nawet dłużej. Mnie depresja jeszcze nie dopadła , na początku chciała mnie usidlić i prawie jej się udało- ale zdarzyło się w moim życiu coś fajnego co siły i wiary mi dodało (nie mylić z wiarą w Boga).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Renata nata
(renat35)
Stały Bywalec
Jan63 napisał:
Jeśli się czyta wypowiedzi na forum to można mieć depresję !

trudno się z tym nie zgodzić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
renat35 napisał:
Jan63 napisał:
Jeśli się czyta wypowiedzi na forum to można mieć depresję !

trudno się z tym nie zgodzić

Więc po co czytać i się stresować...nie lepiej sobie odpuścić...znaleźć fajniejsze forum
ale widzę,ze pomimo wszystko trwacie dalej i jakoś depresja was omija...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
NO NOK
(NOREK)
Stały Bywalec
A ja mam depresje jak jade do Polski... I słucham np: pożycz kasy, załatw robote, bo ciebie to stać itp...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
mdpsycholog napisał:
Czy ktos ma cos do powiedzenia na temat nastroju Polakow w Norwegii?Czy w ogole Polak przechodzi depresje? Tutaj wczesniej zaczeto ja diagnozowac podczas gdy u nas w kraju wysylano na jednego ktory leczy wszelkie smutki!

a dlaczego nasza pani psycholog nie postawiła mi diagnozy z okazji mojej dawniejszej wypowiedzi skierowanej do niej? Boisz sie psychologu, ze nie jestes na tyle obcykana w temacie, i jakas tam hilton zabije ci cwieka? Cytowac z ksiązki kazdy potrafi. Najpierw pytasz o nastroje Polaków, a zaraz potem czy "w ogóle ktos przechodził depresje". Co to za głupie pytanie. Czy myslisz, ze jak ktos sie troszke zdenerwował, ze cos mu tam nie wyszło i był nie w humorze przez tydzien to juz ma miec depresje?
Wygląda na to ze u wszystkich moznaby zdiagnozowac depresje.
Jak sie wkurzYŁAM na maksa, ze wróciłam do domu z pracy, przytargałam zakupy, prosiłam syna zeby posprzątał pokój a on zrobił wiekszy bajzel i na dodatkek gdzies wyszedł, ja z zakupami i małą córką na rekach, wniesiona na 5 piętro bo spała ale wlasnie sie obudziła i jęczy... i jak wzielam te jajka co wypadły z torby, jak pierdolnełam o sciane to szkoda ze sciana była zimna, bo by był super omlecik. i co, MAM DEPRESJE??? w takim razie potrzebuje pomocy psychiatry lub ewentualnie neurologa. Tych od "neuro" kilku znam nawet
Ps. jesli ktokolwiek przeszedłby tu depresje, to na pewno byłby juz na rencie A wtedy nie siedziałby na forum tylko w Hiszpanii hahahahahahah. POZDROWIENIA OD MISIA USZATKA. Dobra byla z niego sałatka.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Ależ Hilton ,nie denerwójże sie taaaaak bo w depresję wpadnieeeeeeeeeesz jeszcze jakowąś AAAA mdpsycholog nie podpiera się książkami tylko doświadczeniem zawodowo-życiowym Ja to już wiem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Ale się porobiło, ciekaw jestem jak sobie Mad z tym poradzi .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
ja ja ja mam Depresje Na poczatku jak tu przyjechalem to bylem taaaki samotny ale moj smutek po kilkunastu miesiacach zakonczyl sie sukcesem wylapalem ja juz nie klade sie spac samotny i nie wstaje sam wszedzie mi towarzyszy moja kochana depresja kli kli kli hrum hrum hrum
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
A teraz jeśli pozwolisz Dino to zgodnie z tradycją ,z innej beczki Tak patrze i patrze i główkuję :braat bliźniak czy sobowtór Jasia Ciszewskiego,jak to z Tobą jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
retier1 napisał:
A teraz jeśli pozwolisz Dino to zgodnie z tradycją ,z innej beczki Tak patrze i patrze i główkuję :braat bliźniak czy sobowtór Jasia Ciszewskiego,jak to z Tobą jest

Ta twarz też mi się wydawała znajoma (nie jako własna), tylko nie mogłem skojarzyć osoby, dzięki za podpowiedź . Co to słuchawki potrafią zrobić z człowiekiem .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok