Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2649 niezalogowanych)
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Wiec jesli chcesz podazac tym tokiem myslenia to znaczy ze MUSI byc wojna, choroba i kleska.... Bo bez tego robotnicy beda bezrobotni oraz miec niskie pensje.... a jesli BEDZIE wojna, choroba i kleska to robotnicy ktorzy przezyja beda miec prace lecz nadal niskie pensje bo dobra w kraju beda zniszczone wiec nie bedzie czym placic....

A ze od 1945tego niebylo odpowiednich wojen czy klesk aby zginelo "dosc ludzi". Wiec ideologia "na wojne" prowadzi do biedy.... Wlasnie dlatego ze ludzie nadal mysla jak w "dawnych czasach" to jest coraz wiecej bezrobotnych....

A moze zamiast przestac nadprodukcji ludzi to zrob losowanie "kogo zabic" bo nie ma wojny? Chyba lepiej jest zmniejszyc produkcje ludzi niz ich zabijac "bo nie ma wojny" ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Jacek Zabek
(Zabek57)
Początkujący
Ja ci to wyjasnie od strony praktycznej. I tak mi nikt nie powie ile mam miec dzieci, bo to ja decyduje. Jesli pujdziesz z ludem jek przyjdzie pora i wytniesz zlodziei, mniejszosc, to oclejesz. Jesli lud zaczniesz zabijac, lub nie dasz im sie rozmnazac, to bedziesz mial tyle wrogow jak przyjdzie pora powstania, ze zadne slowa ci nie pomoga, Korwinowi i jego Partii tez, mimo, ze chcial pognzc swinie z sejmu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Z tego co piszesz to wynika ze wierzysz w powrot komunizmu i rewolucje w stylu Lenina.... No coz jak dla mnie Lenin jest calkiem martwy juz od dawna.... komunizm to najwieksza kleska w historii robotnikow (nigdy niebylo im tak zle). I komunizm nigdy niewroci bo to niete czasy....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Igor Sergiej
(Wolverine)
Wiking
Imperator1988 napisał:
Z tego co piszesz to wynika ze wierzysz w powrot komunizmu i rewolucje w stylu Lenina.... No coz jak dla mnie Lenin jest calkiem martwy juz od dawna.... komunizm to najwieksza kleska w historii robotnikow (nigdy niebylo im tak zle). I komunizm nigdy niewroci bo to niete czasy....

KT, ty po prostu jesteś upośledzonym debilem!!!
A tak na marginesie: to temat o psychopatycznym dewiancie, a nie Twoich mrzonkach i utopiach politycznych. Więc skończ już, bo zachowujesz się jak przekupka na targu lub co gorsza mój proboszcz w parafii (jakbym go słyszał w trakcie kazania)!
A rzygać mi już się chce od tej Prawicy, Kościoła i Krzyża!

Skończ waść i wstydu sobie oszczędź!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@Wolverine: Sam sobie wstydu oszczedz towarzyszu (bo jak rozumiem poruszyla cie anty-komunistyczna wypowiedz).... I niewciskaj kitu ze krzyze czy koscioly maja cokolwiek wspolnego z kapitalizmem czy prawica ta prawdziwa....

Bo ze jacys "PiSowczycy" wykorzystuja religie uprawiajac pseudo-patriotyzm to nieznaczy ze oni sa prawica. To sa zwyczajne swinie korytne takie jak PO i do tego proponuja socjalizm gospodarczy....

A forum jest do dyskusji wiec dyskutowalem z "Zabek57" na temat polityki.... az pojawil sie "uposledzony towarzysz" i dodal swoje o ksiezach, krzyzach i kosciolach.... nawet wkleil jakis krzyzyk...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Igor Sergiej
(Wolverine)
Wiking
Imperator1988 napisał:
@Wolverine: Sam sobie wstydu oszczedz towarzyszu (bo jak rozumiem poruszyla cie anty-komunistyczna wypowiedz).... I niewciskaj kitu ze krzyze czy koscioly maja cokolwiek wspolnego z kapitalizmem czy prawica ta prawdziwa....

Bo ze jacys "PiSowczycy" wykorzystuja religie uprawiajac pseudo-patriotyzm to nieznaczy ze oni sa prawica. To sa zwyczajne swinie korytne takie jak PO i do tego proponuja socjalizm gospodarczy....

A forum jest do dyskusji wiec dyskutowalem z "Zabek57" na temat polityki.... az pojawil sie "uposledzony towarzysz" i dodal swoje o ksiezach, krzyzach i kosciolach.... nawet wkleil jakis krzyzyk...

A ja Cię proszę byś nie robił tu Śmietnika i trzymał się tematu, dla którego tu wszyscy jesteśmy!
Nie interesują mnie Twoje poglądy polityczne, więc załóż własny wątek pod nazwą "Szklane Domy" lub "2xU, czyli Utopia Ułomnego" i tam zamieszczaj swoje propagandowe wypociny!
Nie interesuje mnie Twój chory światopogląd.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@Wolverine: Nierobie smietnika tylko rozmawiam z "Zabek57".... A co do swiatopogladow to raczej wiekszosc jest zgodna ze to twoj czerwony komunistyczny jest "chory".

A w temacie to chyba juz wszyscy co mogli powiedziec to powiedzieli..... Odwaznie pisza z przed komputera zeby ubic pedofila ale zeby go ubili "jacys oni" bo sami nie moga i na tym sie historia tematu zaczyna i konczy....

Nikt nic niezrobi chyba ze linczujacy tlum odnajdzie Trynkiewicza z nadzieja ze "wyrok rozejdzie sie po kosciach".... bo jak go ktos teraz ubije to zabije smiecia a wsadza go jak za czlowieka.... pomijajac juz fakt ze ktos by musial miec odwage na zywo a nie przed komputerem aby to zrobic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Igor Sergiej
(Wolverine)
Wiking
1. jestem apolityczny, jeśli to ci pomoże cokolwiek zrozumieć.
2. skoro siedzisz całymi dniami przed kompem, to choć otwórz stronę ze słownikiem polskim, bo aż oczy bolą od tych twoich "byków"
3. wracając do ciebie i komputera, no i Trynkiewicza, to chyba jesteś jak oni: odważny i wygadany, bo czujesz się anonimowy-to takie normalne. Ujadasz i ujadasz, a nawet pewnie jeszcze mleczaków nie masz ?!
chyba już skończę z tobą tę polemikę, bo przesiadywanie w piwnicy mej osobowości (by wyrównać poziomy), jakoś mi nie służy! Jesteś płytki, jak dzisiejsze kałuże w Oslo.
więc cię ozięble pożegnam
(zauważ, że zwroty bezpośrednie do twojej osoby piszę małą literą domyś się czemu. Podpowiem ci tylko, że to ma związek z szacunkiem do rozmówcy)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
1. Jestes statysta o ktorym decyduja inni = apolityczny

2. Od 8mego roku zycia (od 1997mego) mieszkam w Norwegii wiec w Polsce niepisalem matury etc. stad marna ortografia i gramatyka.

3. Jakbys sledzil forum to bys wiedzial ze nie jestem anonimowy... a szczekanie komuszkow zupelnie mnie nieprzejmuje.... tak samo jak statystow ktorzy podporzadkowuja sie glosa tych zainteresowanych polityka.

A jaki plytki jestes dowiesz sie gdy Panstwo cos bedzie robic nietak jak chcesz a ty bedziesz wolal "Ale jakto tak nie mozna" niewiedzac ze inni juz bez udzialu statystow politycznie zdecydowali co mozna a czego nie..... Wiec wracaj do piwnicy i pozwol ludzia dyskutowac w spokoju
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Igor Sergiej
(Wolverine)
Wiking
Imperator1988 napisał:
1. Jestes statysta o ktorym decyduja inni = apolityczny

2. Od 8mego roku zycia (od 1997mego) mieszkam w Norwegii wiec w Polsce niepisalem matury etc. stad marna ortografia i gramatyka.

3. Jakbys sledzil forum to bys wiedzial ze nie jestem anonimowy... a szczekanie komuszkow zupelnie mnie nieprzejmuje.... tak samo jak statystow ktorzy podporzadkowuja sie glosa tych zainteresowanych polityka.

A jaki plytki jestes dowiesz sie gdy Panstwo cos bedzie robic nietak jak chcesz a ty bedziesz wolal "Ale jakto tak nie mozna" niewiedzac ze inni juz bez udzialu statystow politycznie zdecydowali co mozna a czego nie..... Wiec wracaj do piwnicy i pozwol ludzia dyskutowac w spokoju

Skoro mieszkasz (na stałe) tu, nie znasz mojego języka ojczystego (POLSKIEGO), nie wiesz co się dzieje w Polsce, to po cholerę się udzielasz w jej temacie?!
Zajmij się Socjalizmem Norwegii. W sumie to jesteś tu taki "podrzutek", może stąd potrzeba, by błysnąć gdziekolwiek.
sumarycznie licząc masz 25 lat, więc co możesz wiedzieć o Leninie, polskim Komunizmie? Co możesz wiedzieć o moim kraju (Polsce) i o Norge....
....jesteś jak rumuńskie dziecko podrzucone pod polski sierociniec, któremu się wydaje, że jest polskim Rumunem lub rumuńskim Polakiem.

Żal mi ciebie!

ok, pozwalam ci skomentować ten post, bo po prostu zignoruję cię, jak żebrzącego Rumuna na Strømgaten w Bergen.
(trząsanie kubkiem po kawie nic nie da )
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok