POROWNUJECIE MNIE DO KOMUNISTY. Putin dale tylko swoim, dawnym z KGB itd, oni sa teraz znow na fali, zbroi kraj itd. Kto nie jest w tym kregu, to gloduje, patrz na cala Rosje, a nie mafie w stolicy. Ja chce dac to w rece narodu Nie jak Walesa po komunie obiecywal po 100 miljonow, Czy Putin co daje tylko tym co pomagaja mu reszte trzymac w rydzach. Jakby nie to to by nikomu nic nie dal. Tylko naprawde im to dac. Niby przyszla demokracja i prywatyzacja, a ci co byli bogaci jeszcze sie bardziej wzbogacili, a reszta dalej zyje biednie, czasami sie ktos wybil, ale to sa nieliczne osoby. Dawne komuchy dalej kase robia na stolkach prezesow. Wy nazywacie mnie komunista. Wymyscie sposob bez rewolucjiaby odsunac ich id wladzy, Nie tylko w sejmie, ale i wszedzie na kierowniczych, prezesowskich stanowiskach, odebrac im polskie, a wiec narodu polskiego dobra naturalne, fabryki, zaklady pracy nad ktorymi trzymaja lape. Wymyslcie na to sposob madre glowy. Nie upieram sie przy rewolucji jak znajdziecie na to inny skuteczny sposon, ale nie taki jak Imperator z tym Korwinnem Nikke, abym ja i moi rodacy przez to ze zostalismy przes nich wszystkich rozgrabieni musieli ograniczac sie do tego ile dzieci mamy miec, bo inaczej odpowiedzialosc ta za to co rozkradli spadnie na nas. Jak bym ja to rozkradl to rozumiem, mogbym ponosic kare, ale nie jak ONI ROSKRADLI TO JA MAM NIE KOCHAC SIE ABY NIE MIEC ZA DUZO DZIECI. POPIERDOLILO TEGO kORWINA I TO ZDROWO. NA SZUBIENICE Z NIM.