Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

114 Posty

(Krowa)
Początkujący
Krolewski21 napisał:
Od lutego jestem w Nor. ale ona sie uparala ze poki nie ma mojej zony nie moge wyrobic tego numeru... jakas kpina... sie upie.... ta kobieta niby sie usmiecha chce pomoc ale widac ze jest p.... ruda wredna baba. Czy jest gdzies w kodeksie informacja na ten temat ? ktora moglbym jej przestawic i jeszcze raz jechac do niej ?

Hm...... przegladnalem kodeks i zadnej informacji na temat "p....rudej wrednej baby" nie ma.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
Krolewski21 napisał:
Witam 3 dni temu byłem w skacie wyrobić numer personalny. Kobieta odesłała mnie z kwitkiem pomimo całej dokumentacji jaka jest potrzebna zapytała się gdzie jest moja żona. Powiedziałem , że obecnie w Polsce i otrzymałem taka odpowiedź , że nie mogę wyrobić nueru personalnego jak moja żona mieszka w Polsce a ja jestem tutaj dopiero jak ona tutaj do mnie przyleci wtedy razem bedziemy mogli się zgłosić ? czy to prawnie tak wygląda czy trafiłem na taką babkę?

Uprzejmie uwazam,ze wszystko to jedna wielka pomylka prawdopodobnie wynikajaca z brakow jezykowych twoich niestety.Urzedniczka zrozumiala dobrze chcesz wnioskowac o person nummer dla swojej wlasnej rodzonej zony)>:O a to bez jej obecnosci jest niemozliwe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Daniel Dziekoński
(Krolewski21)
Wiking
hei!sandokan napisał:
Krolewski21 napisał:
Witam 3 dni temu byłem w skacie wyrobić numer personalny. Kobieta odesłała mnie z kwitkiem pomimo całej dokumentacji jaka jest potrzebna zapytała się gdzie jest moja żona. Powiedziałem , że obecnie w Polsce i otrzymałem taka odpowiedź , że nie mogę wyrobić nueru personalnego jak moja żona mieszka w Polsce a ja jestem tutaj dopiero jak ona tutaj do mnie przyleci wtedy razem bedziemy mogli się zgłosić ? czy to prawnie tak wygląda czy trafiłem na taką babkę?

Nie nie nie kobieta dobrze zrozumiała bo padały konkretne pytania w stylu to jak to żona mieszka w Polsce a Pan sam tutaj. Czy żona nie planuje tutaj przyjazdu jak tak to kiedy. Po przyjezdzie tutaj planuje pracowac itd. Bardzo dobrze zrozumiala kobieta ze personal w chwili obecnej chce tylko wyrobic dla siebie a nie dla rodziny. Powiedziala ze w chwili obecnej nie moge wyrobic personalnego poniewaz ona jest tam a ja tutaj i nie rozumie jak mozna tak zyc w zwiazku i w 2 innych krajach.Uczepila sie bo bardzo wiele pytan zadawala

Uprzejmie uwazam,ze wszystko to jedna wielka pomylka prawdopodobnie wynikajaca z brakow jezykowych twoich niestety.Urzedniczka zrozumiala dobrze chcesz wnioskowac o person nummer dla swojej wlasnej rodzonej zony)>:O a to bez jej obecnosci jest niemozliwe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Daniel Dziekoński
(Krolewski21)
Wiking
Postanowiłem chodzić do momentu kiedy będzie inna kobieta. Trafiłem za 4 razem na inną kobietę od razu podszedłem i powiedziałem , że potrzebuje numeru personalnego 3 min i wszystko załatwione. Żadnych problemow wszystko w porzadku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Daniel Dziekoński
(Krolewski21)
Wiking
Kilka dni temu otrzymalem dokument z numerem personalnym. I co da sie?? jasne ze tak jak jakas kobieta sie upie.... to sprobuj mojego sposobu. Powiem ze w Navie rowniez mialem podbne problemy inna osoba i inne podejscie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok