Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
20 Postów

(blumchen73)
Wiking
Trzeba czytać ze zrozumieniem to wtedy bedziesz wiedział wszystko. Ja podałam imie i nazwisko tego oszusta,adres równiez jest podany,nikt nic nie ukrywa gdybys poznał tego typa to bys wiedział,my nie bedziemy poniżać się do jego poziomu bo to zwykły burak,od wczoraj zgłosiły się juz trzy osoby które okradł,wczoraj sam przy osobach trzecich przyznał się do tego że wynajmuje od dwóch lat pokoje i nie odprowadza podatku i że wielu osobom nie oddawał kaucji tylko ze idiota nie pomyślał że go nagrywają.Szczyci się wręcz tym że rucha ludzi na kasę ,prowokuje do bójki,zastrasza że poprzebija opony itp.Wynajmuje pokoje po 4000 kor. kazdy lokator ma swój pokój,jeśli ktoś przyjedzie do lokatora z rodziny na kilka dni kroi dodatkowo po 1000 kor. nie ogrzewa domu,nie chce dać wypowiedzenia na piśmie,bez przyczyny w sumie z dnia na dzień wyrzuca ludzi na bruk grożąc im.Wszystko robi bezprawnie i smieje się w twarz,wypierdalać i jak chcesz zwrot kaucji to do sądu mnie podaj,więc wczoraj nie mogąc zrozumieć tego całego kurestwa które ten typ wyczynia wpadłam na pomysł aby jeszcze raz przed wyprowadzka poroznawiać z nim ,nagrałam gnoja i wstawiłam post z prośba iz poszukuję osób które zostały oszukane,i się zgłosiły trzy ,razem jest już pięć.Oczywiście zgłoszone zostanie to tam gdzie trzeba i tyle.Nikt się nie bedzie z nim cackał .Robił do tej pory to tak że każdy z lokatorów myślał że to tylko jego tak potraktował a jeśli sam przyznał się do tego i to przy obcych ,to ja znalazłam sposób żeby gada pokonać.Ta gadzina myśli że jest bogiem,chory, biedny ,samotny człowiek znalazl sobie sposób na zarabianie pieniędzy bo nie tylko z tego zródła ciagnie,nie martwcie się z wielu zródeł i szczyci się i opowiada wręcz w jaki sposób to robi .Wy zapierdalacie a on waszym kosztem lezy jajami do góry i mówi ze pierdoli wszystkich,przełożonych,dyrekcje,nawy, srawy itp. frajerzy zapierdalaja na chleb,bogowie odpoczywają i śmieją się wam w ryje.Wasze ,wasze to tyczy sie wszystkich nie tylko tych oszukanych, zamiast pomóc to sa drwiny i smiechy..Brawa,Brawa,Brawa........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów

(blumchen73)
Wiking
Trzeba czytać ze zrozumieniem to wtedy bedziesz wiedział wszystko. Ja podałam imie i nazwisko tego oszusta,adres równiez jest podany,nikt nic nie ukrywa gdybys poznał tego typa to bys wiedział,my nie bedziemy poniżać się do jego poziomu bo to zwykły burak,od wczoraj zgłosiły się juz trzy osoby które okradł,wczoraj sam przy osobach trzecich przyznał się do tego że wynajmuje od dwóch lat pokoje i nie odprowadza podatku i że wielu osobom nie oddawał kaucji tylko ze idiota nie pomyślał że go nagrywają.Szczyci się wręcz tym że rucha ludzi na kasę ,prowokuje do bójki,zastrasza że poprzebija opony itp.Wynajmuje pokoje po 4000 kor. kazdy lokator ma swój pokój,jeśli ktoś przyjedzie do lokatora z rodziny na kilka dni kroi dodatkowo po 1000 kor. nie ogrzewa domu,nie chce dać wypowiedzenia na piśmie,bez przyczyny w sumie z dnia na dzień wyrzuca ludzi na bruk grożąc im.Wszystko robi bezprawnie i smieje się w twarz,wypierdalać i jak chcesz zwrot kaucji to do sądu mnie podaj,więc wczoraj nie mogąc zrozumieć tego całego kurestwa które ten typ wyczynia wpadłam na pomysł aby jeszcze raz przed wyprowadzka poroznawiać z nim ,nagrałam gnoja i wstawiłam post z prośba iz poszukuję osób które zostały oszukane,i się zgłosiły trzy ,razem jest już pięć.Oczywiście zgłoszone zostanie to tam gdzie trzeba i tyle.Nikt się nie bedzie z nim cackał .Robił do tej pory to tak że każdy z lokatorów myślał że to tylko jego tak potraktował a jeśli sam przyznał się do tego i to przy obcych ,to ja znalazłam sposób żeby gada pokonać.Ta gadzina myśli że jest bogiem,chory, biedny ,samotny człowiek znalazl sobie sposób na zarabianie pieniędzy bo nie tylko z tego zródła ciagnie,nie martwcie się z wielu zródeł i szczyci się i opowiada wręcz w jaki sposób to robi .Wy zapierdalacie a on waszym kosztem lezy jajami do góry i mówi ze pierdoli wszystkich,przełożonych,dyrekcje,nawy, srawy itp. frajerzy zapierdalaja na chleb,bogowie odpoczywają i śmieją się wam w ryje.Wasze ,wasze to tyczy sie wszystkich nie tylko tych oszukanych, zamiast pomóc to sa drwiny i smiechy..Brawa,Brawa,Brawa........
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
blumchen73 napisał:
Trzeba czytać ze zrozumieniem to wtedy bedziesz wiedział wszystko. Ja podałam imie i nazwisko tego oszusta,adres równiez jest podany,nikt nic nie ukrywa gdybys poznał tego typa to bys wiedział,my nie bedziemy poniżać się do jego poziomu bo to zwykły burak,od wczoraj zgłosiły się juz trzy osoby które okradł,wczoraj sam przy osobach trzecich przyznał się do tego że wynajmuje od dwóch lat pokoje i nie odprowadza podatku i że wielu osobom nie oddawał kaucji tylko ze idiota nie pomyślał że go nagrywają.Szczyci się wręcz tym że rucha ludzi na kasę ,prowokuje do bójki,zastrasza że poprzebija opony itp.Wynajmuje pokoje po 4000 kor. kazdy lokator ma swój pokój,jeśli ktoś przyjedzie do lokatora z rodziny na kilka dni kroi dodatkowo po 1000 kor. nie ogrzewa domu,nie chce dać wypowiedzenia na piśmie,bez przyczyny w sumie z dnia na dzień wyrzuca ludzi na bruk grożąc im.Wszystko robi bezprawnie i smieje się w twarz,wypierdalać i jak chcesz zwrot kaucji to do sądu mnie podaj,więc wczoraj nie mogąc zrozumieć tego całego kurestwa które ten typ wyczynia wpadłam na pomysł aby jeszcze raz przed wyprowadzka poroznawiać z nim ,nagrałam gnoja i wstawiłam post z prośba iz poszukuję osób które zostały oszukane,i się zgłosiły trzy ,razem jest już pięć.Oczywiście zgłoszone zostanie to tam gdzie trzeba i tyle.Nikt się nie bedzie z nim cackał .Robił do tej pory to tak że każdy z lokatorów myślał że to tylko jego tak potraktował a jeśli sam przyznał się do tego i to przy obcych ,to ja znalazłam sposób żeby gada pokonać.Ta gadzina myśli że jest bogiem,chory, biedny ,samotny człowiek znalazl sobie sposób na zarabianie pieniędzy bo nie tylko z tego zródła ciagnie,nie martwcie się z wielu zródeł i szczyci się i opowiada wręcz w jaki sposób to robi .Wy zapierdalacie a on waszym kosztem lezy jajami do góry i mówi ze pierdoli wszystkich,przełożonych,dyrekcje,nawy, srawy itp. frajerzy zapierdalaja na chleb,bogowie odpoczywają i śmieją się wam w ryje.Wasze ,wasze to tyczy sie wszystkich nie tylko tych oszukanych, zamiast pomóc to sa drwiny i smiechy..Brawa,Brawa,Brawa........Czy to ten typ?[/img]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów

(blumchen73)
Wiking
tak
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Skoro sie chwalil tak ze dal sie nagrac to okazuje sie ze jest na poziomie intelektualnym tych ktorzy dawali sie oszukac. Trudno slabi odpadaja, znajdzie sie ktos inteligetniejszy w jego miejsce bo chyba nagly brak niemyslacych ludzi jeszcze swiatu niegrozi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Uwaga TROLE !!!

Omijac z daleka bo smierdzi .......!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
blumchen73 napisał:wczoraj sam przy osobach trzecich przyznał się do tego że wynajmuje od dwóch lat pokoje i nie odprowadza podatku .

Jezeli wynajmuje sie mniej niz polowe domu, to sie nie placi podatku od wynajmu.
Jezeli wynajmuje sie wiecej niz polowe domu i roczny dochod z wynajmu jest wiekszy niz 20.000NOK to placi sie podatek od calej sumy.

Wiec jezeli osoba, od ktorej wynajmujecie, wynajmuje wiecej niz polowe domu, to wystaczy to zglosic do urzedu podatkowego. Moze pieniedzy wtedy nie odzyskacie, lecz urzad podatkowy odzyska wszystko z nadmiarem. Co wiecej, jak oni sie do kogos przyczepia, to nie popuszcza.
Ciezko wygrac ze skatteetatten i ciagnie sie to zawsze w nieskonczonosc.

Jezeli jednak osoba, od ktorej wynajmujecie, wynajmuje mniej niz polowe domu, to nie ma co sie ekscytowac tym, ze nie placi ona podatku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
tomasz1234 napisał:

Co wy na to ...

...chuj mnie to.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Marcin Niemczyk
(niemczykmarcin84)
Wiking
Złodziejem i oszustem to jesteś ty i dobrze o tym wiesz a jeżeli chodzi o wypowiedzenie umowy to nie pisz bzdur to co piszesz to jest wyssane z palca jeżeli ktoś miał z tobą do czynienia to wie że jesteś niepoczytalny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
paweł białko
(chytry)
Wiking
potwierdzam to jest oszustem i złodziejem sam jezdzi na nocki i przywozi jakies fanty od lutego jest na zwolnieniu lekarskim które wyłudza doszło nawet do tego ze w reke wstrzyknał sobie white spirit i znowu dostał zwolnienie .......................
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok