Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Mariusz Kucharski Marcin Win Tomasz Guźniczak Daria Szczęsna Krystian Gębala askak91 (12613 niezalogowanych)
78 Postów
Sylwia Bochenska
(Fionnka)
Początkujący
czesc wszystkim ja rowniez szukam kolezanek! mam 6 miesiecza corcie i bardzo chetnie poznala bym jakies mamy z dziecmi zeby wyjsc z dzieciakami pogadac oczywiscie jezeli ktos nie ma dzieci to tez chetnie spotkam sie na kawie pogadam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Wiking
Czesc! Oj! Moje corki to juz duze! Ale mam wnoczke co ma 9 miesiecy. Mieszka w szwecj ale tutaj czasami przyjezdzaja. My jezdzimy do Karlstad co tydien- na sobote-niedziele.
Ale na plodki i troche pogadac to byloby fajnie.
Moge byc "BONUS BABCIA"... HAHHA...

Pozdrowienia!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
o kurcze caly dzien czekalam na jakakolwiek odp i juz stracilam nadzieje hehehe i sie wylogowalam a teraz jak weszlam to normalnie szok... heheheh kurcze super fajnie wiedziec ze nie jestem sama heheheh na imprezke tez chetnie wpadne ale nie bede zapeszac bo nie wiem kiedy...ale kawka jak najbardziej w damskim gronie jestem za !!!dzieki wielkie za zaintersowanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
heheh ale sie zakrecilam widze ze nie mi odpisaliscie heheh tylko innej dziewczynie co tez szukala kontaktu z kims heheh takze sorki za pomylke ale w razie czego moja oferta kawy nadal aktualna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(acha)
Wiking
czesc wszystkim ja tez szukam kolezanek,by moc z kims popisac o roznych rzeczach i na rozne tematy,mam dwojke dzieci i poznam fajnych ludzi i szczerych do bolu)))))))))))))))))))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(aga84)
Wiking
Dolacze sie do temetu poniewaz równiez szukam kolezanek z ktorymi mozna sie spotkac , wyjsc na kawe i oderwac sie od rzeczywostosci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
wiecie co, dziewczyny... tak raz na jakis czas, moze na miesiac albo dwa, zakladacie watki o tym, ze sie tak bardzo szukacie na te wasze dziewczece spotkania... i tak sie szukacie i szukacie.... i szukacie.... i tak ciekawy jestem, czy w koncu znajdujecie sie i spotykacie pozniej na kawci i spacerach, zeby sobie nas facetow poobgadywac na przyklad ?

czy moze to tylko taka zabawa, ze sie tak szukacie i szukacie... ale znalezc nie chcecie
no jak to z wami jest, kobietki i z tym "sie" szukaniem ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
hej dziewczyny ja moge byc wasza kolezanka?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
zajme sie dziecmi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(aga84)
Wiking
Nie latwo znalezc towarzystwo i osoby ktore by nam odpowiadaly i dlatego szukamy i szukamy . Ale pytanie czy serio ktos sie spotkal i poznal tu kogos tez sobie zadaje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok