Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(giovi2)
Wiking
kanakk napisał:
Po prostu irytują mnie tacy pcjęci ,bo to z ich powodu niepotrzebne dyskusje i polemika czy coś mieści sie w temacie wątku czy nie i ,,Gdzie jest moderator!!!!,,

Dlatego najlepiej olac,takiego kogoś i nie wdawac się w dyskusję,z której nic mądrego nie wyniknie.

Ps.Moderator jest na grillu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
No to życze smacznego i zimnego piwka!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Przemek Pryk
(ObywatelX)
Wiking
a ja chciałem wiedzieć ile za lakiernik w Norwegi , a tu taka kicha wyszła .hihihihih. W necie to niewiadomo kto kogo podpuszcza , zawsze przepraszałem za błędy tak już mam aqle teraz to leje na to
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
kanakk napisał:
Po prostu irytują mnie tacy pcjęci ,bo to z ich powodu niepotrzebne dyskusje i polemika czy coś mieści sie w temacie wątku czy nie i ,,Gdzie jest moderator!!!!,,
Gabriel nie zniknął ...
Tylko uważnie się przygląda i na spokojnie czyta i tyle...
A Tobie po co jest potrzebny moderator...? .
Czyżbyś był tak słabego ducha , że JAK nie dajesz rady sam , to zawsze w sytuacjach podbramkowych szukasz innych mocniejszych...? .
Dziwię ,że z tak zachwianym ego dajesz sobie radę z jachtem ... chyba ,że jesteś tam tylko jako balast i to oplątany linami by w razie przechyłu nie wylecieć za burtę... .
Moderator..!!! , moderator..!!! , żałość jak się Ciebie czyta...
Mało tego popierasz kogoś kto nie mając innych rzeczowych argumentów czepia się Ortografii i pisowni jako takiej...

WSTYD...i tyle...
Brakuje tylko byś do moda na -PW- z przyczajki się nie żalił...

P.s.
Nie zabierałem tu głosu , bo z "ObywatelX" mi nie po drodze , jednak Ja to uczciwie napisałem i tego się trzymam ...
A WY ŻAŁOŚNI.... bla , bla...bla ..

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Jak widać Gabryielu mimo ,że sam nawołujesz do czytania ze zrozumieniem , to zrozumieć prostego tekstu nie możesz lub nie chcesz.Jaka jeste prawda to Twoja sprawa, ale trzeba być ślepym albo zaślepionym (a to nie to samo), żeby cudzysłowu nie zauważyć, który tyczył sie wszystkich innych co ten okrzyk nie raz stosowali.

Co do jachtu i mojej na nim osoby, to uprzejmie informuję ,że praktyki żeglarskiej mam więcej lat ,niż Ty Gabryielu żyjesz, ponadto jestem również szkutnikiem, ale pierwszego czy też drugiego udowadniać Tobie nie chcę ,ani nie muszę.

Jedziesz po wszystkich równo ,za ocenianie ludkich charakterów i ich osobowości bez bliższego poznania, i w swoim ostatnim poście dokładnie to samo zrobiłeś w stosunku do mnie , w jakim świetle takie zachowanie stawia Ciebie????

Nigdzie w moich postach w tym temacie nikogo nie poparłem, co dalej świadczy o czytaniu z brakiem zrozumienia

Insynuujesz jakeś moje podchody prywatne do moderatora, na podstawie tegoż czytania z niezrozumieniem , i olałbym to ,gdybyś to nie był Ty - największa gęba tego forum , więc jeszcze raz- mam w dupie czy na tym forum jest porządek czy nie, kilem kitu mi wisi czy ktos zabiera głos w temacie , czy wpadł na ploteczki , dopóki nie obraza , nie używa personalnie słów uznanych za obelżywe lub wulgarne, nie wygłasza treści podpadających pod obmowe lub szkalowanie.
WMD
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Marcin :)
(Marcinlbn)
Początkujący
Gdyby moderacja była na tym forum to trzeba by wywalić 95% postów, a wtedy to nie byłoby w ogóle na tym forum nic. To forum jest raczej miejscem do naśmiewania się z ludzi i klepania bezsensownych postów niż znalezienia przydatnych informacji, nawet jeśli byłoby coś przydatnego to i tak zginie w całym syfie tego forum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Marcinie, zarejestrowanych uzytkownikow na tym forum jest ponad 15 tysięcy. Z tej rzeszy na pytania, wątpliwosci, problemy udzielają odpowiedzi, pomagają informują prawie zawsze jedne i te same osoby, z wysiłkiem naliczyłam okolo 10 osob. Poza tym, jesli interesuje cie cos szczególnego, np. jak wydłubac koze z nosa, to wpisz te fraze w wyszukiwarke forum i uzyskasz lub nie odpowiedż.
Nie pasują ci inne posty - nie czytaj ich, nie musisz. Aby przeczytac to co cię interesuje wykonaj czynnosc wyszukiwania, słowa - klucze pojawią sie na czerwono.
Miłego dnia.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Marcinlbn napisał:
Gdyby moderacja była na tym forum to trzeba by wywalić 95% postów, a wtedy to nie byłoby w ogóle na tym forum nic. To forum jest raczej miejscem do naśmiewania się z ludzi i klepania bezsensownych postów niż znalezienia przydatnych informacji, nawet jeśli byłoby coś przydatnego to i tak zginie w całym syfie tego forum.
GDYBY Ta moderacja , WYRZUCIŁA z Tego Forum 95% POSTÓW , tak jak sobie tego życzysz ...!!! .
To JA ZAKŁADAM ,ŻE wszystkie Osoby na Tym forum , które napisały te POZOSTAŁE 5% postów logicznych , Twoim zdaniem i bardzo Innym Potrzebne ...
ZREZYGNOWAŁY BY Z PISANIA W OGÓLE na TYM FORUM... jakichkolwiek postów...
Ja w Każdym bądź razie tak bym uczynił...
BO ILE RAZY MOŻNA LOGICZNIE ODPISYWAĆ , NA TO SAMO , ZADANE 100 RAZ PYTANIE ...!?!?!? .
Ja też jestem od czasu do czasu> NORMALNY INACZEJ< i chcę się śmiać otwarcie z głupoty innych " Normalnych "inaczej...
NIKT z NAS nie jest zatrudniony na Tym Forum do odpowiadania tylko i wyłącznie Mądrze, na zadawane przeważnie głupie pytania....
Mało tego , niektórzy z Nas , nie potrafią zadać sobie odrobiny trudu , by zadawane pytania , były czytelne dla ewentualnych chętnych , chcących udzielić konkretną odpowiedź...

JAK TAK bardzo jesteś uczulony na te bzdury...które są tu Twoim zadaniem nie potrzebne to zgłoś sie do administracji na Moderatora.....
Załóż Nowy Temat ..."TYLKO I WYŁĄCZNIE MĄDRE ODPOWIEDZI...na zadane pytania i MODERUJ ...
POWODZENIA w działaniu....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
TO BYŁ NAJBARDZIEJ LOGICZNY GABRIELA POST W MISIĄCU KWIETNIU
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
byłbym zapomniał ZŁOTA CZCIONKA i ZŁOTE USTA dla gabriela

PS . jak już będziemy po robocie do wieczora pisać tylko o podatkach i szukaniu pracy to zamykam moje usta i profil i zajmę się tym co się nigdy nie skończy .............pisaniem pamiętników i petycji do ojca rydzyka o nawrócenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok