Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Mysle ze wszyscy lacznie z wynajmujacym ktory pozwolil sie nagrac powinni byc laureatami do grupowej ekonomicznej nagrody Darwina
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów

(blumchen73)
Wiking
BROŃ SIĘ PANIE TOMASZU MYSIARA ,CO CI POZOSTAŁO? PROSZĘ TYLKO O JEDNO PODAJ ZŁODZIEJU WIECEJ NAZWISK OSZUKANYCH PRZEZ CIEBIE OSÓB TO BEDZIE NAS WIĘCEJ NARAZIE MAMY TYLKO 6 OSÓB.
CO TY CHORY PSYCHOPATO WYPISUJESZ ZA BANIALUKI MOZE POROZMAWIAMY NA FORUM O TWOICH OSIAGNIECIACH. BARDZO MNIE ZAINTRYGOWAŁEŚ SWOIM KRZYWYM I EWIDENTNIE CHORYM SPOJRZENIEM NA RZECZYWISTOŚC.MOZE ODPISZ WSZYSTKIM JAK SIE SAMOOKALECZASZ ABY WYŁUDZAĆ ZWOLNIENIA Z TIDE,JAK WYŁUDZASZ ODSZKODOWANIA JAK SZWEDASZ SIE CAŁYMI NOCAMI PO LASACH WŁAMUJESZ SIĘ I OKRADASZ HYTY I INNE MIEJSCA. W TWOIM DOMU JEST WIELE RZECZY O PRZEPRASZAM ŁUPÓW KTÓRE NIE SA TWOJĄ WŁASNOSCIĄ . JEŻELI KOMUŚ COŚ ZGINĘŁO ZAPRASZAMY NA WEZJĘ LOKALNA DO NESTTUN HARDANGERVEIEN 268 , MOZE ZNAJDZIECIE COŚ SWOJEGO ?NIE MOGAC SIE POWSTRZYMAC MUSIAŁAM CIĘ NAGRAĆ .OPOWIADAŁES W TEDY JAK WŁAMAŁES SIĘ DO JAKIEGOS SCHONISKA PRZY WYCIAGU NARCIARSKIM ,WLAZLES TAM PRZEZ OKNO,CO TY Z TAMTĄD UKRADŁEŚ? ALKOHOLE RÓŻNEGO RODZAJU,JAKIES PUSZKI Z JEDZENIEM I KUPĘ INNYCH RZECZY.OPOWIEDZ PROSZĘ WSZYSTKIM NIE BĄDŻ TAKI SKROMNY CZY MAM UDOSTEPNIĆ WSZYSTKIM TO NAGRANIE.?
PEWNIE JEST TO DLA CIEBIE DZIWNE I NIEZROZUMIAŁE A MOŻE NORMALNE TO CO ROBISZ ,ADWOKACI WRĘCZ PODZIWIAJĄ TWOJA ODWAGĘ , A ZARAZEM NIE MOGĄ NADZIWIĆ SIĘ TWOJEJ GŁUPOCIE.
A WRACAJAC DO TWOJEGO OPISU,OPINIA NA TWÓJ TEMAT Z RODZINNEGO DĘBOWCA Z KTÓREGO POCHODZISZ TEŻ DAJE DUŻO DO MYŚLENIA ALE TO MOZE KIEDY INDZIEJ OPISZE,WYNAJMUJESZ PONAD 75 % SWOJEGO DOMU,DLACZEGO NIE PŁACISZ PODATKU? URZAD PODATKOWY ZADAŁ NAM TAKIE PYTANIE.ODPOWIEDZIAŁAM ZE NIE MUSISZ BO MASZ URZAD W DUPIE.OJ TOMASZU TOMASZU TY NIEGRZECZNY CHŁOPAKU CDN..... BO TERAZ ZACZYNA SIE NA TVN ,,PRAWO AGATY,,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Jak widac bedzie to nietylko ekonomiczna lecz byc moze nawet kryminalna nagroda Darwina dla wszystkich lacznie z wynajmujacym. Zakladajac ze jedna i druga strona pisze prawde to juz bedzie mial politifullmektig z politiadvokatem w Hordaland duzo pracy nieliczac skattetaten. I do tego sposob zdobycia dowodow oraz fakt niezgloszenia tego dopoki nie okazalo sie ze wlasciciel "wyrolowal" najemce/ow wykluczy to nødrett tego sposobu pozyskania dowodow.

Oj bedzie sprawa niezla Podwojna grupowa nagroda Darwina sie szykuje zarowno w dziedzinie ekonomii jak i kryminalna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
a czy nie prosciej bedzie ryj mu obic???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów

(blumchen73)
Wiking
PO CO GÓWNO RUSZAĆ, ODPOWIEDNIA INSTYTUCJE JUZ SIĘ NIM ZAJĘŁY,JAK SIE RYJA MU OBIJE TO CHORY PSYCHOPATA BEDZIE MIAŁ NASTĘPNY POWÓD DO PRZEDŁUŻENIA ZWOLNIENIA LUB WYŁUDZENIA ODSZKODOWANIA.CHOCIAŻ JA OSOBISCIE TO BYM GADA NA TACZCE JAK JAGNĘ WYWIOZŁA O CHOLERA TYLKO GDZIE BO TO NORWEGIA ? O DO FIORDU NAPRZYKŁAD.POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty

(tomasz1234)
Wiking
Ty mieszkasz w Norvegi nielegalnie nie placisz podatkow
pracujesz na czarno i kradniesz jedzenie od inych wiec !!

Ten kontrakt jest legalny i na podstawie niego moze policja cie deportowac do (PAPRYKAZOWNI ) Mam nadzieje ze sam zglosisz sie na policie przeciez jestes taki CWANY
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Wielka szkoda ze takich wyjatkowych osob jak ten wynajmujacy i ci najemcy nie ma wiecej. Niedosc ze pojawiloby sie wiecej ogloszen politifullmektig søkes to jeszcze w tekscie ogloszenia by pisalo "det er en fordel om du kan polsk"

Przynajmniej sie nie beda nudzic w Hordaland politidistrikt, skattetaten tez bedzie mogl sie wykazac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
A G
(dron68)
Nowicjusz
Powtarzasz się Imperator
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów

(blumchen73)
Wiking
CO TY CHORY PEDALE STRASZYSZ POLICJĄ, POLICJA JAK NA RAZIE BARDZO ZAINTERESOWANA TOBĄ A NIE OSOBĄ O KTOREJ WYPISUJESZ TE BREDNIE.OSOBA KTOREJ SIĘ CZEPIASZ MA LEGALNA PRACE OD 1 LISTOPADA WIĘC UWAŻAJ CO PISZESZ NIE UDZIELAJ INFORMACJI FAŁSZYWYCH BO JA NA TWÓJ TEMAT PISZĘ PRAWDĘ I MAM NA TO DOWODY W POSTACI NAGRAŃ,PONADTO ZAUWAŻ ŻE OSZUKAŁEŚ WIELE INNYCH OSÓB KTÓRE BYŁY WCZEŚNIEJ I SĄ W NORWEGII LEGALNIE,TY JESTEŚ POPROSTU ZWYKŁY CHUJ I PROSTAK I ZŁODZIEJ ,MYLISZ SIĘ MYSLĄC ŻE JESTEŚ PONAD PRAWEM .NIE POTRZEBNIE SIĘ WYSILASZ PANIE MĄDRALIŃSKI .MUSISZ ZMIENIĆ KRAJ BO TU JUZ JESTEŚ SPALONY.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(KasperNO)
Wiking
Dziekuje za ostrzezenie i pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok