Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Mariusz Kucharski Marcin Win Tomasz Guźniczak Daria Szczęsna Krystian Gębala askak91 (12354 niezalogowanych)
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
a pewnie, ze kilkoro z nas tutaj juz sie spotkalo sprobuj uderzyc do marteszki, ozety, hilton, goshi, pepci83... to swietne dziewczyny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
aga84 napisał:
Nie latwo znalezc towarzystwo i osoby ktore by nam odpowiadaly i dlatego szukamy i szukamy . Ale pytanie czy serio ktos sie spotkal i poznal tu kogos tez sobie zadaje.
bo te szukajace dziewczyny za malo udzielaja sie na forum
gadanie na forum, to taka wstepna forma poznania,nawiazania pierwszego kontaktu i ustalenia z kim czlowiek sie chetnie spotka,a z kim sie na pewno nie dogada
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
180 Postów
ruda lisica
(wiewióra)
Stały Bywalec
hej dziewczyny ja też z miłą checią sie przyłącze do poszukiwania kolezanek i mam nadzieje że niebęde długo szukac.dziewczyny jeżeli mieszkacie w oslo to swietnie to juz czuje ze znalazlam towarzystwo do kawki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Wiking
Hej! ja nie siedze tak duzo przy datorze w domy. Wiecej w pracy!
Ala na kawe/herbate to nie ma problemow! Koncze prace o 14:30 co dziennie.
Nie wiem co trzeba o sobie opowiedziec...
Ale mam jedna stara strone z blogiem : LaDolceVita.5min.se co zakonczylam niedawno i jedna nowa co mam mysl updatowac czesto : ladolcevita1967.blogspot.com

Pozdrowienia!/7Monica
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
aga84 napisał:
Nie latwo znalezc towarzystwo i osoby ktore by nam odpowiadaly i dlatego szukamy i szukamy . Ale pytanie czy serio ktos sie spotkal i poznal tu kogos tez sobie zadaje.
Jasne ze nie latwo znalezc przyjaciol ale nie wychodzac z domu to jest wogole niemozliwe!!! Wiec dziewczyny troche inicjatywy!!!!! Piatek 18.00 Hard Rock Cafe-kregielnia na dole i juz jestescie umowione.Czy przyjda dwie z Was czy kilkanascie to niestanowi. Oczywiscie miejsce sobie zmienicie dajac wiadomosci na privat aby uniknac tych wszystkich wscibskich facetow ktorzy niby przypadkowo sie tam znajda
Swoja droga proponuje nastepne forumowe spotkanie na walentynki w jakims klubie w Oslo juz w mieszanym towarzystwie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(aga84)
Wiking
Racja, nie wychodząc cięzko kogos poznac, stad tez propozycje spotkania (wstepnie na kawie). Ale wyjsc gdzies samotnie aby pozanc kogos to tez nie jest prosta sprawa.
A osoby zainteresowane kawa prosze o wiadomosc na priv (w miare szybko aby w zdazyc sie poznac przed walentynkowa impresa )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
A ja szukam kolegi Jest jakis chetny?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Cholera... to moze ja tez poszukam kolezanek?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
giovi2 napisał:

No, ja też szukam koleżanki a po Twoich walorach ze zdjęcia sądzę że możesz być niezłą partią,
szczególnie zimą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Grzes203 napisał:
giovi2 napisał:

No, ja też szukam koleżanki a po Twoich walorach ze zdjęcia sądzę że możesz być niezłą partią,
szczególnie zimą

Pięknie,jeszcze się nie poznaliśmy a Ty już chcesz interesy załatwiac .Nie ma już na tym świecie bezinteresowności
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok