Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1439 niezalogowanych)
1 Post

(piechniczek)
Wiking
ja c powiem o co chodzi, zasada jest taka - żeby rozmawiać to trzeba mieć o czym, w przeciwnym wypadku sens rozmowy jest marny chyba że chodzi o tzw. hihihaha przy wódce. Odnoszę wrażenie, że osoba gabriela wielu osobom na tym forum bardzo imponuje a chęć polemiki z nim jest silniejsza niż zdrowy rozsądek. Atakują go, bronią go, poprostu chyba nie mają nic lepszego do roboty tak jak ja teraz w tym momencie. pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
JLK21 napisał:
o co chodzi z ta cala akcja Gabriel?? ja nic do niego nie mam...Pewnie o temat zastępczy....
CZY TRZEBA COŚ ZARAZ MIEĆ DO KOGOKOLWIEK by spokojnie i rzeczowo porozmawiać ...?.

SĄ LUDZIE I LUDZISKA
Jedni przy wódce potrafią się bawić i mędrkować o bydle czym...
A inni przy herbacie biorą się za bary bo inaczej nie potrafią .

Tak samo i tutaj ...
była sobie grupa której wszystko przeszkadzało ..ktoś to zauważył i założył temat do bicia .....I....cisza....
Inny założył temat do obrony zwierząt uciśnionych i tu trochę większy ruch jednak w większości znowu nie na temat...

Niemniej coś się dzieje i oto chodzi....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
wiesz ciezko komus wzucac ot tak bo mam ochote musi byc jakis powod
Gabi jest osoba kontrowersyjna i miałam juz z nim spięcia ale chyba nawet on nie zasługuje na wzuty z powodu: braku powodu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(SAS)
Wiking
Po co wrzucac komus skoro go mozna ignorowac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
f f
(fredric)
Nowicjusz
SAS napisał:
Po co wrzucac komus skoro go mozna ignorowac
Bardzo dobrze ujęte
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
kazdy moze miec swoje poglady i dopoki ktos "walczy" na argumentami to wszystko jest oki (w tym przypadku Gabriel) )
a faktem jest ze debilizm trzeba tepic - co niektorzy na forum czynia z nalezyta pieczolowitoscia, w tym nietylko Gabriel (dobrze kojarze osobe?? - jesli cos krece to przepraszam)

czy to mnie stawia na miejscu "ZA GABRIELE"M a nie nie przeciwko?? hmmm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(SAS)
Wiking
Jesli jest to walka na argumenty to jest all right.

Natomiast jesli zaczynamy jechac po sobie to juz jest zwykle chamstwo, poniewaz nikt nie daje nam prawa tepic innych, nawet jesli nie sa w stanie byc tak blyskotliwi jak co niektorzy tutaj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok