Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
115 Postów

(anuk)
Początkujący
Moje zdanie jest takie "nie ruszać tego co jest już zajęte" choć opowiada ślicznie.Bo facet który poszedł raz na bok nie skończy na tym bo mu się zawsze kiedyś obecny związek znudzi.Mam koleżankę która o mały włos nie wpakowała właśnie się w taki chory związek ,ale jednak posłuchała resztek rozumu i powiedziała krótko facetowi że jak ma tak straszną zonę to niech się rozwiedzie i się wtedy do niej zgłosi i już mija 3 rok a on dalej z żoną a koleżanka w zdrowym i szczęśliwym związku {oczywiście z innym}Tak więc wystarczy czasami troszkę pomyśleć i podjąć słuszną decyzję a nie kierować się"sercem"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
panladny napisał:
...a ja jestem przekonany,ze po tej dyskusji,znajdzie sie szlachetny,polski emigrant zarobkowy.
przybedzie swoja prawie nowa,naprawiana w pl. bryka,marki audi, ofiaruje polani swoje degepenger i razem pojada ku lepszej przyszlosci (dopoki diesla w baku starczy)

AMEN
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Anna79)
Wiking
wiecie co rozumiem,ze co sie juz stalo to sie nie odstanie ale od czego sa prezerwatywy plastry,czy proszki?I DOPIERO TU JEST AMEN!!!!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
B.K. napisał:
mdpsycholog napisał:
Nie cudzoloz!
A ty jak nieraz coś pieprzniesz to zastanawiam sie czy nie pochodzisz z innej planety...z tym swoim pokretnym rozumowaniem...jakbyś nie znała życia...

Wiesz md psycholog tak sie czasem zastanamwiam czytajac twoje posty bo rozumiem ze jestes katoliiczka ale twoje poglady czasem wydaja mi sie bardziej konserwatywne niz mojej 85 letniej babci kurcze sorki ale moj katecheta na religi nie pieprzył takich banałow wiesz dam ci dobra rade przyłacz sie do XXI wieku zanim on sie skonczy bo wydaje mi sie ze wciaz zyjesz w XIX cos jest białe badz czarne odcieni szarosci brak Wyczytałam gdzies ze twoj chłopak to norweg i tak sie tez zastanawiam bo norwegowie sa wychowani w zupełnie innej religi kulturze no i w sprawach sexu rowniez maja inne podejscie wiec tak sie zastanawiam jak wy sie dogadujecie w tym temacie ty jako dobry katolik sex po slubie on wycisnij z zycia ile sie da( u mnie w szkole zaczynaja juz w 7-8 klasie a potem juz z gorki w jakiejs gazecie czytałam ze połowa nastolatek ma juz na swoim koncie skrobanke) wiec albo chodzi na boki albo mu to imponuje bo cos nowego nieznanego zakazanego ( tylko ile tak mozna) albo poprostu trafiłas na zadki okaz bo z tego co widze wsrod znajomych norwegow to oni dosc czesto zmieniaja partnerow a hajtaja sie srednio 3 razy w zyciu rozwod to poprostu chleb powszedni juz pomijam to ze partnerow głownie szukaja w sieci
nie generalizuje tylko mowie po przykładzie znajomych W tym wszystkim znam tylko jedna pare co sa z soba od poczatku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
jakie sa obyczaje w Norwegii widac jak sie rzuci okiem na polke w aptece
postinor sprzedaja jak tabletki na gardlo hehe
pani psycholog nie pasuje do tutejszej rzeczywistosci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
ANNA79 napisał:
wiecie co rozumiem,ze co sie juz stalo to sie nie odstanie ale od czego sa prezerwatywy plastry,czy proszki?I DOPIERO TU JEST AMEN!!!!!!!

Własnie co sie stało to sie nieodstanie wiec wydaje mi sie ze nie ma co płakac nad rozlanym mlekiem tylko tzrzeba wyciagnac wnioski na przyszłosc i zyc dalej
oczywiscie ze istnieje antykoncepcja tylko ze oni o niej nie pomysleli wiec musza poniesc konsekwencje oboje i najwazniejsze jest teraz dobro nienarodzonego jeszcze dziecka Polania jako matka powinna teraz myslec głownie o nim i oboje moim zdaniem powinni sie teraz zachowac dojrzale usiasc i porozmawiac nad dalszymi krokami spokojnie bez emocji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
I tu jest własnie pies pogrzebany jakby mogli się spokojnie porozumieć i porozmawiac to niebyłoby takiej checy...fakt nie powiedziała mu o dziecku ale to i tak nie zmienia ich wzajemnych relacji bo facet podwinął ogon pod siebie i z największą checia zapomniałby o całym romansie
żonka wybaczyła,więc kapcie i obiadek ,na osłodę zarobione koronki....jest więc ko tam by chciał wracac do takich przykrych spraw...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
no bez przesady to co ona poszła do łozka z facetem ktorego nawet nazwiska nie znała ???
niech wezmie ksiazke telef jak wyłaczył koma i znajdzie jego domowy numer czy chocby pojedzie do niego do domu niech mu wysle emmila badz pusci znaki dymne
a to ze najchetniej by zapomiał to normalne ale sa pewne konsekwencje do poniesienia i trzeba stawic temu czoło idealizowanie wiem ale moze jak emocje opadna to beda mogli spojzec trzezwo na te syt Kurcze musza przeciez nie mozna tego tak zostawic
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
kami napisał:
no bez przesady to co ona poszła do łozka z facetem ktorego nawet nazwiska nie znała ???
niech wezmie ksiazke telef jak wyłaczył koma i znajdzie jego domowy numer czy chocby pojedzie do niego do domu niech mu wysle emmila badz pusci znaki dymne
a to ze najchetniej by zapomiał to normalne ale sa pewne konsekwencje do poniesienia i trzeba stawic temu czoło idealizowanie wiem ale moze jak emocje opadna to beda mogli spojzec trzezwo na te syt Kurcze musza przeciez nie mozna tego tak zostawic

kami...ona pisała wczesniej,ze z jego zona miała jakies zatargi jak sie tamta odwiedziała...były smsy i meile...i ze wyłaczył telefon lub nie odbiera...nie chce z nia wogole rozmawiac...no ja tak to co pisała polania zrozumiałam...i wiesz co ..mi sie wydaje ze ona mu,nie to,ze nie chce powiedziec tylko sie poprostu boi...czemu to tez zagadka...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Anna79)
Wiking
Takie zycie mezowie zostawiaja zony a co mowic kochanke,zona nie zostawi bo przebaczy,ale nie zapomni powiedzmy sobie otwarcie faceci zawsze zdradzali ale zawsze wracali do swoich domow i zdziwienie puzniej.Ja nie wiem tylko na co ta dziewczyna czeka dzwon do niego i powiedz mu o wszystkim.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok