Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Dla tych,co bronią GABRIELA....!!! - Norwegia

Czytali temat:
(1440 niezalogowanych)
1 Post

(tosia3)
Wiking
To tak dla równowagi kontrowersyjnej osoby Gabriela,chociaż wiem ,że potrafi się sam najlepiej obronić!!!

I nawet ręce mi nie drżały....ha,ha,ha!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
172 Posty
Marek S
(telemarek)
Stały Bywalec
Ja tam nie chce ani bronic, ani atakowac Gabriela. Jak wspomnialas, obronic sam sie potrafi bardzo dobrze, atakowac natomiast kogos za jego poglady czy slowa, nie ma dla mnie wiekszego sensu.
Niemniej jednak, jesli jest sie kontrowersyjnym, i nierzadko uszczypliwym, to trzeba liczyc sie z tym, ze ludzie moga reagowac roznie, takze agresywnie.
Nie chce zmieniac Gariela, ani calej reszty, chcialbym tylko, zeby 40% wszystkich tematow, ktore sa rozpoczynane, konczylo sie wzajemnymi docinkami czy wyzwiskami, stad pomysl, na zalozenie osobnego postu poswieconego chyba najbardziej konrowersyjnej osobie na tym forum (chociaz nie wiem, czy teraz nie urazilem Hilton i Faziego ).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
230 Postów
joanna kidawa
(asia68)
Stały Bywalec
Powiem jedno Gabriel ma CHARAKTER. A moje przekonanie życiowe jest następujące : lepiej mieć wredny charakter niż nie mieć go wcale .Co wcale nie znaczy , iż sądzę ,że Gabriel ma wredny charakter. Charakter może być ciężki , niezrozumiały, zawikłany , interesujący itp, itd............Suma sumarum może Gabriel jest troszkę zarozumiały, ale jest inteligentny i pomocny innym, przynajmniej na tym forum, a to o czymś świadczy .
Przepraszam, że wtrąciłam się w trochę głupawy wątek dotyczący osądu forumowicza, wiem, że nie powinnam oceniać innych tylko siebie............
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
tosia3 napisał:
...I nawet ręce mi nie drżały....

A CO bywa ,że nadużywasz.....w niekontrolowanych ilościach ....?

Wracając do tematu....
.."tosia3"...
A konsultacje wstępne ...BYŁY...?.....NIE..!!!...nie było...to jak to tak poza plecami...
I jak Ja teraz wyglądam....HA...
Co o mnie teraz inni ...NORMALNI INACZEJ.... POWIEDZĄ ...

To jest.... NÓŻ W PLECY DLA JEDNOŚCI... tych co chcą by inni jak piszą swoje wypociny to żeby chociaż sprawdzili czy to ma ręce i nogi ...Bo o mózgu to Ani ja ani inni nie podejrzewamy tychże piszących wcale....

I co ja teraz mam zrobić...? ,
... czyż taktownie usunąć się w daleki cień i popaść w zasłużone zapomnienie...?

Aaaaa Uuuuuu....

ZAŁOŻYCIELA TEGO TEMATU WZYWAM DO BEZDYSKUSYJNEGO DOŁĄCZENIA NIEJAKIEGO .."fazi"-ego... we dwóch będzie raźniej..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Tja.... Fazi moglby dolaczyc i dolaczcie tez Hiltona heh... wtedy to bedzie najprawdopodobniej najgoretszy post w historii witryny
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(tosia3)
Wiking
No i masz babo placek.....Po co ci to było???
Gabriel,przecież wiesz,że Fazi nie zostawia kolegów w potrzebie,zaraz dołączy!!!
Aha....co się dzieje z Hilton? Brakuje mi tej mądrej osoby na forum!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Hiltonik ma narazie baaardzo ograniczony dostep do netu (tak po cichu to dostala od rodzicow szlaban na net za niektore posty )
ale niedlugo wroci,mam nadzieje przynajmniej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
tosia3 napisał:
No i masz babo placek.....Po co ci to było??? ...
I to masz jeszcze gorzej bo z tego co zauważyłem masz KONKURENCJĘ w postaci przeciwstawnego tematu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(piechniczek)
Wiking
Cześć gabriell a może ty mnie trochę popronisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
spiesze z moja pomoca na odsiecz ale nie bardzo wiem dlaczego komu gdzie i po co??? juz teraz to nic nie rozumie!!!!!!!!!!!!!!!!!!to w koncu lubimy Gabriela czy nie???? poza Suzii ktora ma alergie na Gabisia i moze jeszcze dwie inne osoby ktore niby chca dolozyc mu(mi tez czasami) to nie bardzo widze lini przeciwnika po drugiej stronie!!!! nawiasem mowiac to musimy sie przyznac wszyscy ze to nasza narodowa cecha-szukanie sensacji. lubimy to,chcemy tego i tak mamy. wiec powstan ludu !!!!!!!!!!!!!!!!!! dalej hulanki,pijaktyki i liberum-veto na MN!!!!!!!!!HIHIHIHIHIHI
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok