Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Naucz dzieci norweskiego albo... - Norwegia

Czytali temat:
mohammed hourch (1303 niezalogowanych)
1 Post
aa aa
(barnabar)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Naucz dzieci norweskiego albo...
Sluszne!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
DLACZEGO MN niepotrafi podac caloksztaltu artykulu gdzie Carl Ivar Hagen (bez niego FrP nie jest takie jak kiedys.... niestety) mowi wyraznie ze dotyczy to azylantow pobierajacych zasilki.... a nie ludzi krajow EØS ktorzy przybyli tu jedynie pracowac zarobic i odjechac....

Sam Carl swietnie o tym wie ze dopoki FrP nie bedzie rzadzic to na tej socjalistyczne skale nieda sie zyc wiec i on ma przygotowane miejsce w Hiszpanii gdzie juz pomieszkiwuje coraz czesciej.... Etniczne norski niechca zyc w socjalizmie i gdy tylko maja dosc pieniedzy wyjezdzaja z tego kraju by nieplacic akcyz za wszystko....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
KT, bo MN to typowo lewacka strona, czyli przekłamania, manipulacje itd. poprawność komunistyczna tfuuu tzn. polityczna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
a inne fora to jakie
wez tam napisz prawde o norwegach a bann murowany
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
Bzdury Imperatorku czytałem wczoraj artykuł w którym Twój kolega z FRP wytykał Polakom i innym z EU że siedzą na zasiłkach i pobierają zasiłk kolega z FRP jest... Irańczykiem
Mazyar Keshvari (jeśli się nie myle sprawa była już poruszana ,artykuł na MN) dodałeś wtedy linka lecz do zupełnie innego artykułu i wmawiałeś że robi się to specjalnie, że to taka gra FRP... ażeby nie być posądzonym o rasizm, bo to niby chodziło o azylantów (taka zamaskowana krytyka) czy teraz jest tak samo???? Mówią Imigranci myślą azylanci...????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
głosujcie na FRP
tylko ona wam pokaże gdzie raki zimują
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
TERAZ Carl Ivar Hagen powiedzial wyraznie ze chodzi o tych ktorzy siedza na swiadczeniach socjalnych..... A KTO siedzi na swiadczeniach socjalnych radze ruszyc glowa....

www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politi...l.php?artid=10122453

A ten pakkis w FrP to jest tylko dla norskow zeby sie udusili w krzyczeniu "rasizm".... i on czasem wypowie sie nietak jak trzeba lecz wtedy wystarczy normalnych czlonkow FrP przeczytac wypowiedz lub chociazby program partii.... www.frp.no

A jesli ktos z Polski siedzi w stylu arabusow jedynie na dagpenger a potem socjalu i swiadczeniach (jesli wczesniej przepracowal ponad 5 lat i na stale juz jest) to rzeczywiscie niech glosuje na røde SVin bo zasilki tez beda likwidowane.... CZERWONYM NIEROBOM I PASOZYTA MOWIMY NIE!

@jasta102: A tobie "czerwone raki" z Rødt co pokazaly? no.wikipedia.org/wiki/Rødt Bo w NKP to sa myslace komuszki takie hardcorowe (mozna chociaz za logike i teorie okazac im ciut wiecej szacunku niz socjalistycznym lewaka typu Palikota i SLD) no.wikipedia.org/wiki/Norges_Kommunistiske_Parti a sadzac po ilosci czlonkow to oni serio w to wierza ze czlowiek moze zyc w sprzecznosci z natura.... (bo natura to kapitalizm).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
marcin pawlak
(marcinpawlak)
Wiking
Proste jak pierdo..... mam jeba...... telewizje norweska - i jestem zly a z tego powodu ze wiekszaosc jest w jezyku angielskim i jak oni chca aby sie spoleczenstwo integrowalo z norkami , niech zrobia jak jest w kazdym kraju , np. mieszkalem w niemczech lecialy filmy amerykanskie ale tylko slyszalem niem iecki . A tutaj jest po angielsku a ja musze czytac. Ja wole slyszec a nie czytac. To bedzie tak samo jak bede chcial z rodzinna ogladnac tel. a tam tylko albo angielski japonski chinski niemiecki francuski i jeszcze inne a norweski 20%
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
marcinpawlak napisał:
Proste jak pierdo..... mam jeba...... telewizje norweska - i jestem zly a z tego powodu ze wiekszaosc jest w jezyku angielskim ... Ja wole slyszec a nie czytac.
no Marcin nie narzekaj
przynajmniej angielskiego się w stopniu komunikatywnym nauczyłeś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
marcin pawlak
(marcinpawlak)
Wiking
janek nie znam angielskiego i szczerze nie chce znac, nieraz sobie przypominam niemiecki. Ale to jest wlasnie najgorsze ze w Nore trzeba sie uczyc tylko angielskiego bo to sa fakty na dzien dzisiejszy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok