Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Michal2212 Magdalena Magdalena (4876 niezalogowanych)
1 Post

(Dareknorge)
Wiking
Drogie kobietki, kiedys posprzatalem mieszkanie, dla mnie bylo super ale zona przyszla i zaczela wydziwiac tam nie wyczyszczone i tam i tam. I tak kilka razy wiec stwierdzilem poco sie wysilac jak i tak cie opierdzieli ze jest zle. Gotowanie ugotuje no i co mam z tego tam niedomyte i tam i tak dalej. Wiela kobiet nie wie (albo nie chce wiedziec)ze w tej kwesti sie bardzo roznimy. Wiec po co mam gotowac skoro jak posprzatam po sobie to i tak bede musial to poprawiac tak jak ona chce. Mamy tak jakos nieostry wzrok i nie widzimy wszystkiego tego co kobiety. Moja zona twierdzi ze faceci nie maja podzielnej uwagii(poza mna)ja potrafie skupic sie na kilku rzeczach. Nie ma takiej kobiety ktora by mowila konkretnie(krotka zwarta informacja) musza klapac 300 wyrazow i nie wiedza ze facet slyszy tylko pierwsze2 zdania a co wiecej to smieci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty

(lacrima)
Początkujący
iks napisał:
Ja właśnie zmieniłem orientację seksualną.
Nigdy nie dopuszczałem do siebie kobiet.Bo one zawsze wcześniej chciały się dobrać do mnie,wykorzystując moje zdolności.
Takie to są kobiety.Wejść,zagarnąć to co się im nie nalezy i wyjść.

hmmm... eh te kobiety .... bardzo zaciekawilo mnie w jaki sposob Cie wykorzytywaly Biedaku i o jakich zdolnosciach mowisz????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(iks)
Wiking
Nie no jest fajnie pojawiła sie dyskusja.Jest 4 osoby.Temat stary ale nikt się nie wyzywa.
Miło.I o to chodzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(iks)
Wiking
Lacrima przekraczasz tą cienka linię.
Zaczynasz się popisywać.Nie unoś się.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty

(lacrima)
Początkujący
iks napisał:
Lacrima przekraczasz tą cienka linię.
Zaczynasz się popisywać.Nie unoś się.

Spokojnie bardzo wyluzowana jestem i celem moim nie bylo popisywanie sie.... zartuje sobie tylko bo temat komiczny...Bynajmniej nie chcialam nikogo urazic...
Powaznie podchodzac do temtu w zupelnosci zgadzam sie z Gama co juz wczesniej napisalam.. tyle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
Dareknorge napisał:
Drogie kobietki, kiedys posprzatalem mieszkanie, dla mnie bylo super ale zona przyszla i zaczela wydziwiac tam nie wyczyszczone i tam i tam. I tak kilka razy wiec stwierdzilem poco sie wysilac jak i tak cie opierdzieli ze jest zle. Gotowanie ugotuje no i co mam z tego tam niedomyte i tam i tak dalej. Wiela kobiet nie wie (albo nie chce wiedziec)ze w tej kwesti sie bardzo roznimy. Wiec po co mam gotowac skoro jak posprzatam po sobie to i tak bede musial to poprawiac tak jak ona chce. Mamy tak jakos nieostry wzrok i nie widzimy wszystkiego tego co kobiety. Moja zona twierdzi ze faceci nie maja podzielnej uwagii(poza mna)ja potrafie skupic sie na kilku rzeczach. Nie ma takiej kobiety ktora by mowila konkretnie(krotka zwarta informacja) musza klapac 300 wyrazow i nie wiedza ze facet slyszy tylko pierwsze2 zdania a co wiecej to smieci.

niechetnie to przyznam ale jest troche racji w tym, rzeczywiscie jak dla mezczyzny jest super to dla kobiety tylko przecietnie albo i mniej ehh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(iks)
Wiking
To dopiero 8 strona.
Jest jeszcze kwestia menu ,co i kto gotuje.
Co Wy dzisiaj jedliście na obiad?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(iks)
Wiking
Ja np.dzisiaj zrobiłem zapiekane ziemniaki z mięskiem dwoma rodzajami seru w śmietanie i przyprawy do smaku.
Smacznego.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Dareknorge)
Wiking
Ja dzisiaj zrobilem wypasionego kurczaczka z pieczarkami cebulka i czosnkiem w sosie z piwa. Zona byla zachwycona(nie klamala bo bym widzial) taleza nie wylizala.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
Schabowe
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok