Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Kucharski Marcin Win Tomasz Guźniczak Daria Szczęsna Krystian Gębala askak91 (11993 niezalogowanych)
1019 Postów
Maniak
Do jasnej cholery idzta spac ktora to godzina

A jutro w pracy kto bedzie robil wasze cienie???

pozdro nocne marki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
magdalena_d84 napisał:
krolestwo za konia napisał:
retier1 napisał:
Jeśli ktoś chce miec takie wypady rzedu20-40 osob niech się zapisze do klubu seniora Tam często i gesto takie wypady się organizuje W tego typu sprawach(lubia mnie,nie lubia )jest pole do dzialania dla mdpsycholog,ale coś ostatnio nas zaniedbuje

No tak! Retier ma racje troszke a moze wycieczka do Lichenia po przewodnictwem naszej pani psyholog zgromadzi cale forum szybciej niz wypad do teatru!!!!

Licheń?? to i ja mogę też zostać tym przewodnikiem o ile mdpsycholog na to pozwoli

OOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!! Czyzbys chciala nas oprowadzic po swojej posiadlosci!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Nudnik Szpilkez napisał:
Do jasnej cholery idzta spac ktora to godzina

A jutro w pracy kto bedzie robil wasze cienie???

pozdro nocne marki

ze spuszczoną główką w dół już idę...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
magdalena_d84 napisał:
retier1 napisał:
Jeśli ktoś chce miec takie wypady rzedu20-40 osob niech się zapisze do klubu seniora Tam często i gesto takie wypady się organizuje W tego typu sprawach(lubia mnie,nie lubia )jest pole do dzialania dla mdpsycholog,ale coś ostatnio nas zaniedbuje

No tak! Retier ma racje troszke a moze wycieczka do Lichenia po przewodnictwem naszej pani psyholog zgromadzi cale forum szybciej niz wypad do teatru!!!!

Licheń?? to i ja mogę też zostać tym przewodnikiem o ile mdpsycholog na to pozwoli

hahahh nie, bo to nie moja posiadłość ja to spod Słupska jestem a Licheń to kawałek drogi na połodnie: Bytów, Chojnice itd byłam tam niejednokrotnie...kierunek Licheń-pielgrzymka, a kierunek dom-wycieczka oj działo się wtedy w drodze powrotnej działo, raz było tak,że z siedzenia spadłam w autobusie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
magdalena_d84 napisał:
magdalena_d84 napisał:
retier1 napisał:

hahahh nie, bo to nie moja posiadłość ja to spod Słupska jestem a Licheń to kawałek drogi na połodnie: Bytów, Chojnice itd byłam tam niejednokrotnie...kierunek Licheń-pielgrzymka, a kierunek dom-wycieczka oj działo się wtedy w drodze powrotnej działo, raz było tak,że z siedzenia spadłam w autobusie

HAHAHA TAK WYGLADAJA PIELGRZYMI WLASNIE
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
magdalena_d84 napisał:
magdalena_d84 napisał:
retier1 napisał:

Wielu juz sie wypieralo swoich posiadlosci publicznie i oni tez w nich nie mieszkali
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
kzk co masz na myśli?? a może to jest Twoja posiadłość

tak giovi masz rację-pielgrzymi najwięcej ich to w przyulicznych barach z piwkiem, a że i ja z tego wtedy skorzystałam a w autobusie jeszcze wdk się wypiło to zakręciło w młodej główce wtedy oj zakręciło, moja matka to w szoku była i jak spadłam to przeniosła się z przedniego siedzenia na tylne,żeby mnie pilnować
a innym razem kierowca nie chciał się kumplowi zatrzymać po drodze, to ten siusiu zrobił do butelki od piwa w autobusie,ale był ubaw z niego
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
magdalena_d84 napisał:

tak giovi masz rację-pielgrzymi najwięcej ich to w przyulicznych barach z piwkiem, a że i ja z tego wtedy skorzystałam a w autobusie jeszcze wdk się wypiło to zakręciło w młodej główce wtedy oj zakręciło, moja matka to w szoku była i jak spadłam to przeniosła się z przedniego siedzenia na tylne,żeby mnie pilnować
a innym razem kierowca nie chciał się kumplowi zatrzymać po drodze, to ten siusiu zrobił do butelki od piwa w autobusie,ale był ubaw z niego

Moja sw.pamieci babcia(miala 62 lata) podczas pielgrzymki do Lichenia zlamala noge. ale to chyba nie dlatego ,ze integrowala sie z pozostalymi pielgrzymami,co???????!!!!!!!!Mam nadzieje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
giovi2 napisał:
magdalena_d84 napisał:

Moja sw.pamieci babcia(miala 62 lata) podczas pielgrzymki do Lichenia zlamala noge. ale to chyba nie dlatego ,ze integrowala sie z pozostalymi pielgrzymami,co???????!!!!!!!!Mam nadzieje

wiesz ja nie wiem co mogła Twoja św.pamięci Babcia robić tam,ale kobietki w jej wieku to tez sobie piwko wypiły, a co? w końcu jesteśmy ludźmi no nie? a po co piwo wymyślono? po to żeby nasze gardło cieszyło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
ok, ja uciekam spać, już pół godz temu pisałam że uciekam a jeszcze siedzę przynajmniej powspominałam sobie stare dobre czasy
buziaki i miłej nocy wszystkim
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok