1 NOK
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Tylko 2% spośród norweskich strażaków stanowią kobiety. "Niektórzy rekrutowani skarżyli się, że testy są zbyt trudne. Szefowie brygad Straży ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwescy celebryci chcą legalizacji haszu w koncu bedzie lekarstwo
Szymon Guza
22-02-2014 16:14
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Opowiadania dla dzieci po polsku w Oslo A opowiesci o Polskich przemytnikach alkoholu piwa i papierosow tez beda ? bo ponoc jestesmy w czołówce
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Ragnarok – 22.02.2014 eeeeeeeeeee tam nie wierzę.
Witam!Czy wie ktoś gzie można by pograć w ping-ponga w miarę przyzwoitych warunkach Stavanger-Sandnes-Sola lub okolice,chętnie dołączę do takiej grupy ludzi lubiących ten rodzaj sportu.Pozdrawiam!!!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Drożdżowe faworki SUPER
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Jak najtaniej kupić bilet na samolot? Członkowie klubu WorldVentures maja w swojej wyszukiwarce gwarancje najniższej ceny,automatyczne ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Niepohamowany Polak Skurwiel szef mu kazał jechac w trase zjebanym autem a teraz go wysiuda z roboty zeby nie płacic mandatu.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu „Szatan z Piotrkowa” na wolności z czystym sumieniem zycze mu berla do dupy
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Komisja ds. produktywności, czyli... Myślę, że taki kraj jak Norwegia z łatwością przyjmie "plan pięcioletni" wujek Józek stosował i to ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polak zginął w wypadku samochodowym na Fleslandsvegen zderzyl sie ze sciana skalna a na zdjeciu drzewo
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Målselv kommune - palenie i snus zakazane Jaki sens ma to zdanie: Wiele rzeczy jest szkodliwych, czy nawet niebezpiecznych, jednak tak długo, jak ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Navonaród uroki socjalizmu... skoro karzę się finansowo ludzi, którzy pracują, a nagradza finansowo tych którym się nie chce pracować, to później ...
aa aa
20-02-2014 08:00
A uroki Polski to takie ze przyjezdza sie tu zapierdalac na chleb
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nie pracują, a zarabiają Nastepni idiota. park maszynowy i utrzymanie ludzi w pogotowiu to koszta stale. Maszyny w kredytach, ludzie wyplate miec ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nowe życie w Norwegii to ma być życie
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Dwaj Polacy brutalnie pobici przez rodaków w Jessheim Balanga!
Anna Bak
19-02-2014 19:24
Na początek,ktoś mi wyjedzie z kursem norweskiego.Już zamówiłem na necie.Jako,że jestem fanem Stefana K,to ostatnio zmęczyłem "Misery".Aktualnie w wolnym czasie,przeważnie około północy, ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu 1/7 pracowników w Norwegii nie dostaje dodatków za nadgodziny Moglibyście napisać kiedy i jak naliczać nadgodziny, albo gdzie znaleźć takie ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Fundusz Gwarancji Płac i tak barany nie wyplacaja kasy
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Naucz dzieci norweskiego albo... Sluszne!!!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegia powraca do połowu tuńczyka Już się nie mogę doczekać wyprawy z wędką na te ryby,łowiłem w chorwacji,niezapomniane ważenia.
Czy wie ktoś może gdzie i wogóle czy można wypożyczyć łyżwy w Drammen ?
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Flåmsbana najpiękniejszą trasą kolejową świata Byłam i potwierdzam - jest pięknie!! Polecam!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Do kina w Oslo na… polski film! jakies bardziej aktualne rzeczy mogliby wyswietlac... wczesniej bylem na big love bo nie widzialem wczesniej, ale ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Rumuński lekarz w Norwegii – zarabia 10 razy więcej NIE DZIWĘ SIĘ,BO CHYBA NAJGORSZA OPIEKA MEDYCZNA JEST WŁASNIE W NORWEGII.W SZPITALACH 90 PROCENT ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu „Chrońcie dzieci przed gender” równouprawnienie kończy się w momencie kiedy trzeba wnieść lodówkę na 6 piętro
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Pracujesz w Norwegii? Państwo musi zapłacić za naukę Twojego dziecka w Polsce Czy to oznacza że jeśli opłacam 17-letniej córce internat w szkole ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Finnmark – piękno norweskiej północy uwazam ze finmark jest najpiekniejszy z calej Norwegii . Polecam tez Svalbard
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Złamana stopa Kowalczyk… czyżby? Teraz wiem dlaczego Norki nas nie lubia. Jesteśmy super we wszystkim pozdrowionka dla Norków
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Gdy narty stały się skrzydłami... No i Kamil nam wyskoczył następny złoty medal! Tu dopiszę jeszcze gratulacje dla naszego drugiego złotka. Panie ...
Brawo Stoch!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nie będzie kary śmierci 500kk $ - to chyba wiecej niz budzet republiki kongo na 25 lat....
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegia przyciąga coraz więcej specjalistów z zagranicy Cześć.Czy ktoś wie gdzie można wysłać dokumenty aby uznali średnie wykształcenie?Prosze o ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kowalczyk kontra norweskie media W Norwegii nietaktem jest przechwalanie się o własnych sukceach dlatego tak zostało to odebrane.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Mieszkańcy norweskiej wyspy nie mogą... korzystać w nocy z toalety Jesli ta wyspa jest na polnocy kraju to oslo jest ladne
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zachód vs. Wschód, czyli Oslo podzielone by sie zgadzalo tylko na wschodzie oslo jest wlasnie jeden wyjatek stara czesc norstrand
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Rodzaje zaświadczeń o niekaralności wie ktoś może dlaczego przy staraniu o barnepenge urzędniczka kazała mi złożyć politiatest?
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kiedy Norweg przechodzi na islam...
Marcin Wu
14-02-2014 18:49
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu - Zapomniałem prawa jazdy! - krzyczy kierowca, który ma... 10 lat. nawet polskie dziecko by na taki pomysl nie wpadlo ale ze to norek ?? no no musi ...
lu j
14-02-2014 18:18
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Złoto dla Justyny Kowlaczyk! Gratulacje dla Justynki!!!!!!!!!!!!!!!! Jest Wielka no i oczywiście Nasza.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Modernizacja trasy E18 Wow ! no szok- sie norki rozpedzili ????? do 100 na autostradzie no no łby nam pourywa. Ta trasa akurat leci koło mnie, fakt ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu 10 000 biletów za darmo! nie ma w świecie nic za darmo, ktoś za to płaci
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Czy Norwegia "przeżyje" napływ kolejnych Polaków? nie przeżyje, polactwo zadepcze tą piękną Norwegie, jeszcze żaden kraj nie oparł się ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Służba domowa A.D. 2014 Napisano: Kluczowe będą trzy sprawy: nastawienie do imigrantów, oferta nauki języka norweskiego oraz uczciwe, uporządkowane ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Sekstaśma zamiast filmu edukacyjnego lewacka moralność
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Sezon na suszenie ryb "Suszenie" ? W norweskim klimacie to te rybki beda na wpol zgnile i opakudzone przez muchy. Smacznego.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nowe rozporządzenie w sprawie zasiłku dla bezrobotnych na permitteringu i tym się NORWEGIA OD POLSKI różni , że w poważnej sprawie ludzie u władzy ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Sparebanken flirtuje z klientami ciekawe jak dojdzie co do czego ... taki romans z bankiem to ni chybil wyruchaniem w d.... się skonczy
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zakaz wejścia do klubu dla ludzi powyżej 40 lat Polskie stare swinie czuja się rzecz jasna urazone a norweskie stare swinie wystrychnięte na dudka. ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Koniec z tanim łososiem? A to nowość, że można tanio kupić łososia w Norge. Chętnie dowiem się gdzie
Skurczybyczek Skurczybyczek
11-02-2014 18:40
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Lekcja 124 - Brak kultury (II) Wszystko bardzo fajnie tylko ....... kløver to nie jest gozdzik ale koniczyna
Hej,szukam osob z ktorymi mozna sie spotkac i pogadac. okllice stavanger.Jesli masz ten sam problem to napisz
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wkrótce milion emerytów w Norwegii TO JEST SUPER PRZEJŚĆ NA EMERYTURĘ W 62 ROKU ŻYCIA I EWENTUALNIE COS PRACOWAĆ.
Rafa T.C
09-02-2014 14:05
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegowie ukarani za przemyt walenia Zarcie walenia jest wyjątkowo innowacyjne. Dlatego Innovasjon Norge się tym zajmuje.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Alkohol dostarczany młodym pod same drzwi Czyzby znowu rodacy ?
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu NAV poprosił o pomoc w sprawie oszustwa – musi zapłacić karę to ja mam pytanie jesli nav wyslal zapytanie do Polski urzad do spraw rodzinnego( ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Chcesz z miliardera zostać milionerem? - Załóż linie lotnicze Chcesz zrobic biznes - nie badz norwegiem! Tym to juz nic nie wychodzi...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wysokie kary dla złodziei samochodów I Bardzo dobrze
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Bardzo złe wyniki wśród uchodźców no jak się sprowadza szaranćże do kraju to póżniej trzeba kombinować , a to pieniądze ogromne są - a efekty marne ...