Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
MAGDA M tomas k Andrzej Wolski FirmaSprzatajoc Daniel bbs olka28 Nowak (19630 niezalogowanych)
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
a poza tym.............patrzę na zdjęcie i dochodzę do wniosku,ze tak naprawde to duzego doswiadczenia ona nie ma....w sumie to jeszcze młoda osoba ,chyba panna i wszystkie jej wywody są czysto teoretyczne,wyczytane i przełożone na odpowiedzi do konkretnych postów....troche jak maszyna,bez jakichkolwiek uczuc....wszystko na dokładkę zabarwione kosciołem,w imie czegoś....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
B.K. napisał:
a poza tym.............patrzę na zdjęcie i dochodzę do wniosku,ze tak naprawde to duzego doswiadczenia ona nie ma....w sumie to jeszcze młoda osoba ,chyba panna i wszystkie jej wywody są czysto teoretyczne,wyczytane i przełożone na odpowiedzi do konkretnych postów....troche jak maszyna,bez jakichkolwiek uczuc....wszystko na dokładkę zabarwione kosciołem,w imie czegoś....
Bo ona studiowala psychologie tak jak inne koleżanki z oazy . Tak to juz jest, ze młody to mysli ze swiat zawojuje. Hmm, co by tu jeszcze napisac... a, moze to: podobne wywody maja księza na ambonie, uczą jak byc dobrym mężem i dobra żoną choć sami nie maja o małżenstwie pojęcia. Uczą jak wychowywwac dzieci, cho sami ( oficjalnie oczywiscie) nie maja dzieci. To tak jakby slepy wykładał o kolorach a głuchy prowadził pogadanke o muzyce.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Oj bluźnicie grzesznicy,będziecie się smażyć w piekle a mdpsycholog będzie pod kotłem drwa podkladać Ja wam to mówię
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
giovi2 napisał:
Hilton napisał:
B.K. napisał:
Bo ona studiowala psychologie tak jak inne koleżanki z oazy . Tak to juz jest, ze młody to mysli ze swiat zawojuje. Hmm, co by tu jeszcze napisac... a, moze to: podobne wywody maja księza na ambonie, uczą jak byc dobrym mężem i dobra żoną choć sami nie maja o małżenstwie pojęcia. Uczą jak wychowywwac dzieci, cho sami ( oficjalnie oczywiscie) nie maja dzieci. To tak jakby slepy wykładał o kolorach a głuchy prowadził pogadanke o muzyce.

Hahahaha to tak jak moja kuzynka,sama dzieci nie majac,mnie pouczala jak mam sie zachowywac przy porodzie

To jeszcze nic!! Hahah. Jak chodziłam na nauki przedmałżeńskie, to były zajecia indywidualne. I tam jedna pani ( stara panna, bez dzieci i chyba w zycia bolca nie miała) nauczała mnie jak mam obserwowac sluz i mierzyc temperature aby wyznaczyc dni płodne i niepłodne.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Kurde,oby jej tylko Al Kaida nie zwerbowała bo z takim zrytym beretem to Osama bin Laden bedzie przy niej pikuś...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
retier1 napisał:
Oj bluźnicie grzesznicy,będziecie się smażyć w piekle a mdpsycholog będzie pod kotłem drwa podkladać Ja wam to mówię
....a mozesz jeszcze powiedzieć skąd ona tam z tymi drwami?????ten podziemny raj nie dla takich swietych psycholożek wszak to piekiełko a ona cysta dziewoja
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
B.K. napisał:
retier1 napisał:
.... wszak to piekiełko a ona cysta dziewoja

Ze niby dziewica?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok