Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
MAGDA M tomas k Andrzej Wolski FirmaSprzatajoc Daniel bbs olka28 Nowak (19622 niezalogowanych)
1 Post

(Jan63)
Wiking
Super odpowiedzi odbiegające od tematu , ale za to co niektórzy nabili postów . Brawo !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Jan63 napisał:
Super odpowiedzi odbiegające od tematu , ale za to co niektórzy nabili postów . Brawo !

młody, a Tobie co? my tu próbujemy ratować kotka z depresji i mógłbyś nam w tym pomóc a nie czepiać się... a ci niektórzy to kto?? już nie bądź taki dokładny, wyluzuj... tutaj nikogo nie obchodzi nabijanie postów, no chyba że ciebie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
dedorka napisał:
..to mile ze przejmujesz sie kotkiem..mysle jednak ze powinienes sie uspokoic i dac kotu szanse na zaakceptowanie nowej sytuacji..Nie szukaj dla niego nowych miejsc ..uloz jakis kocyk w poblizu tego miejsca ktore lubil i mow do niego milym spokojnym glosem..za 4-y dni kot bedzie znowu soba...Pozdrawiam..dedorka
magdalena_d84 napisał:
Dino, a może jemu brakuje Kici ? oddaj kotkowi jego ulubiony telewizor!
giovi2 napisał: Jan63 napisał:
Odezwal sie ten co ma najwiecej i najbrdziej interesujacego do powiedzenia...

Ja jestem spokojny. Rudy swoim występem dostarczył niezłej rozrywki domownikom . Kotek wybrał miejsce, z którego ma możliwość bezpośredniej obserwacji mieszkańców i sam znajduje się w centrum uwagi (jest samcem alfa i "zarządza" rodziną pod moją nieobecność). Telewizor olał, ponieważ komputer jest częściej używany. Niestety stres odreagowuje również na swojej kici, Puśce. Biedaczka od wczoraj zbiera baty .
   Jan63 nie pisze zbyt wiele aby, być może, nie zostać posądzony o nabijanie postów . Tak już jest, że ilość postów u osoby piszącej je, będzie wzrastać wraz z czasem jaki minął od rejestracji w portalu, prędzej czy później większość z nas uzbiera sobie postów na platynę. Jeżeli ktoś zazdrości innym i czuje konieczność posiadania dużej liczby postów jak najszybciej, nie chcąc pisać zbyt wiele, to niech poświęci kilka godzin na wrzucanie "pustaków" na forum, zostanie rekordzistą, "300% normy" wytatuuje sobie na klacie i będzie zadowolony, może Piękny założy tablicę przodowników . Poza tym, forum służy do publikacji naszych wypowiedzi, a jeśli któryś z autorów ma dużo do przekazania, to co w tym złego?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Jan63 napisał:

Jasiu, jeszcze wszystko przed toba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Jasiu A może byś tak Małgosie sobie poszukał I już jeden pościk więcej Ty tak o kotku Dino,to może ja o piesku Byłem wieczorem w niedzielena na spacerku sobie i przechodząc koło jednej posesji zuważyłem kundelka jak siedzi przy płocie oglądając u sąsiadów film,zdaje się że jakieś romansidło Wracam po 40 min.a on skubaniec dalej siedzi Ciekawe czy suczki mu brakowało , czy też się dokształcał A może stresa miłosnego miał
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
retier1 napisał:
Jasiu A może byś tak Małgosie sobie poszukał I już jeden pościk więcej Ty tak o kotku Dino,to może ja o piesku Byłem wieczorem w niedzielena na spacerku sobie i przechodząc koło jednej posesji zuważyłem kundelka jak siedzi przy płocie oglądając u sąsiadów film,zdaje się że jakieś romansidło Wracam po 40 min.a on skubaniec dalej siedzi Ciekawe czy suczki mu brakowało , czy też się dokształcał A może stresa miłosnego miał

a na spacerku byłes sam czy z psem ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Mój snupi w Polsce,ale on filmów nie lubi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post