Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
31 Postów
A G
(dron68)
Nowicjusz
Imperator1988 napisał:
Nie martw sie mnie w taki sposob za jaki przyznaje sie ekonomiczne nagrody Darwina napewno nie oszukaja. Widac po postach (tych od wynajemcy do wynajmujacych i od wynajmujacych do wynajemcy) odrazu ze ten sam poziom wynajemcy jak wynajmujacych (byc moze nie wszystkich).

A co do mojego pracodawcy to jest nim norweskie panstwo i szanowana instytucja zwana Fylkesmannen do tego jestem kapitalista zyskujacym na juz zgromadzonym kapitale (chociazby spekulujac na gieldzie). A ciebie pewnie zatrudnia cos typu "grøftekanten bygg AS" i z wlasnego doswiadczenia mowisz o pracodawcach?

Pozatym napewno nie tylko was oszukano ale tylko wy chwalicie sie tym publicznie jakby to byl powod do dumy.

Napewno cie wydymano,ale sie o tym nie chwalisz.Pracuje w porzadnej,uczciwej firmie,w ktorej od 75 lat nie bulo permeteringu.Tak w ogole jestes pusty w tym temacie i nie chce z toba pisac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Wiadro Pomyji
(wiadro_pomyji)
Wiking
Śmiem twierdzić, że mylicie się dżentelmeni odnośnie nagrody Darvina.

Nagrody Darwina (ang. Darwin Awards) to corocznie przyznawane w wyniku głosowania w internecie "nagrody". Mają one wyłącznie charakter symboliczny i nasycone są czarnym humorem, a nazwane są nazwiskiem twórcy teorii ewolucji - Charlesa Darwina, by upamiętnić osoby, które przyczyniły się do przetrwania naszego gatunku w długiej skali czasowej, eliminując swoje geny z puli genów ludzkości w nadzwyczaj idiotyczny sposób.
Innymi słowy, warunkiem nominacji do "nagrody" jest śmierć kandydata w wyniku jego własnej głupoty lub okaleczenie się pozbawiające możliwości reprodukcji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Wiadro Pomyji
(wiadro_pomyji)
Wiking
Gabriel napisał:
WSZYSTKO PIĘKNIE I MALOWNICZO ....
Pod jednym warunkiem ...
Że to wszystko dzieje się na Terenie Polski i ten Pan o którym tu mowa w danym momencie dokonania "PRZESTĘPSTWA" przebywał na tymże TERENIE POLSKI ...!!!
---
A TAK TO WIELKI STEK BZDUR ... ŻYCZENIOWYCH ... !!! .
---
Polskie media i może podchwycą temat , o ile na swój warsztat pracy weźmie to jakiś nieopierzony dziennikarzynka ...
A tak to jedynie przyjmą Info i odłożą na półkę , do momentu aż nie sprawdzą wszystkiego pod kontem prawnym ... na to trwa nieraz i rok , a w tym czasie jest tyle innych ważniejszych spraw !.
Że ten temat akurat . umiera śmiercią naturalną .
PISZĄC TAKIE TEKSTY OŚMIESZACIE SIĘ , NA CAŁEJ LINI ... ! .
---
I tak jak pisze Impek , nadajesz się do Głównej Czołówki w Nagrodzie DARWINA ...!!!

I TYLE .

Idąc Twoim tokiem rozumowania to jeżeli np. Polak zgwałci na terenie Norwegii Polskie dziecko, to OK nic się nie stało, bo to nie norweskie dziecko, tak?

To nie czasy gdzie ja jako biały, mogę sobie w białej czapce KKK bezkarnie odstrzelić czarnucha

Albo inny przykład. Osoby przebywające poza terenem Polski mogą prowadzić pedofilskie strony internetowe werbując Polskie dzieci? lub inną działalność kryminalną? Wydaję mi się że obowiązuje jakieś prawo międzynarodowe, bo w przeciwnym wypadku było by bezprawie i wszyscy prowadzili by jakąś międzynarodową wojnę internetową.

Poza tym mowa o stronie www.mojanorwegia.pl która być może stoi na polskim serwerze. Wcale bym się nie dziwił, bo pewno tańsze to to. Domena jest na pewno Polska.

Ja w przypadku gdyby ktoś publikował publicznie nieprawidłowe informacje na mój temat z moimi danymi osobowymi, np. że gwałcę dzieci, to też bym się bronił, bo jakbym to zostawił to ktoś mógłby pomyśleć, że to prawda i bym się dziwił czemu zabierają dzieci na mój widok.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Dlatego wlasnie pisalem o NOWYCH nagrodach Darwina w dziedzinie ekonomii oraz kryminalnej. Pozatym kiedys pewnemu serbowi ktory wyskoczyl z okna podczas wiadomosci o tsunami i jedynie zlamal noge a nie zabil sie rowniez przyznali ta symboliczna nagrode.

Wiec idac tokiem myslenia tej nagordy w innych dziedzinach za szczegolne wyczyny jak np. "niezamierzone podkablowanie samego siebie by zaplacic podatek" lub "zgloszenie kogos na policje tak ze i samemu zostanie sie oskarzonym" nadawalyby sie do takowej nagrody. Zreszta kiedys wlasnie pokazywano najbardziej nieudacznych kryminalistow i mowiono o nagrodzie Darwina w tej dziedzinie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
paweł białko
(chytry)
Wiking
widzę że TOMASZ MYSIARA przeniósł się na fina dla nowych ofiar podaje nr FINN - 45280438 UWAGA to jest ten sam OSZUST adres HARDANGEVEIEN 268 5226 NESTUN
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
wiadro_pomyji napisał:Pisze jeden z drugim durniem o nagrodach Darvina, a głąby nie wiedzą co to jest
JAKIE zdjęcie w awatarze to i taki pomyślunek reprezentujesz ... !!! .
---
Może następnym RAZOM , zanim zaczniesz przyszywać łatkę "DURNIA I GŁĄBA " Innym , to przeczytaj posty ze zrozumieniem ...
Inaczej , sam się jawisz w tym konkretnym przypadku , jako ten dureń i to do sześcianu ...
---
A do głąba nawet nie dorastasz jak na razie I TYLE ...
---
Dotyczy to również i przykładów które przytoczyłeś , ot szkoda klawiatury , na prostowanie tych twoich bzdur .
---
Niemniej nadmienię tylko to , że i owszem , ten gość Może być pociągnięty do odpowiedzialności przed Sądami , jednak zgodnie z prawem Norweskim i takimi samymi Norweskimi Paragrafami ...!!! .
---
Ponieważ , domniemane przestępstwo , odbyło się teoretycznie na terenie NORGE i Polskiemu Prawu Nic do tego ... !
O ile Norweski Wymiar Sprawiedliwości , nie przekaże Delikwenta / ekstradycja / do Polski z kompletem obciążających dokumentów prokuratorskich ...!!! .
---
Jak chcesz prowadzić dyskusję Tu na Forum , to proszę bardzo , tylko rób to z Kulturą Słowa .
---
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Wiadro Pomyji
(wiadro_pomyji)
Wiking
Gabriel napisał:
Jak chcesz prowadzić dyskusję Tu na Forum , to proszę bardzo , tylko rób to z Kulturą Słowa .

Ma Pan rację panie Gabrielu, zachowałem się jak gówniarz. Starałem się tylko dostosować po poziomu innych. Poza tym nick zobowiązuje

Edytowałem wspomniany post.
"Śmiem twierdzić, że mylicie się dżentelmeni odnośnie nagrody Darvina"

Czy teraz Wielmożny Pan jest uradowany?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
wiadro_pomyji napisał:...Ma Pan rację panie Gabrielu, zachowałem się jak gówniarz.
... Staram się tylko dostosować po poziomu innych.
... Poza tym nick zobowiązuje

Skoro Mam Rację , to Stawiam Kolację , a Ty płacisz ...
---
Jeżeli chcesz się dostosować do poziomu , to najpierw złap Pion w sprawach , na których się NIE ZNASZ ... !!!
OT
Szukanie w Necie Nic na razie nie kosztuje , a i wolny w nadmiarze czas skutecznie absorbuje !.
---
Wtedy nie pisał byś bzdur i nie podawał bezsensownych przykładów , by udowodnić komuś iż Prawo ... nie jest prawym , tylko lewym ... sierpowym ...
---
A jeżeli ten Twój Nick zobowiązuje , to zajmij się podobnymi tematami do Niego i będzie bez ujmy na Twojej wiedzy o prawie tak cywilnym jak i karnym w różnistych państwach na obywatelach w nich przebywających ...
---
A jako przykład twojej indolenci w tym przypadku i durnego porównania Polaka gwałcącego Polskie dziecko ... !!!!
---
TO ... !!! .
Ostatnio było głośno jak Polski Bandyta zabił w Anglii Polską Kobietę i przez Angielski Sąd został skazany na DOŻYWOCIE .
A polska rodzina tego bandyty , starała się o Ekstradycję do Polski , ponieważ w Polsce nie ma Dożywocia tylko max. 25-lat .
---
ECH miałem iść piuńkać ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Wiadro Pomyji
(wiadro_pomyji)
Wiking
Gabriel napisał:
Szukanie w Necie Nic na razie nie kosztuje , a i wolny w nadmiarze czas skutecznie absorbuje !
ECH miałem iść piuńkać ...

Mam pytanie, a nawet dwa, choć w sumie chyba nawet i trzy.
1. czy posiada Pan życie prywatne? mam na myśli takie normalne, realne, czy żyje Pan tylko on-line?
Pytam bo ilość postów które Pan na tym forum publikuje, jest imponująca.
2. czy jest pan botem ?
3. czy " iść piuńkać" znaczy masturbować się ?
pytanie bonusowe: czy długo trzeba zapuszczać taką brodę jak z pana fotografii?

Nie zamierzam Pana urazić. Dlatego proszę potraktować to trochę z przymrużeniem oka.
Dobranoc
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
J K
(Sprawiedliwy1)
Wiking
PRZYPOMINAMY!!!!! TO OSZUST!!!!!!!!! NIE WYNAJMUJCIE OD NIEGO.CHYBA ZE CHCECIE STRACIC DEPOZYT.BO NIKOMU JESZCZE NIE ODDAL.DODAJE LINK:

www.finn.no/finn/realestate/lettings/object?finnkode=45280438
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok