Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

szukam kolezanki.... - Norwegia

Czytali temat:
Mariusz Kucharski Marcin Win Tomasz Guźniczak Daria Szczęsna Krystian Gębala askak91 (11987 niezalogowanych)
6 Postów
Joanna Gawryluk
(amor68)
Wiking
Szukam kolezanki w Oslo,ktora jak ja, czuje sie czasami samotna ...mam 40 lat i czasami nudze sie ..nie mam z kim wyjsc na kawe lub na jakies zakupy...moze jest tez ktos taki...jesli tak to prosze sie odezwac.Joanna.Zaznaczam,ze szukam kolezanki!!! dziekuje Panom.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
skoro Panom już podziękowałaś to będzie ciężko a tak, to z pewnością któryś by odpisał że jest chętny co do spotkania

nie jestem z Oslo, więc nie uda nam się spotkać a szkoda, bo czasami fajnie jest tak z kimś wyjść i porozmawiać...
może ktoś się znajdzie i da Tobie znać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
amor68 napisał:
Szukam kolezanki w Oslo,ktora jak ja, czuje sie czasami samotna ...mam 40 lat i czasami nudze sie ..nie mam z kim wyjsc na kawe lub na jakies zakupy...moze jest tez ktos taki...jesli tak to prosze sie odezwac.Joanna.Zaznaczam,ze szukam kolezanki!!! dziekuje Panom.
Robimy czasem imprezki, damy znac. Mialabys ochote wpasc? w Oslo oczywiscie. Napisz moze na privie czy jestes tu sama, z dziecmi itp.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(aszka)
Wiking
hej ja tez szukam koleżanek...jestem tu od sierpnia...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów
Ricco Xxxxxx
(ricco)
Początkujący
robimy imprezki! są tylko propozycje na ktore kilka osob reaguje tylko tu a pozatym nic wiecej !
To nie musi byc imprezka , może byc tylko wieczorna kawka ! lub piwko na krupowkach w Oslo czyli Karl Johans GATE !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
aszka napisał:
hej ja tez szukam koleżanek...jestem tu od sierpnia...

zerknij do watku "Zlot forumowiczow MN".... przyjdz a poznasz napewno wiele nowych kolezanek
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
ricco napisał:
robimy imprezki! są tylko propozycje na ktore kilka osob reaguje tylko tu a pozatym nic wiecej !
To nie musi byc imprezka , może byc tylko wieczorna kawka ! lub piwko na krupowkach w Oslo czyli Karl Johans GATE !

ricco a co ty dokladnie miales na mysli z tymi propozycjami, tylko tu i nic wiecej ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
ulv72 napisał:
ricco napisał:

ricco a co ty dokladnie miales na mysli z tymi propozycjami, tylko tu i nic wiecej ?

Tego nie wie nikt,Ricco chyba tez nie bardzo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów
Ricco Xxxxxx
(ricco)
Początkujący
a prosze Ulv72 opisz jakie i ile były propozycje organizowanych spotkań ile osób sie deklarowalo ile przyszlo chodzi o ten rok .
jak wiadomo jestescie chyba z gabryelem najczestrzymi organizatorami czy prponujacymi ,takie zorganizowane spotkania włącznie z nauką jęz. norweskiego
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
najwiecej na ten temat moze powiedziec fazi / krolestwo za konia ... on jest tutaj chyba od samego poczatku
ja dopiero od lata tegorocznego, lipiec czy jakos tak

ja sam "organizowalem" tylko wypad na Jesus Christ Superstar, nic wiecej ... bylo nas czworo i bylo fajnie
kwestia checi
jesli cokolwiek jest na temacie, jakies spotkanko lub wyjscie itp. to jest to propozycja, nic na sile
kto przyjdzie to fajnie, mozna sie poznac i milo spedzic sobie czas
jak nikt nie przyjdzie to trudno, zdarza sie z roznych powodow
ale pomysly zawsze warto dawac, nie zniechecac sie, jesli uda sie chocby jedno na 5 to juz jest cos, jakies
przezycie dla tych co byli, warty wspomnienia mily dzien lub wieczor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok