Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

26 Postów
Przemek Pryk
(ObywatelX)
Wiking
Witam ja niechce od nikogo pomocy , jestem taki i już , lubie dyskusje , i zawsze potrafiłem sprowokować ludzi do wielkiej dyskusji , a tu niebrakuje ludzi żeby ich podpuścić , luzi , zauważ że to jest fajna zabawa , widze potym co piszesz dobrym przeciwnikiem .Pozdrawiam

n
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Przemek Pryk
(ObywatelX)
Wiking
aaaaa to wy WAWA nielubicie , bo stolica i kasa na ulicy leży tylko, niechce mi się schylać po nią taki jestem leniwy .pracuje z ludzmi po studjach zapie.... jak ja .W Polsce na 100 ,99 ma studja i też zapie.... bo takie to życie . Nikt nikomu niebroni sie uczyć prosze bardzo szacun, masz czas kase proszebardzo jesteś wielki,tylko w Polsce trzeba mieć wielkie plezy żby dobre stanowisko dorwać , aaaa zresztą , niechce sie pisać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Max77)
Wiking
Nikt nikomu niebroni sie uczyć prosze bardzo szacun, masz czas kase proszebardzo jesteś wielki,tylko w Polsce trzeba mieć wielkie plezy żby dobre stanowisko dorwać , aaaa zresztą , niechce sie pisać[/quote]

Wszędzie jest tak samo.. czy to w Polsce czy w innej części Świata . Jak nie masz plecków i pochodzenia to mozesz o dobrym stanowisku zapomniec taka jest rzeczywistosc. Nie bede sie rozpisywac kazdy wie o czym mowa..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
ObywatelX napisał:
witam , a może w Norwegi byscie sobie zaczeli naprawiać samochody , ktoś powiedział , gdzie zarabiasz tam wydajesz , Pewnie tak wam stawki zjechali,że niestać was , i kto tu jest lisem., ciułaczem . My wszyscy jesteśmy Polaczkami i ci na pOłnocy na zachodzie i na wschodzie , wszędzie mamy węża w kieszeni,hihihihihihihhihahahahaha, Lamistrajki ,sami jesteśmy winni,swoim czynem , za pare złotych sprzedać sie .No ale sie pracje w Norwegi, jak na wioche sie przyjężdża to normalnie sołtys brame do stodoły otwiera i czape zełba ściąga i te walizy niesie do progu lepianki.
Ale nowa chałupa pnie sie za lepianą , oszczędzamy, to idzie , całe miesiące podsyszana i mrożony polski chlebek i zupki chinskie ,i wracamy z tej charówy bez wątroby , ale z chasłem na ustach , CHŁOPAKU CO TY WIDZIAŁEŚ W NORWEGI NIEBYŁEŚ , TAM TO ŻYCIE JEST, a okoliczne niedorajdy są wpatrzone jak w święty obrazek , z otwartymi japami słuchają opowieści przeróżnych ,jak too niedzwieć polarny zakradł sie i zeżar ostatni kawałek podsuszanej i wychlał ostatnią flaszke spirytusu, a potem położył sie do łużka z reniferem . Pozdrawiam

Witam kolego jesli do mnie pijesz to wiedz ze nie tedy droga Oczerniasz kogoś nie znając go mała rada nie oceniaj wszystkich wg siebie !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Przemek Pryk
(ObywatelX)
Wiking
sorki , ludziska jak już mówiłem wczesnie lubie pisać o pierdołach jeśli kogoś obraziłem to PRZEPRASZAM , fajnie sie z wami rozmawia , tylko w Chinach wszyscy ubierająsie na szaro i wieżą w komune , nie sprzeciwiają sie ,a my ,możemy .Możemy dyskutować kłucić sie, żartować .Pozdrawiam miłego wykędu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Marcin :)
(Marcinlbn)
Początkujący
ObywatelX napisał:
o czym TY mnie tutaj mówisz , jeden na 10 to nieudacznik a reszta jedzie poto żeby spełnić swoje plany , tylko jak sie wydaje na balety więcej niż sie zarabia , noto wybacz ,sam latałem jak kot z pęcheżem po wszelkich imprezach wydawałem chlałem bawiłem sie , było zajefajnie , ale przyszedł czas na spełnienie mażeń , i trzebabyło zapiąć pas i jest oki , i ci któży zemną pracowali mają domy warsztaty dobre auta , iżyją sobie tak jak Ja.
ALE CZŁOWIEK LLLUBI TĄ KASKE,
i nikt mi niepowie że kassska szczęścia nieda bo ,kasska to jak miodzio słodka i taka zdrowa ....

jeśli Twoje zarobki są adekwatne do zdolności gramatycznych to nie wiem czy Ty kiedykolwiek dużą kasę widziałeś ;] Ty stary ledwo piszesz, a o czytaniu ze zrozumieniem to już nie wspomną.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Marcinlbn napisał:

jeśli Twoje zarobki są adekwatne do zdolności gramatycznych to nie wiem czy Ty kiedykolwiek dużą kasę widziałeś ;] Ty stary ledwo piszesz, a o czytaniu ze zrozumieniem to już nie wspomną.

Hehehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Jak widze po różnym stylu pisania pod tym samym nickiem , to gościu usiłuje podpuścić maksymalnie dużą liczbe osób, Gabryjel już zniknął, a za nim powinni pójść następni.Najwyższa pora olać gościa bo potem po takich rozmówkach powstają artykuły w prasie i necie, jak to polacy żyją na obczyźnie.
Mili znani mi i nie znani forumowicze czas zamknąć temat i spuścić gościa ,,na szczaw,,. Szkoda energii i czasu przy klawiaturze.Pozdrawiam WMD
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
miło że to zauważyłeś kanakk
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Po prostu irytują mnie tacy pcjęci ,bo to z ich powodu niepotrzebne dyskusje i polemika czy coś mieści sie w temacie wątku czy nie i ,,Gdzie jest moderator!!!!,,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok