Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
Mariusz Kucharski Marcin Win Tomasz Guźniczak Daria Szczęsna Krystian Gębala askak91 (11994 niezalogowanych)
195 Postów
Stały Bywalec
ulv72 napisał:
krolestwo za konia napisał:
Ulv nic bez Ciebie!!!hihihihi Tak rano przed praca sobie pomyslalem ze mozna byloby sie skrzyknac znowu gdzies na miescie.

dzieki to co, mozemy spotkac sie w te sobote 23.01 na spacerniaku albo od razu w jakiejs knajpce ?

Scottmann czy Hard Rock Cafe Oslo ?

Dalej pisac kto przyjdzie

krolestwo za konia i ja i.... ?

za konia!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
frihed napisał:
ulv72 napisał:
krolestwo za konia napisał:
Ulv nic bez Ciebie!!!hihihihi Tak rano przed praca sobie pomyslalem ze mozna byloby sie skrzyknac znowu gdzies na miescie.

dzieki to co, mozemy spotkac sie w te sobote 23.01 na spacerniaku albo od razu w jakiejs knajpce ?

Scottmann czy Hard Rock Cafe Oslo ?

Dalej pisac kto przyjdzie

krolestwo za konia i ja i.... ?

za konia!!!

Na kon!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
180 Postów
ruda lisica
(wiewióra)
Stały Bywalec
ulv72 a w sobote to o której i gdzie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
wiewióra napisał:

a jak nam bedzie pasowac, w godzinach miedzy 18-21 mysle, a gdzie ? no, albo w ktorejs z tych dwoch knajpek co to je wczesniej wlasnie wymienilem albo w jakiejs innej, moze ktos bedzie mial jakas propozycje

najwazniejsze kto chetny a miejsce i czas dogadamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
ulv72 napisał:
wiewióra napisał:

a jak nam bedzie pasowac, w godzinach miedzy 18-21 mysle, a gdzie ? no, albo w ktorejs z tych dwoch knajpek co to je wczesniej wlasnie wymienilem albo w jakiejs innej, moze ktos bedzie mial jakas propozycje

Sobota pasuje, również przyjdę. Głosuję na Hard Rock Cafe, dobra muza i fajny klimat .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
180 Postów
ruda lisica
(wiewióra)
Stały Bywalec
noooo tylko ja mam problem bo generalnie to niewiem gdzie sa te kafeiki nie wiem jak inni moze się spotkamy koło lwa przy starym dworcu niewiem czy pasuje?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Dino napisał:
ulv72 napisał:
wiewióra napisał:

Sobota pasuje, również przyjdę. Głosuję na Hard Rock Cafe, dobra muza i fajny klimat .

Na 98 i pół % też się piszę do Hard Rock Cafe.
Może wątek osobny Ulv załóż to więcej ludzi zobaczy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Hej hej hej ale sie rozpedziliscie!!! Ja pisalem o Walentynkach,niestety nie wiem czy w ta sobote bede mogl zeby niebylo ze zdezerterowalem-tylko dla usprawiedliwienia siebie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
wiewióra napisał:
noooo tylko ja mam problem bo generalnie to niewiem gdzie sa te kafeiki nie wiem jak inni moze się spotkamy koło lwa przy starym dworcu niewiem czy pasuje?

wiewioreczko a wiesz jak isc od dworca spacerniakiem w strone palacu ? do Hard Rock Cafe bardzo latwo trafic, idz caly czas prosto Karl Johans Gate w strone palacu, najpierw pod gorke a pozniej z gorki i prawie jak bedzie konczyl sie ciag kamienic po prawej twojej stronie to zobaczysz HRCO trafisz ? jak nie to podejdziemy pod lwi ogon po ciebie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
180 Postów
ruda lisica
(wiewióra)
Stały Bywalec
chyba nasz ulv 72 poszedl juz do łóżeczka spac?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok