Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1441 niezalogowanych)
1 Post

(tosia3)
Wiking
Fazi ,jak zmienisz kolejność czytania postów,to ci się sprawa wyjaśni co? dlaczego? i jak?.....
Mój nowy temat był niczym innym, tylko odpowiedzią(spójrz na czas pisania postów) na temat telemarka i nie dosyć,że przybiegłam jak najszybciej umiałam na ratunek Gabrielowi(który jak przypuszczam również wybrał złą kolejność czytania),a póżniej ty przybyłeś z odsieczą.....to jeszcze trochę mi się za to wszystko oberwało Gabriel swoim stoickim spokojem wybił mi z głowy tego typu pomysły....Ale co tam? Było, minęło.....!!!
Znowu piszę za plecami , ale tak wyszło.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów

(SUZII)
Początkujący
Swieta prawda....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
Zgodnie z sugestia Limetki, wyczytana gdzies tam na forum, postanowilem zalozyc ten oto temat.
Zeby nie bylo niedomowien: osobiscie to do Gabiela nic nie mam, chociaz nie zawsze sie z nim zgadzam. Jezyk ma ostry, zlosliwy jest, ale mnie osobiscie nie rusza to tak, jak innych.
Ale wkurza mnie, ze czegokolwiek nie chce poczytac, to zawsze konczy sie dyskusja pomiedzy wyzej wymienionym Gabrielem, a kims tam, kto zostal urazony czy obrazony przez niego. Teraz sprawa bedzie prostsza dla wszystkich, wlacznie z samym bohaterem tego posta, ktory bedzie mogl odpowiadac wszystkim swoim smiertelnym wrogom w jednym miejscu.

Tylko ostrzegam: Gabriel to nielatwy przeciwnik, mnie samemu drza rece podczas zakladania tego tematu. Jednak nie pierwszy juz raz poswiece sie dla uratowania ludzkosci i byc moze sam zostane zjedzony przez niego razem z kopytami i ogonem... TO POST NIBY PRZECIWNIKA!!!

POWEIM TAK TO JA CHCE MIEC TYLKO TAKICH PRZECIWNIKOW KTORZY MNIE TAK NIE LUBIA JAK GABRIELA I TAK SIE WYPOWIADAJA JAK TELEMAREK
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Czy teraz to jest dyskusja na zasadzie ring otwarty czy oczyszczanie atmosfery poniekąd zgęstniałej ....zastanawia mnie ocenianie kogokolwiek,wyciąganie jakichs wnioskow kto ile wart a kto nic....oj cyrk totalny...nazbierało sie myslicieli i filozofów co nie miara,a jakos mało osób ktore maja konkretna wiedze i są naprawdę pomocni...jeśli chodzi o Gabriela bardzo lubie czytać jego posty chociaz nieraz sa kontrowersyjne...no cóź taki charakterek ale robi naprawdę dużo dla tego forum pod względem informacyjnym więc mozna mu wybaczyc te małe diabliki miedzy wierszami
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
B.K. napisał:
Czy teraz to jest dyskusja na zasadzie ring otwarty...
Moim zdaniem to tylko zabawa słowna...ludzi samotnych na nietypowej delegacji bo zagranicą ...
W kraju na delegacji po pracy mało kto siada do kompa bo go niema ...
idzie do baru lub kupuje flaszkę i siedzi przed lustrem...
Tu tak się nie da i odskocznią jest internet.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(piechniczek)
Wiking
A co powiecie na stworzenie HARDCORE club norway?? zapisy w każdy piątek po siedemnastej,. rada sprawiedliwych oceni przydatność potencjalnego członka tzn. Czy przyjmuje substancje różnego pochodzeia i czy polemizuje w kwestiach różnych?? bleee 2,4 promila wybaczcie...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
piechniczek napisał:
A co powiecie na stworzenie HARDCORE club norway?? zapisy w każdy piątek po siedemnastej,. rada sprawiedliwych oceni przydatność potencjalnego członka tzn. Czy przyjmuje substancje różnego pochodzeia i czy polemizuje w kwestiach różnych?? bleee 2,4 promila wybaczcie...

"rada sprawiedliwych" .... takie pojecia bardzo zle mi sie kojarza...moze faktycznie nie pij juz wiecej, bo jeszcze wezmiesz sie na powaznie za tworzenie tego-czegos tutaj... jak dla mnie wystarczy to jedno wielkie HARDCORE club Poland
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(piechniczek)
Wiking
ulv72 napisał:
piechniczek napisał:

"rada sprawiedliwych" .... takie pojecia bardzo zle mi sie kojarza...moze faktycznie nie pij juz wiecej, bo jeszcze wezmiesz sie na powaznie za tworzenie tego-czegos tutaj... jak dla mnie wystarczy to jedno wielkie HARDCORE club Poland

Twój umysł jest zbyt ograniczony aby przystąpić do tego klubu, FUCK OFF gościu, pisz sobie na forum gospodyń wiejskich ja oczekuję REAL ludzi z otwartmi umysłami a nie kolejnych cytatorów a jak coś ci się źle kojarzy to WYPIERDALAJ!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(piechniczek)
Wiking
A jutro włożę, komplet spodni seledynowych
A marka ich znana jest ze szwecji...
A jutro znowu szef mi powie weldi bra !!!
A jutro znowu zrobię swoję !!!
I tak mi mija dzień za dniem
A w seledynie żyję, tak? czyż nie?

Całłusy dla wszystkich forumowiczów!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
piechniczek napisał:
ulv72 napisał:
piechniczek napisał:

Twój umysł jest zbyt ograniczony aby przystąpić do tego klubu, FUCK OFF gościu, pisz sobie na forum gospodyń wiejskich ja oczekuję REAL ludzi z otwartmi umysłami a nie kolejnych cytatorów a jak coś ci się źle kojarzy to WYPIERDALAJ!!!

A wiec juz stworzyles ten swoj klubik Hardcore. I w powyzszej odpowiedzi swej opisales typ tego klubu,jakich czlonkow oczekujesz i na jakim poziomie, co bylo do przewidzenia.
Masz juz jakichs chetnych czy narazie jestes jedynym, takim naprawde POTENCJALNYM CZLONKIEM ?
Musialo niezle podbudowac ci sie "ego" po tym jak odpisales,moze nawet "doszedles" z tego uniesienia ?
A co do stanu mego umyslu to masz racje, na takich ludzi jak ty i takie kluby jest faktycznie wybitnie ograniczony, co niezmiernie mnie cieszy.

I juz tak na marginesie...jesli oczekujesz po swoim poscie wpisow innych takich hardcorowcow jak ty, to zaloz sobie swoj wlasny nowy post z propozycja takiego "klubu" a nie wpinaj sie do postu bedacego zupelnie innym tematem.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok