Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
16 Postów
romi181174
(romi181174)
Wiking
Dobrze powiem wam firmę a raczej człowieka który w ciągu roku zmienił 26 pracowników za mnie było ponad ponad 7 co się sami zwalniają bo z jednego miesiąca do rozliczenia robił czasem dwa a nawet 3 a słyszałem nawet o przypadku ze komuś był winny ponad 100000 bok i naj lepsze ze był u niego na pełny etat zarejestrowany chyba że ktoś tak lubi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
578 Postów

(wariat0704)
Wyjadacz
artgregor napisał:
[quote]wariat0704 napisał:
[quote]artgregor napisał:
Frajer

Frajer?? Ze walczy o swoje prawa??!! Frajer to ten kto daje sie dymac i godzi na czarne warunki !!! Widocznie znasz to doglebnie [/quote
Te gibon - tak jak piszesz ten który daje sie dymac i potem szuka pomocy na forum - poprostu słabo sie starał i pracodawca wymienia skład a żale teraz do gibona /[/quote]

Hm slabo sie staral ... I sie sam zwolnil ? Dziwna hipoteza ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
romi181174
(romi181174)
Wiking
Jak by nie patrzeć ja zwolnilem się bo miałem wypadek nie z mojej winny Bo jechałem przyczepka ona wybojach (policjantach) podrzucilo mi pustą przyczepke i uderzyło w inny pojazd stojący przy drodze .winny był zaczep a zgonil na złe przypieta przyczepke i może bym mu przyznał rację gdybym jechał prywatnie a nie w jego sprawie a po za tym on stracił tylko z 75 % zniżki 35 a mi potrącił miesięczną pesje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
M N
(MareckiMarecki)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
578 Postów

(wariat0704)
Wyjadacz
Oczywiscie po norwegi sie bardzo fajnie i przyjemnie jezdzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
romi181174
(romi181174)
Wiking
Dobrze jechałem mogłem odmówić ale byłem w pracy i cieszko by było pracodawcy odmówić wykonania pracy ale czy można za wszystko oskarżać pracownika a gdyby szkoda by była większa to na dal bym musiał pewno spłacać to ze robiło się swoją pracę .dzięki takim zdarzenia ten pracodawcą żyje zawsze znajdzie powód a by nie zapłacić wypłaty Mi odebrał za samochód komuś innemu odebrał bo się zdenerwował bo przez ponad dwa miesiące nie dostał całej wypłaty i pewno też była jego winna bo mógł czekać a nóż mu wypłaci i takich przypadków w tej firmie było wiele faktów robi u niego kilku Polaków jest im dużo winny ale pracują licząc ze w końcu im wypłaci a jak nie to będą w mojej sytuacji może jeszcze gorszej teraz naj moje ludzi z Ukrainy mniej klotliwi i po za tym taniej bo pracoja za 1500€ fakt każdemu można kombinować ale jakim kosztem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
578 Postów

(wariat0704)
Wyjadacz
pierwsze pytanie pracowales jako kierowca?? czy inna forma??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
romi181174
(romi181174)
Wiking
Jako stolarz ale wozilem też ludzi na budowę czasem kierowałem ludźmi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
578 Postów

(wariat0704)
Wyjadacz
cieżka sytuacja ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
romi181174
(romi181174)
Wiking
Wiesz gdybym nie wiedział z kim chce walczyć nie walczył bym całe życie byłem udciwy myślałem że udciwie się z pracodawcą rozlicze a wisiał mi za dwa miesiące pracy a on mi ni stąd ni zowąd zajmoje mi pensje mówiąc ze rozliczamy się jak dostanie meila z ubezpieczenia ale sam powiecie pracujesz i ponosisz koszty za swą prace.może bym się nie burzyl ale nikt nie wyjaśnił spraw a z góry wręcz mi powiedział że bym sam sobie wyjaśniał sprawe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok