Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Kucharski Marcin Win Tomasz Guźniczak Daria Szczęsna Krystian Gębala askak91 (11989 niezalogowanych)
13 Posty
Barbara C
(BasiaP)
Wiking
Ja bym chętnie poznała jakąs koleżanke w Tonsberg )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
giovi2 napisał:
Grzes203 napisał:
giovi2 napisał:
A ja szukam kolegi Jest jakis chetny?

No, ja też szukam koleżanki a po Twoich walorach ze zdjęcia sądzę że możesz być niezłą partią,
szczególnie zimą

Pięknie,jeszcze się nie poznaliśmy a Ty już chcesz interesy załatwiac .Nie ma już na tym świecie bezinteresowności

To się chyba nazywa przyjemne z pożytecznym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
ulv72 napisał:
a pewnie, ze kilkoro z nas tutaj juz sie spotkalo sprobuj uderzyc do marteszki, ozety, hilton, goshi, pepci83... to swietne dziewczyny

Kurde, ulv.... przez prawie rok budowałam wizerunek okrutnej, przemadrzałej wiedżmy. A ty teraz jednym zdaniem to zepsułes. Musiałes wyzdradzić, ze ja tez jestem świetną dziewczyną w realu??
Za kare znajde ci robote
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
krolestwo za konia napisał:

Jasne ze nie latwo znalezc przyjaciol ale nie wychodzac z domu to jest wogole niemozliwe!!! Wiec dziewczyny troche inicjatywy!!!!! Piatek 18.00 Hard Rock Cafe-kregielnia na dole i juz jestescie umowione.Czy przyjda dwie z Was czy kilkanascie to niestanowi. Oczywiscie miejsce sobie zmienicie dajac wiadomosci na privat aby uniknac tych wszystkich wscibskich facetow ktorzy niby przypadkowo sie tam znajda
Swoja droga proponuje nastepne forumowe spotkanie na walentynki w jakims klubie w Oslo juz w mieszanym towarzystwie.

yeeahhh robimy drugie spotkanko ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Ulv nic bez Ciebie!!!hihihihi Tak rano przed praca sobie pomyslalem ze mozna byloby sie skrzyknac znowu gdzies na miescie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(aga84)
Wiking
No proszę ja tu chcialam kolezanke poznac a tu ..... impreza integracyjna ... hmmmmmmmmm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
No widzisz Aga jestes prowokatorka,hihihihihi!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(agus.agus)
Wiking
A sa jeszcze wolne miejsca na tej imprezce w mniejszym gronie?)))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Tak, ale trzeba przyniesc serduszko i propozycje wale -n -tego Na zlot zapisało sie ponad 30 osib chyba a przyszła połowa.Im wiecej ludzi tym lepiej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(agus.agus)
Wiking
My akurat we 3 wracamy z Polski w sobote i samolot do nas (do domku) z Oslo mamy dopiero w niedziele wiec impreza jak najbardziej nam sie przyda zeby nie koczowac na lotnisku))) a serducha)) prosze bardzo swiezutkie z ojczyzny przytargamy))))))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok