Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1442 niezalogowanych)
1 Post

(piechniczek)
Wiking
ulv72 napisał:
piechniczek napisał:
ulv72 napisał:
piechniczek napisał:
A co powiecie na stworzenie HARDCORE club norway?? zapisy w każdy piątek po siedemnastej,. rada sprawiedliwych oceni przydatność potencjalnego członka tzn. Czy przyjmuje substancje różnego pochodzeia i czy polemizuje w kwestiach różnych?? bleee 2,4 promila wybaczcie...

"rada sprawiedliwych" .... takie pojecia bardzo zle mi sie kojarza...moze faktycznie nie pij juz wiecej, bo jeszcze wezmiesz sie na powaznie za tworzenie tego-czegos tutaj... jak dla mnie wystarczy to jedno wielkie HARDCORE club Poland

Twój umysł jest zbyt ograniczony aby przystąpić do tego klubu, FUCK OFF gościu, pisz sobie na forum gospodyń wiejskich ja oczekuję REAL ludzi z otwartmi umysłami a nie kolejnych cytatorów a jak coś ci się źle kojarzy to WYPIERDALAJ!!!

A wiec juz stworzyles ten swoj klubik Hardcore. I w powyzszej odpowiedzi swej opisales typ tego klubu,jakich czlonkow oczekujesz i na jakim poziomie, co bylo do przewidzenia.
Masz juz jakichs chetnych czy narazie jestes jedynym, takim naprawde POTENCJALNYM CZLONKIEM ?
Musialo niezle podbudowac ci sie "ego" po tym jak odpisales,moze nawet "doszedles" z tego uniesienia ?
A co do stanu mego umyslu to masz racje, na takich ludzi jak ty i takie kluby jest faktycznie wybitnie ograniczony, co niezmiernie mnie cieszy.

I juz tak na marginesie...jesli oczekujesz po swoim poscie wpisow innych takich hardcorowcow jak ty, to zaloz sobie swoj wlasny nowy post z propozycja takiego "klubu" a nie wpinaj sie do postu bedacego zupelnie innym tematem.

Odpisując na mój post potwierdzasz mnie w przekananiu, że moja opinia o tobie jest jak najbardziej trafna !!! zapraszam ludzi do klubu wybitnie ograniczonych HARCORE NORWAY !!! ty niestety jesteś zby mądry..;
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
piechniczek napisał:
ulv72 napisał:
piechniczek napisał:
ulv72 napisał:
piechniczek napisał:
A co powiecie na stworzenie HARDCORE club norway?? zapisy w każdy piątek po siedemnastej,. rada sprawiedliwych oceni przydatność potencjalnego członka tzn. Czy przyjmuje substancje różnego pochodzeia i czy polemizuje w kwestiach różnych?? bleee 2,4 promila wybaczcie...

"rada sprawiedliwych" .... takie pojecia bardzo zle mi sie kojarza...moze faktycznie nie pij juz wiecej, bo jeszcze wezmiesz sie na powaznie za tworzenie tego-czegos tutaj... jak dla mnie wystarczy to jedno wielkie HARDCORE club Poland

Twój umysł jest zbyt ograniczony aby przystąpić do tego klubu, FUCK OFF gościu, pisz sobie na forum gospodyń wiejskich ja oczekuję REAL ludzi z otwartmi umysłami a nie kolejnych cytatorów a jak coś ci się źle kojarzy to WYPIERDALAJ!!!

A wiec juz stworzyles ten swoj klubik Hardcore. I w powyzszej odpowiedzi swej opisales typ tego klubu,jakich czlonkow oczekujesz i na jakim poziomie, co bylo do przewidzenia.
Masz juz jakichs chetnych czy narazie jestes jedynym, takim naprawde POTENCJALNYM CZLONKIEM ?
Musialo niezle podbudowac ci sie "ego" po tym jak odpisales,moze nawet "doszedles" z tego uniesienia ?
A co do stanu mego umyslu to masz racje, na takich ludzi jak ty i takie kluby jest faktycznie wybitnie ograniczony, co niezmiernie mnie cieszy.

I juz tak na marginesie...jesli oczekujesz po swoim poscie wpisow innych takich hardcorowcow jak ty, to zaloz sobie swoj wlasny nowy post z propozycja takiego "klubu" a nie wpinaj sie do postu bedacego zupelnie innym tematem.

Odpisując na mój post potwierdzasz mnie w przekananiu, że moja opinia o tobie jest jak najbardziej trafna !!! zapraszam ludzi do klubu wybitnie ograniczonych HARCORE NORWAY !!! ty niestety jesteś zby mądry..;

Ograniczenie to ty pierwszy mnie zarzuciles, dlaczego wiec teraz przypisujesz to do swego niezwyklego klubu ?
Swiadomie probujesz erystyki czy tak tylko wyszlo ?
Zreszta...moze juz nie odpowiadaj. Twoja opinia o mnie jest jak najbardziej trafna i bardzo mi odpowiada, cokolwiek bys nie sadzil w tym swoim pedzie do - innych - sadzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(piechniczek)
Wiking
ulv72 napisał:
piechniczek napisał:
ulv72 napisał:
piechniczek napisał:
ulv72 napisał:
piechniczek napisał:

Ograniczenie to ty pierwszy mnie zarzuciles, dlaczego wiec teraz przypisujesz to do swego niezwyklego klubu ?
Swiadomie probujesz erystyki czy tak tylko wyszlo ?
Zreszta...moze juz nie odpowiadaj. Twoja opinia o mnie jest jak najbardziej trafna i bardzo mi odpowiada, cokolwiek bys nie sadzil w tym swoim pedzie do - innych - sadzenia

nie potrzebie swój głos w tej sprawie zabierałeś, blędny w swych poglądach miernoto, skoro ci czyjś fason nie pasował po coś go ty mieżył
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Panowie....Az strach pomysleć co by sie działo w realu... niechybnie byście się powybijali tylko w sumie o co?..o przekonanie?...życie jest za piękne aby sie zamartwiać takimi głupotami pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
Widzę że sporo osób chce być kimś na niby, niż nikim na serio. A ja na to ....LACHA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
172 Posty
Marek S
(telemarek)
Stały Bywalec
Udam, że nie widzę, do czego znów zabrnął ten temat i wrócę do wątku głównego.

Ja nigdy i nigdzie nie stwierdziłem, ba, nawet nie uważam sięza wroga Gabriela. Zrobiełem tylko przysługę tym, którzy chcieli z nim podyskutować, i całej reszczie, która miała już dość tego, że połowa tamatów, czegokolwiek by nie dotyczyła, kończyła się jakimiś głupimi, słownymi utarczkami.

Można sięsprzeczać, można dyskutować, ale jak ktoś komuś zaczyna bluzgać, to znaczy, że nie ma już specjalnie innych argumentów w zanadrzu.

A jak widać po wątku, który założyłem, to chyba ci oponenci Gabriela jakoś nie bardzo kwapią się do tego, żeby z nim powalczyć słownie. Moja prośba jest tylko taka, żeby nie robili też tego na całym forum, wtedy posty będą dużo krótsze i czytelnijesze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
telemarek napisał:...Można sięsprzeczać, można dyskutować, ale jak ktoś komuś zaczyna bluzgać, to znaczy, że nie ma już specjalnie innych argumentów w zanadrzu.....
NO proszę ...proszę ...
Czyżby...
Nadchodzi...Następny... Nawiedzony...

Ewentualnie już był... ,
jednak ja przez swoją megalomańskie zaślepienie nie zauważyłem tego wcześniej...?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
172 Posty
Marek S
(telemarek)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
[b]
[color=#800080]
Nadchodzi...Następny... Nawiedzony...
color]

Nawiedzony? Popatrz, nie wiedziałem. Poprosze o pare wskazowek, jakie nawiedzenie u mnie odnajdujesz, zebym przypadkiem go nie zmarnowal. Czyzbym okazal sie nowym wcieleniem samego Dalaj Lamy, czy myslisz raczej o nawiedzeniu torunsko - mocherowym?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
telemarek napisał:
... Popatrz, nie wiedziałem....
TO TERAZ WIESZ... ,
poczekaj ... popisz... podoradzaj..popoprawiaj ...oberwij...

I MOŻE CIEBIE OŚWIECI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
o co chodzi z ta cala akcja Gabriel?? ja nic do niego nie mam...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok