Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Kucharski Marcin Win Tomasz Guźniczak Daria Szczęsna Krystian Gębala askak91 (11989 niezalogowanych)
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
krolestwo za konia napisał:
Hej hej hej ale sie rozpedziliscie!!! Ja pisalem o Walentynkach,niestety nie wiem czy w ta sobote bede mogl zeby niebylo ze zdezerterowalem-tylko dla usprawiedliwienia siebie.

no wiesz stary...zima i slisko jest to o rozped nie trudno

ja mysle, ze twoj pomysl z walentynkowym spotkaniem jest cool, wrzuc please watek i bedziemy sobie w nim dogadywac wszystko i sie "zbierac"

a w te sobote tez mozemy sie spotkac na piffko, czemu nie ? no i nie swiruj, zrob tak zeby byc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
No to mnie znowu nie bedzie bo wlasnie bede zostawac babcia i wracam do Norwegii 14-tego ,a to jest niedziela
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
180 Postów
ruda lisica
(wiewióra)
Stały Bywalec
no nieeeeeeeee a ja juz myslalam że lulasz. pójde wedle trzech buczków i mam nadzieje że dojdeeeeeee
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
wiewióra napisał:
no nieeeeeeeee a ja juz myslalam że lulasz. pójde wedle trzech buczków i mam nadzieje że dojdeeeeeee

a dojdziesz, dojdziesz

w razie w mozna tez zapytac kogos, doradza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
giovi2 napisał:
No to mnie znowu nie bedzie bo wlasnie bede zostawac babcia i wracam do Norwegii 14-tego ,a to jest niedziela

a ty juz sciemniasz.... wiemy juz, wiemy, nie lubisz nas a nie jakies tam wymyslanie powodow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
180 Postów
ruda lisica
(wiewióra)
Stały Bywalec
ha ha widze że towarzystwa przybywa no i dobrze.ja chcialam namówic męża żeby się ze mna wybral no ale jak narazie na dzień dzisiejszy to jemu się niechceeeeeeee
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
ulv72 napisał:
giovi2 napisał:

a ty juz sciemniasz.... wiemy juz, wiemy, nie lubisz nas a nie jakies tam wymyslanie powodow

Hahaha durny,nic nie sciemniam.Przywioze zdjecia to zobaczysz,a jak chcesz to nawet bilet Ci pokaze. Na serio bardzo mi szkoda tego spotkania,ale coz,nic nie poradze .Sila wyzsza.Moze kiedys sie uda dotrzec na takie spotkanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
180 Postów
ruda lisica
(wiewióra)
Stały Bywalec
no no napewno doradza jak się zapytam którędy na krupówki do chaty bacy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(agus.agus)
Wiking
ulv72 ja to poprosze w imieniu Katrin i mojej siostry zeby ktos nas laskawie zabral z lotniska bo inaczej zaginiemy w akcji na maxa, my calkiem ze wsi jestesmy i to nie polskiej ale norweskiej wie cpotrzebujemy silnego meskiego ramienia kto bedzie tak dobry i odhaczy 3 babeczki w sobote z lotniska?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
180 Postów
ruda lisica
(wiewióra)
Stały Bywalec
dziewczyny a gdzie wy jestescie cosik się odezwijcie która się zjawi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok