Jak widać Gabryielu mimo ,że sam nawołujesz do czytania ze zrozumieniem , to zrozumieć prostego tekstu nie możesz lub nie chcesz.Jaka jeste prawda to Twoja sprawa, ale trzeba być ślepym albo zaślepionym (a to nie to samo), żeby cudzysłowu nie zauważyć, który tyczył sie wszystkich innych co ten okrzyk nie raz stosowali.
Co do jachtu i mojej na nim osoby, to uprzejmie informuję ,że praktyki żeglarskiej mam więcej lat ,niż Ty Gabryielu żyjesz, ponadto jestem również szkutnikiem, ale pierwszego czy też drugiego udowadniać Tobie nie chcę ,ani nie muszę.
Jedziesz po wszystkich równo ,za ocenianie ludkich charakterów i ich osobowości bez bliższego poznania, i w swoim ostatnim poście dokładnie to samo zrobiłeś w stosunku do mnie , w jakim świetle takie zachowanie stawia Ciebie????
Nigdzie w moich postach w tym temacie nikogo nie poparłem, co dalej świadczy o czytaniu z brakiem zrozumienia
Insynuujesz jakeś moje podchody prywatne do moderatora, na podstawie tegoż czytania z niezrozumieniem , i olałbym to ,gdybyś to nie był Ty - największa gęba tego forum , więc jeszcze raz- mam w dupie czy na tym forum jest porządek czy nie, kilem kitu mi wisi czy ktos zabiera głos w temacie , czy wpadł na ploteczki , dopóki nie obraza , nie używa personalnie słów uznanych za obelżywe lub wulgarne, nie wygłasza treści podpadających pod obmowe lub szkalowanie.
WMD