Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Kucharski Marcin Win Tomasz Guźniczak Daria Szczęsna Krystian Gębala askak91 (11991 niezalogowanych)
1 Post

(giovi2)
Wiking
magdalena_d84 napisał:
ok, ja uciekam spać, już pół godz temu pisałam że uciekam a jeszcze siedzę przynajmniej powspominałam sobie stare dobre czasy
buziaki i miłej nocy wszystkim

Dobranoc Madziu milych snow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Margreta)
Wiking
ulv ....ty jestes taki madry i zaradny...i zawsze na kazdy temat......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
Kamil Kamil
(tadziksc)
Nowicjusz
dziewczyna napisala ze chce poznac jakas kolezanke a Wy jej mącicie w głowie o jakis klubach ,wycieczkach...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
tadziksc napisał:
dziewczyna napisala ze chce poznac jakas kolezanke a Wy jej mącicie w głowie o jakis klubach ,wycieczkach...

zaraz na 1 stronie ulv odpisał żeby zobaczyła na inne forum i je podał.... a wycieczki i odbieganie od tematu to tutaj normalne prawie na każdym forum tak się dzieje...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
Kamil Kamil
(tadziksc)
Nowicjusz
zawsze jakies wytłumaczenie sie znajdzie ... a z tym odbieganie to fakt jest to norma ..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(malgosnik)
Wiking
Ja tu jestem juz od dluzszego czasu, i jakos nie potrafie sobie znalezc grona znajomych..nie wiem czym to jest spowodowane,ale z mila checia poszlabym na takie spotkanie MN..prosze o wiecej szczegolow..gdzie,kiedy i jak tam jest.dzieki z gory
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
malgosnik napisał:
Ja tu jestem juz od dluzszego czasu, i jakos nie potrafie sobie znalezc grona znajomych..nie wiem czym to jest spowodowane,ale z mila checia poszlabym na takie spotkanie MN..prosze o wiecej szczegolow..gdzie,kiedy i jak tam jest.dzieki z gory

zerknij na forum Zlot Forumiczów MN, czy jakoś tak....tam jest podana data...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
14.11.09 Oslo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Wiking
Hej!
ja tez sie nudze! mieszkam juz tu od lutego 08. Co piatek-niedziela jezdzimy do Karlstad -man tam corke i wnoczke. Ale w tygodniach siedze tylko w domu albo sama på miescie bo maz pracuje.
fajnie byloby na kawe z kims isc... albo po sklepach chodzic!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Monika Wójcik
(monia35)
Wiking
Hej. ja również czuje sie samotna w Oslo, co prawda jestem tutaj niedlugo bo od listopada. przyjechałam tylko dlatego, ze mój chłopak jest Norwegiem ale bardzo brakuje mi przyjaciół, znajomych możliwości porozmawiana po polsku. Podam swójj numer to moze moglybysmy sie umowic na kawe i jakies plotki Pozdrawiam
Moj tel. 46547901
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok