Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
gabriel napisał:
marta171086 napisał:Ja bym wyjechała...
ZAWSZE znajdą się ludzie którym wiecznie mało... .
I nieraz po takim wyjeździe okazuje się iż mają o wiele mniej niż w kraju ...
A wstyd wracać bo wszystkie mosty spalone ...

Przesadzasz Gabrielu. W moim przypadku wyjazd był trafny. Jestem szczęśliwa że tu jestem i cieszę się tym co mam... a czy mi mało to możesz mi wierzyć że nie, od kiedy jestem tutaj...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Przemek Pryk
(ObywatelX)
Wiking
witaj jestem tylko człowiekiem i uwielbiam kasske więc niedziwi cie chyba że ciągle mi mało, a jeszcze sie niezdażyło żebym mniej przywiuzł niż miałem w Polsce , dlatego wolę poytać ńż zdupić sprawe, mam dobrą dyscypline osobistąn i jestem dojżałym człowiekiem żeby pozwalać sobie na błędy . Pozdrawiam wszystkich któży mnie uświadomili
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
marta171086 napisał:...Przesadzasz...
TAK...?
To napisz ...tylko na jakiej zasadzie przyjechałaś Tu do Norge....co...? .

Czy jako samodzielny i niezależny człowiek szukający dopiero pracy ... .
Bez języka i dachu nad głową ...z perspektywą....xxxx.... .
Czy jednak już na gotowe... na łączenie rodzin...
Gdzie na Ciebie czekało gotowe mieszkanie i być może nawet praca... tylko uczciwie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
gabriel napisał:
marta171086 napisał:...Przesadzasz...
TAK...?
To napisz ...tylko na jakiej zasadzie przyjechałaś Tu do Norge....co...? .

Czy jako samodzielny i niezależny człowiek szukający dopiero pracy ... .
Bez języka i dachu nad głową ...z perspektywą....xxxx.... .
Czy jednak już na gotowe... na łączenie rodzin...
Gdzie na Ciebie czekało gotowe mieszkanie i być może nawet praca... tylko uczciwie...

Chyba się nie zrozumieliśmy... Ja bym wyjechała gdybym miała taką możliwość nawet jeśli zarabiała bym 1500zl w PL dokładnie o to mi chodziło...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Marcin :)
(Marcinlbn)
Początkujący
Kasa, kasa i kasa... nikt na początku nie dostanie kokosów... tu w Norwegii zarabiam mniej niż zarabiałem w Polsce, ale doświadczenie które zdobyłem tu w Norwegii przez 4 miesiące to 2 lata w Polsce, a dla mnie ma to wartość większą niż pieniądze. Za jakieś 2 lata wrócę sobie może do Polski albo zmienię państwo i z całą pewnością zarobie nie mniejsze pieniądze niż w Norwegii.

Nie oszukujemy się, Norwegia biorąc pod uwagę koszty życia i podatki nie jest takim wielkim finansowym rarytasem.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Przemek Pryk
(ObywatelX)
Wiking
weś mnie nierozpierdalaj o doświadczeniu , może żeś renifera wyrąbał , pracowałem za granicą długie lata , i najleprze doświadczenia to zdobyłem w kraj , Pieprzenie. Następny Warszawiak a słoma z butów, ile masz lat że doświadczenie zdobyłeś dopiero w Norwegi, a może w jakimś słomczynie mieszkałeś w kraju.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Przemek Pryk
(ObywatelX)
Wiking
nie no kicha w tym raju jest, kto takie pierdoly rozpuszcza ,powieśić drania ,to ja wole europe zachodnią , Pozdrawiam Was
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ObywatelX napisał:weś mnie nierozpierdalaj o doświadczeniu , może żeś renifera wyrąbał , pracowałem za granicą długie lata , i najleprze doświadczenia to zdobyłem w kraj , Pieprzenie. Następny Warszawiak a słoma z butów, ile masz lat że doświadczenie zdobyłeś dopiero w Norwegi, a może w jakimś słomczynie mieszkałeś w kraju.Brak jest TOBIE ogłady ...
jesteś przeżarty nienawiścią do każdego kto wyznaje inny pogląd niż Twój własny na zdobywanie FORSY... a to nie wszystko...
ILE ma lat tyle ma ... jakie to ma znaczenie ... napisał uczciwie a Tyś go potraktował jak....xxx....

obywatelX napisał: ...nie no kicha w tym raju jest, kto takie pierdoly rozpuszcza ,powieśić drania ,to ja wole europe zachodnią , Pozdrawiam Was...Toś się popisał...
I WŁAŚNIE dla TAKICH JAK TY I TOBIE PODOBNYCH Tu raczej niema miejsca...
Wasza psychika jest zrąbana i Tu w TYM SPOKOJU się nie realizujecie....
DLA takich jak TY trzeba wyspiarskiego bagna .... FUNTOZY...
Ech szkoda pisać ...
WĄTPIĘ by ktoś rozsądny po Tym Twoim popisie elokwencji udzielił Tobie dalszej realnej pomocy ...
Ja na przykład... BAŁBYM SIĘ CIEBIE GOŚCIĆ TU W NORGE POD SWOIM DACHEM...
ŻEGNAM JAK NAJBARDZIEJ OZIĘBLE...!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Marcin :)
(Marcinlbn)
Początkujący
ObywatelX napisał:
weś mnie nierozpierdalaj o doświadczeniu , może żeś renifera wyrąbał , pracowałem za granicą długie lata , i najleprze doświadczenia to zdobyłem w kraj , Pieprzenie. Następny Warszawiak a słoma z butów, ile masz lat że doświadczenie zdobyłeś dopiero w Norwegi, a może w jakimś słomczynie mieszkałeś w kraju.

Jeśli nie wiesz czym się zajmuję to nie neguj tego co napisał, nie każdy kopie rowy... To jest moje doświadczenie i moje zdanie, nic Ci do tego, tak dla twojej wiadomości dodam że w Polsce mieszkałem w mieście gdzie są jedne z najniższych zarobków w kraju, nie żadna Warszawa. Lat mam 24 niedawno studia skończyłem ;]

Tacy ludzie jak Ty nigdy nie zrozumieją co znaczy doświadczenie albo dobre wykształcenie. Jak to ktoś powiedział " Z pustego i Salomon nie naleje"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
ble ble ble znów sie kłócicie hmm ja mam do polakierowania zderzak nie zauważyłam murku za niski wiec jak juz bedziesz w tej no daj znać byle na dniach nie będę przecież jeździć autem w takim stanie długi czas
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok