Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

„Szatan z Piotrkowa” na wolności - Norwegia

Czytali temat:
(2714 niezalogowanych)
1 Post
VS kaida shultz
(djshultz)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu „Szatan z Piotrkowa” na wolności
z czystym sumieniem zycze mu berla do dupy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(kacperw22)
Wiking
Urwal bym kur... leb jak dla kuczaka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Lukasz .
(Blok)
Stały Bywalec
Psycholog Teres Gens w wywiadzie dla TVP powiedziała , że Trynkiewicz jako nieletni był ofiarą ataku na tle seksualnym, w środowisku bliskiej rodziny.

Teresa Gens uważa że powinien on otworzyć się na współpracę z psychologami i psychiatrami, by badać i szczegółowo opisać jego psychikę i proces zmian z ofiary do seryjnego mordercy. Norwedzy powinni jak najwięcej dowiedzieć się o Mariuszu Trynkiewiczu. Muszą wiedzieć, że ofiary stają się katami. Pedofilia w Norwegii jest realnym zagrożeniem, dobrze jest posiadać wiedzę, by móc ochronić dzieci przed nią.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Andrzej Sz
(Andrew1968)
Nowicjusz
Wlasnie plyne do Pl podajcie adres a odjebie skur...... Wracam w kwietniu. mam nadzieje ze ziomki odwdziecza sie za glowe pedofila mordercy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Jacek Zabek
(Zabek57)
Początkujący
Ciekawe dlaczego ci wszyscy kryminalisci go nie zabili w pierdlu, takie cwaniaki, grypsujcy, przez tyle lat? Chyba ze co drugi jest taki sam? Czy tylko napadac na staruszki potrafa?
Chyba nie siedzial w izolatce caly czas?
To ze on jest swirem i zboczencem , to jedno, ale do nich tez nie mam szacunku przez to.
Jak mi ktorys powie ze jest kims bo siedzial i grypsowal i mial kogos takiego w zasiegu reki i nic c tym nie zrobil, to dla mnie bedzie nikim.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Na onecie pisali ze tego Trynkiewicza zamkneli w pudle na "oddziale" seksualnych a nie kryminalnych. Wiec kto go mial ubic jakis inny pedofil dlatego bo Trynkiewicz mordowal zamiast "kochac inaczej" ?

Pozatym wiezienie to przeciez nie jest otwarta przestrzen zeby od tak sobie mogli zlinczowac kogos.... wielu pisze odwaznych bardzo coby to niezrobili... I jasne zeby zrobili gdyby a) Trynkiewicz byl juz dziadkiem (jeszcze mu do tego troche brakuje) b) W bezpiecznej grupie linczujacej.... Lecz gdyby znalezli sie z Trynkiewiczem wyposazonym w jakis tasak sam na sam w ciemnym zauulku to mogloby sie okazac ze odwaga z bezpiecznego fotela przed komputerem sie skonczyla... A ci kryminalisci w wiezieniach co siedza to odwazni sa glownie jak niewinnego czlowieka ktory sie niespodziewa ataku napadaja z bejsbolem od tylu lub jak strzelaja z broni palnej.... A w wiezieniu nie maja ani bejsbola ani klamki... i pewnie wtedy atakowac takiego Trynkiewicza to juz wymaga odwagi... to nie zabic jakiegos bezbronnego czlowieka atakujac z zaskoczenia z uzbrojeniem...

Przynajmniej tak mysle bo efekty sa jasne Trynkiewicz 25 lat w wiezieniu przezyl.... troche realizmu bo kazdy ma wielka odwage jak siedzi bezpiecznie przed komputerem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Igor Sergiej
(Wolverine)
Wiking
a ja bym go zamkną w jakiejś przytulnej klinice.
wszczepił mu HIV, Czerniaka lub cokolwiek innego i szukał antidotum. Bo na szczurach to tylko 10%, że i na człowieku zadziała.
A jakbym już coś na nim wynalazł, nazwałbym to na jego cześć jego inicjałami.
...i tak do obrzydzenia z każdym pedofilem, seryjnym mordercą, gwałcicielem i każdą inną łajzą pełzającą po tej ziemi.
25 lat!!! kpina!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Igor Sergiej
(Wolverine)
Wiking
KT
a Ty coś bredzisz, zapewne dlatego, że nie znasz sam reali.
Skoro nawet siedział na Seksualnym, to i tak jest kryminalny. Skoro nie mogli mu nic zrobić współwięźniowie, to gdzie były Gady i cała ta machneria, która Więziennictwem rządzi? Gdzie?
Szczere podziękowania Panom w mundurach, którzy przez 25 lat podawali mu posiłki, zaglądali mu przez klapę (czy jest chłopczyk oby bezpieczny). Podziękowania Prokuratorom i całej reszcie, która stworzyła w Polsce taki system sądowniczy i penitencjarny!!!
DZIĘKUJE Wam społeczeństwo!
przez 25 lat nikt się nie postarał o to, by Fest nie wyszedł na wolność. NIKT!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Zabek57 napisał:
Ciekawe dlaczego ci wszyscy kryminalisci go nie zabili w pierdlu, takie cwaniaki, grypsujcy, przez tyle lat? Chyba ze co drugi jest taki sam? Czy tylko napadac na staruszki potrafa?
To ze on jest swirem i zboczencem , to jedno, ale do nich tez nie mam szacunku przez to.
Jak mi ktorys powie ze jest kims bo siedzial i grypsowal i mial kogos takiego w zasiegu reki i nic c tym nie zrobil, to dla mnie bedzie nikim.

Trynkiewicz jest na wolnosci, bilety do Polski tanie jak barszcz Masz go teraz w zasiegu reki, to zrob to, czego oczekujesz od innych, w przeciwnym wypadku, bedziesz dla siebie nikim. Nieprawdaz ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Lindemans napisał:
Zabek57 napisał:

Trynkiewicz jest na wolnosci, bilety do Polski tanie jak barszcz Masz go teraz w zasiegu reki, to zrob to, czego oczekujesz od innych, w przeciwnym wypadku, bedziesz dla siebie nikim. Nieprawdaz ?

Ale przecież Pierwszy kot MN jest luźny i pracy szuka, to pewnie z chęcią zlecenie przyjmie. Wszak w samych slipkach juz ponad 110kg waży.
Wystarczy żeby pobyl z trynkiewiczem trochę i dał mu parę wykładów filozofi to trynkiewicz sam ze sobą skończy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok