Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(Hilton)
Wiking
gabriel napisał:
polania napisał:
.... macica plemnikow nie produkuje
JAK SUKA NIE DA TO PIES NAWET NIE POWĄCHA A CO DOPIERO WŁOŻY...!!! .

Gabriel przyznaje ci milion procent racji. A przez takie własnie suki cierpia moje dzieci. na przykład......
I jeszcze raz powtorze, zadnej pomocy od Norwegii POLANIO nie dostaniesz Moze ojciec cudzych dzieci jak zechce to bedzie łozył na bekarta.
Ale sie wkurwiłam czytając znów o zaciążonych i zonatych. szlag mnie trafia na mysl, ze baby sa takie wredne suki i wlaza na fjuta kazdemu co powie ze mu z zoną sie nie układa. A płacz babo głupia i zobacz jak to jest jaK sie samej z dzieckiem zostanie i trzeba dac jesc i za mieszkanie zapłacic. ALE SIE WKURWILAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
chcesz relanium ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
macie racje ale nic nie usprawiedliwia slepej miłosci szczegolnie gdy facet umie piekne bajki spiewac tylko... mi sie wydaje ze nie ma co oceniac czy umoralniac jej teraz jak juz to wszystko sie stało teraz dziewczyna ma doła bo przejzała na oczy i sie z tego wyrwała teraz napewno bardzo cierpi mi sie wydaje ze trzeba dziewczyne uswiadomic ze swietnie zrobiła zrywajac te znajomosc i wspomoc ja chocby ciepłym słowem i przekonac ze bez wzgledu na to jak cierpi musi teraz myslec o tym co dobre dla niej i dziecka no i nie dac sie znow omamic jakiemus frajerowi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
ulv72 napisał:
chcesz relanium ?

Tak, poprosze 0,5 w podwójnej dawce A tak serio, to włączyłam sobie Type 0 Negative i sie uspakajam po woli.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Hej Hilton ,natura znowu górą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
wiesz mi sie wydaje ze nie wazne czyja inicjatywa wazne by sie to nie powtozyło
A jak by go przyjeła to jest głupia
ale nie wydaje mi sie bo na poczatku pisła ze nic mu nie powie o ciazy bo nie chce z nim byc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
bardzo trudny temat,w ktorym punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia...
winni niewatpliwie sa oboje i oboje powinni poniesc konsekwencje tego co zrobili
poza tym mamy tu tylko relacje polanii,wiec trudno sie obiektywnie wypowiedziec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok