Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
MAGDA M tomas k Andrzej Wolski FirmaSprzatajoc Daniel bbs olka28 Nowak (19634 niezalogowanych)
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
gratki dla babci i dziadka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
G. Dorota Haug
(Dedorka)
Wiking
... ,przechodzi?...przechodzi i powinien na to bardzo uwazac..obecnie jest duzo latwiej bronic sie przez tego typu schorzeniem, ktore czesto dopada bardzo niespodziewanie. Mowie tu o wielkich mozliwosciach nawiazywania kontaktow z innymi Polakami jak przez ogolny dostep do polskiej Tv, internetu lub najzdrowsze ze wszystkiego..kontakt osobisty. Teraz juz Polaka w Norwegii nie trzeba szukac "ze swieca"....radze wiec spotykac sie z ludzmi, pracowac i miec jakas aktywnosc fizyczna bo tylko tak mozna niedopuscic do zachorowania, leczenie depresji jest totalnie pokrecone i przestrzegam Was przed tym. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
limetka81 napisał:
dzięki. są cudni... dziadek klepie babcię po kolanku imówi: A my Tereska to się kochamy...
to rozczulające
to są jedni z tych co wiecznie na siebie patrzą maślanymi oczami i za rękę chodzą

tez tak bym chciała... choc podejzewam ze jak bedziemy z dominikiem na emeryturce to on tak bedzie klepał kega w moim barze a nie mnie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(MariposaNegra)
Wiking
Ja mam ja wciaz Zimna jest najgorzej
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
wiecie co ja popadam w depresje jak czytam posty pani mdpsycholg
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
   Mój kot przeżył traumatyczne zdarzenie, stres u niego trwa już dwa dni i obawiam się, aby nie przerodził się w depresję. Może jakaś porada psychologiczna by pomogła?

Z powodu wymiany starego monitora CRT na współczesny LCD, kocisko utraciło jedno z ulubionych legowisk, producent "płaszczaka" nie przewidział miejsca na kota . Zwierzak przeżył to wyjątkowo mocno, urządził klasyczne sceny z płaczem, awanturą i agresją połączoną z atakami na mnie oraz demolką na biurku. Obecnie jest obrażony i smutny. Jadę na poszukiwanie jakiejś półki, która dałaby się zamocować nad monitorem, może to załagodzi sytuację .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
moze telewizor
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
G. Dorota Haug
(Dedorka)
Wiking
..to mile ze przejmujesz sie kotkiem..mysle jednak ze powinienes sie uspokoic i dac kotu szanse na zaakceptowanie nowej sytuacji..Nie szukaj dla niego nowych miejsc ..uloz jakis kocyk w poblizu tego miejsca ktore lubil i mow do niego milym spokojnym glosem..za 4-y dni kot bedzie znowu soba...Pozdrawiam..dedorka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Dino, a może jemu brakuje Kici ? oddaj kotkowi jego ulubiony telewizor!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok